1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 2.0 TDI BRD 170 hp 2007

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de iVladBogdan, 28 Sep 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mentioneaza si aici pretul de vanzare pentru ca sa nu mai viseze lumea cai verzi pe pereti. Bafta

Ultima editare: 25 Mar 2021
    Mitiy și iVladBogdan apreciază asta.
  2. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Personal cred ca pretul de vanzare este mic pentru cat a cerut si raportat la cat a bagat in masina, insa, piata dictează unpic si prețul.
    Adica daca modelul asta incepe de pe la 4500 Euro si sunt carute ordinare o masina de genul asta merita 10000 Euro insa cum deja la bani aia iei modele mai noi trebuie sa te impaci cu idea si sa fi realist si 7000 Euro este un pret foarte bun la o masina care 5 ani nu prea mai au ce probleme sa apara.

iVladBogdan apreciază asta.
  3. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Am vrut sa scriu cateva randuri, insa ma gandeam ca sunt off-topic si oricum se va sterge. Asadar, cu acordul lui Cristi, pot spune urmatoarele:
    1. Masina s-a dat cu 7000 euro cuiva care stie ca nu tot ce zboara se mananca.
    2. Avand in vedere investitiile, dar tinand cont de faptul ca nu exista un numar exact real de km la bord - desi motorul avea 4 ani, inlocuit la reprezentanta, iar toate anexele sunt minim 2016 - (fostul proprietar a avut grija de asta referitor la km), am hotarat ca la 7000 euro poate pleca. Pentru o masina cum este cea a lui Cristi de exemplu (si nu, nu ma lingusesc aiurea ca nu am niciun interes), masina luata de noua, cu km reali verificabili si putini + toate problemele rezolvate, pretul corect, din punctul meu de vedere este de minim 9500-10.000 euro.
    3. Indiferent ca piata dicteaza pretul sau nu, masinile intretinute si care n-au fost daune totale reparate pe capre in garaj isi vor gasi cumparator, indiferent de ce spune unul sau altul.
    4. B8 la 8000 euro este o buda. Punct.

5. Chiar daca poate suna rautacios, sunt de parere (si e doar opinia mea, subliniez asta) ca pretentiile vis-a-vis de o masina pe care vrei sa o cumperi trebuie sa fie direct proportionale cu bugetul. Adica, doamne iarta-ma, dar nu imi vii cu 5000 euro si vrei masina intretinuta, cu dotari, cu culoare rara, cu jante si tot ce trebuie, si colac peste pupaza, ma pui sa vin cu tine sa verificam seria de sasiu, apoi vrei sa iesim pe autostrada sa vedem "daca trage de toti caii", iar apoi sa mergem la "doua service-uri diferite, ca sa fiu sigur ca nu cunosti tu pe nimeni acolo". Toate astea dupa ce imi spui ca "atata face, sunt destule la 4500 euro". Pentru oamenii astia, un sincer, fuck off.

Inca nu stiu ce va urma, am un buget de 10.000 euro si vreau un benzinar, dar pur si simplu nu ma incadrez financiar inca la ce vreau eu si nu vreau sa iau vreo dauna totala sau ceva cu care sa merg "cat sa tina".
    Nu plec nicaieri oricum. :))

ionut3004, Beetle94, andy_geo și alți 7 apreciază asta.
  4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ai dreptate Bogdan referitor la masina mea. Acum, astazi am 152.000 km si absolut toate problemele care pot apare la masina asta (pompa ulei modificata ca doar cu asta ma ocup printre altele, clapeta ASV noua OE, EGR nou OE si multe multe altele, inclusiv retrofituri costisitoare, facute in cei 10 ani de cand e la mine) sunt rezolvate ca sa nu mai spun de intretinerea care i se acorda. Mai are si ea in cei 10 ani ceva plastice/trimuri zgariate pe la interior si ceva puncte pe caroserie (zgarieturi inerente mizeriei astuia de oras in care traiesc si din cauza prostilor din jurul nostru pentru ca asa cum stim mama lor este mereu gravida) dar asta este si "nu mai ma atac" cand le vad. :)
    Este asigurata anul asta Casco la 11.000 euro si am avut o oferta de 10.500 Euro de curand si in nebunia mea nu am vandut-o la suma mentionata, pentru ca fiul meu, care in curand va face 18 ani, vrea masina asta in care a crescut de la 7 ani.
    Ultima reparatie majora pe partea de tincihigerie a fost la Porsche anul asta (din cauza nebuniei mele a fost schimbate integral capota, bara fata, grile bara, faruri noi, trager, GW-ul, ambele radiatoare si altele pe acolo, toate originale) totul pe Casco si a costat toata reparatia fix 27.000 lei adica 6.000 Euro. Asa ca in fata am masina noua. :)
    M-am "atasat de un fier" si din pacate gandesc cu inima si nu cu capul. :) Sunt constient ca nimeni niciodata nu imi va mai oferi pretul corect ci doar pretul samsarilor existenti cu masini similare pe net. Bafta la achizitia viitoare.
    Topicul se inchide dar va ramane vizibil pentru ca sa invete si cei care viseaza la cai verzi pe pereti faptul ca isi cumpara ei Audi A4 B7 bine intretinut cu 4.000 Euro si mai ales ce inseamna intretinerea, ca la carte, a unui Audi A4 B7.

ionut3004, Beetle94, vladliviu85 și alți 12 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta