1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 2.0 TDI BRD 170 hp 2007

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de iVladBogdan, 28 Sep 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    De la reprezentanta sau orice magazin de piese auto care aduce si piese OE.

2. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
  3. Emilliviu

Emilliviu 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G C7.5 2015, 2.0 TDI 190CP S-tronic
    Si pentru lovituri de la pietre ai folosit cel creion?

4. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Nu e creion propriu zis, e cu pensula, ca si corectorul ala alb pt hartie.
    Cureti bine zona, amesteci calumea vopseaua, pui acolo vopsea cu simt de raspundere, astepti 10-20 minute sa se usuce, apoi dai cu lac. Nu speli masina in ziua respectiva.
    Va iesi destul de ok.

BUTUNOI ROBERT și TaZZuLeTz apreciază asta.
  5. Emilliviu

Emilliviu 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G C7.5 2015, 2.0 TDI 190CP S-tronic
    ok mersi mult

6. dayday

dayday 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    VW Eos MK5 2.0 TDI CBAB 2009 6M
    Bravo Vladut !

7. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Am gasit si problema opririi motorului cand statea masina in panta.
    O improvizatie de rahat a fostului proprietar "neamt" la pompa de motorina din rezervor.
    Cel mai probabil a umblat la pompa candva, iar la sfarsit cand sa o asambleze la loc, i-au ramas suruburi :) si a prins totul in soricei. Sonda care masoara nivelul de motorina statea intr-o pozitie nefireasca, tiganita si ea cumva acolo. :)
    Iar colac peste pupaza, chiar deasupra pe pompa, sa nu sara furtunasul de retur (cred ca ala e deasupra) a indesat acolo peste un filtru de aer de ceva masina japoneza. :))))
    Din pacate nu am poza, eram prea nervos sa mai am chef si de poze.

Am cumparat o pompa de motorina completa din dezmembrari, cu tot cu carcasa (nu se justifica una noua oem, avand in vedere si cat costa) si am inlocuit totul acolo.
    Daca inainte sa desfac si sa inlocuiesc pompa acul de la motorina indica putin sub jumatate, dupa ce am schimbat acolo totul, inclusiv sonda de nivel si am pus totul cum trebuia sa fie, acul indica aproape de sfert de rezervor.
    Concluzia o trageti voi.

Cu ocazia asta, am facut si revizia (am cam 8500 km de la ultima revizie, dar avand in vedere ca atunci cand am umblat la pompa de ulei nu am schimbat uleiul, am zis ca il schimb mai repede de data asta).
    -Ulei Eneos Premium Ultra AV 5W30 504/507.00 - Eneos e singurul ulei pe care l-am folosit la B5 si pe care motorul acesteia nu il consuma. Am zis sa incerc si in actuala, dar uleiul special pt motorul asta.
    -Toate filtrele Purflux. A fost o oferta buna, in plus Purflux face filtrul de ulei pe original, deci proaste clar nu pot fi.
    -Buson baie de ulei Corteco.
    -Stergatoare Hella -> cele OEM SWF montate anul trecut au tinut extrem de putin vis-a-vis de cat costa. Cel de la sofer lasa o urma fix pe mijloc la nici 8 luni de la montaj.
    -Solutie de polish parbriz OEM.

Si o poza la un consum combinat oras+20 km exterior la mers normal. Cu DPF activ nu scadea niciodata sub 7.5 in conditiile astea.

8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Imi place cum intretii masina si ca nu ti-ai pierdut speranta desi ai avut destule de refacut dupa fostul proprietar
    Spor in continuare si sa te bucuri de ea cat mai mult!

iVladBogdan apreciază asta.
  9. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Iti multumesc pentru cuvintele frumoase. B5-ul tau e cel mai frumos de pe forum si nu o spun din complezenta. ;)
    In rest, ce sa spun, cele doua rable ale mele sunt ca si copiii mei :) si le voi pastra pe ambele chiar daca in viitor imi voi mai cumpara o masina mai noua, avand in vedere cat timp si bani am investit in ele (+ multi nervi la Audi). :))

Apropo, rosia mea o saluta pe a ta. :)

Ultima editare: 13 Apr 2017
    Stefan apreciază asta.
  10. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Marca aia de filtre am pus odata la a6 c5 2.5tdi si m-a pensionat cu tras aer fals pe la valva.

Am schimbat supapa originala si tot degeaba. Până nu am luat un filtru de aer OEM si l-am pus.

11. Glemeanu

Glemeanu 4th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Audi a6 2010 CAGB
    Nici in exterior nu am avut consumul asta :blink:

12. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Ai cumva un cod pentru solutia de polish parbriz OE ? Ai folosit-o ?
    As fi si eu interesat, bineinteles, doar daca are vreun efect notabil.

13. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
  14. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Salut!
    Solutia aia am primit-o azi iarna cand am cumparat ceva "kit de iarna" original. Se recomanda sa cureti parbrizul cu acea solutie ori de cate ori schimbi stergatoarele.
    Cat despre estompat zgarieturile, tot ce pot sa spun este ca am frecat cam 30-40 minute pe tot parbrizul cu acea solutie, asta dupa ce l-am spalat cu apa, apoi cu solutie de geamuri.
    Dupa ce am frecat destul de mult, am reusit sa scot, sa zicem 50% din zgarieturile de pe parbriz. Cele mai adanci nu au iesit.
    Solutia respectiva se gaseste la reprezentanta pentru aproximativ 7-8 euro. Cod nu am din pacate. Scrie "Glasspolitur" pe ea.

15. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    00A096329 020
    PS. Cel mai misto insa e setul din poza 2, are tot ce trebuie, buzunar de depozitare, carpe, bureti.

Ultima editare: 14 Apr 2017
    arazvan2002 și iVladBogdan apreciază asta.
  16. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Am gasit o solutie absolut magnifica si revolutionara pentru rezolvarea problemei unui volan in 4 spite urat si uzat. (s-a uzat si mai tare dupa ce am incercat sa il curat).
    Solutia se numeste inlocuire. :yes:

Dupa o tentativa nereusita de a cumpara un volan complet, dupa ce vanzatorul nu a trimis cu verificare colet desi intelegerea era intr-un fel si i-am refuzat coletul, am ajuns la concluzia ca mai repede imi fac un volan pe piese decat sa gasesc unul intreg sa imi convina.
    Asadar, am trecut sa procur, pe rand: volan de B7 (impecabil in anunt si poze, vopsit cu crema de pantofi cand a ajuns la mine, evident, sa acopere uzura), cablaj airbag, airbag pt volan in 3 spite (mi-a dat si cablajul vanzatorul aici, deci am ramas cu un cablu de rezerva), spira cu 12 pini.
    Dupa ce m-am convins ca nu e ok sa pun pe masina o chestie uzata, am trimis volanul la retapitat, am optat pentru aceeasi combinatie de piele ca si cea de fabrica, doar ca cu cusatura gri inchis.
    A iesit de un 9/10, unde 10 e nou oem.

Asadar, am completat in sfarsit bordul, dupa nuca S-line, manson de RS, trebuia si volan. N-o sa zic ca-i S-line, ca iarasi o sa aud "nu ai niciun element Sline pe masina asta", asa ca o sa-i spun volanul optional de pe B7. :laugh:

Montajul fizic l-am facut la un service, partea de codat/calibrat am facut-o eu. A iesit totul corect, din prima.
    Pt cei interesati de acest retrofit, pe mine m-a costat asa: 330 lei volanul cu cablaj pt comenzi, 450 lei airbag, 200 lei spira, 300 lei imbracatul volanului. Grija la montajul spirei, cea mai delicata treaba de aici dupa parerea mea.
    Mai jos, poze.

17. iondarie

iondarie 6th Gear Member

Locație:
    Otopeni
    Masina:
    A6, CNHA, 2016
    Felicitari! Sa il invarti cu placere!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

18. electros

electros 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4 B7, 2.0TDI - BLB, 140 HP, 2005
    Arata foarte bine! Felicitari!

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

19. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Frumos!
    Unde l-ai retapitat?

20. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Tapiterie Cluj pe Facebook. Lucreaza foarte bine baiatul, chiar nu ma asteptam sa iasa atat de bine pt o tapitare aftermarket. Pielea semiperforata e 95% ca pielea Oem de pe nuca si mansonul franei de mana, practic nici nu iti dai seama ca e imbracat dupa la o prima vedere.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta