In primul rand salut. In al doilea rand sper sa fie cat mai rare post-urile despre masina mea, cumparata anul trecut in decembrie. Oricum am invatat multe despre masina mea cu ajutorul acestui forum si va multumesc pe aceasta cale. Totusi o mica intrebare: mi-a schimbat cineva bara fata si farul dreapta urmare a unei mici intepaturi pe zapada cu o tipa care nici acum nu mi-a dat toti banii. Dupa schimbarea barii senzorul de temperatura exterioara arata temperaturi halucinante -+40C. Cum pot afla daca l-au sutit baietii la service si daca are vreo legatura cu climatronicul aceasta problema Multumesc. Astept informatii
Bine ai venit printre noi. Legatura are ca senzorul de temperatura exterioara da informatii la climatronic, sa stie ala daca baga rece sau cald si cat de rece/cald. Este posibil ca in urma demontarii/remontarii sa ai un contact imperfect sau chiar sa nu-ti fi reconectat senzorul. Cel mai bine afli la o diagnoza ce probleme are senzorul respectiv.
Ne bucuram ca facem bine cu acest forum. Bine ai venit Speram sa iti rezolvi masina si poate pui si niste poze.
) asta vroiam sa zic si eu. pan al amasina asta am fost si eu adeptul playerelor aftermarket dar parca tot mai bine arata ca de la mama ei. sa o stapanesti sanatos oricum
Nici mie nu mi-a placut prima oara cand l-am vazut, dar ...cum suna... incredibil (Theatre Sound), eu un VDO de la mama lui, si mai mult de atat e legat la o antena ascunsa sub oglinda retrovizoare si la car-kit-ul Nokia care se potriveste la telefonul meu, asa ca nu am de gand sa il schimb prea curand. Merci pt comentarii, Apropo la cati km sa schimb uleiul, filtrele s.a.m.d.? Tnx