1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 2.0 TDI BRD 170 hp 2007

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de iVladBogdan, 28 Sep 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Nu exagerati cu ATE. Daca sunt made in china nu poti avea asteptari prea mari la cat costa. Eu le am luat made in germany, discuri si placute si n au nimic pana acum (eu am varianta normala). Intr adevar, am auzit ca cele power disc + ceramic sunt o prostie.

2. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Si eu la fel, nu am avut nicio problema la C5.

3. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Curiozitate : simti ceva in pedala, sau doar la volan?
    Pe franele stock am avut discuri Ate fata-spate si le-am injurat 60k km ca sunt ovalizate, pentru ca bateau usor la franare peste 100km/h.Cu aceleasi frane,dar cu jante noi, masina frana impecabil Dpdv al vibratiilor.
    Eu am mers tot pe Ate a 3-a oara si acum am 10k km fara probleme, pe varianta normala a discurilor.
    Power disc si placute ceramice nu mi-am pus niciodata din cauza costurilor mari....am preferat sa fac upgrade la 320 / 288 de diferenta de bani(aproape acolo am iesit).

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Tind sa cred ca problema e la placutele ceramice. Eu am stricat discurile Zimmerman standard cu ele. Dupa ce am rectificat discurile si am pus Ferodo premier, nu am mai avut nici o problema. Acum am Textar in portbagaj sa montez.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

5. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Culmea, in volan nu se simte absolut nimic, doar in pedala se simte un vibrat cand franezi de la viteza mare mai brusc si pt o perioada mai lunga de timp.
    Cum se intampla rar sa merg cu viteze mari, mai asteapta putin franele, macar sa le mai tocesc putin inainte sa le arunc, sa nu ma simt chiar ultimul fraier ca am dat atatia bani pt nimic...

In alta ordine de idei, nu stau degeaba nici la retrofituri.
    Am inceput sa strang piese pt un retrofit ceva mai complicat: oglinda electrocrom, senzor de lumina, CH/LH.
    Am cumparat bloc de lumini cu AUTO in stare impecabila, oglinda electrocrom la fel (am primit si mufele si vreo 10 cm de cablaj) si suportul de oglinda.
    Urmeaza restul acareturilor, apoi parbrizul, nou.
    Blocul mic de langa cel de lumini il voi lua nou, combinatia cu DRL si CH/LH se pare ca e extrem de rara si nu stiu de ce.

remix și Mitiy apreciază asta.
  6. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Pana reusesc sa strang toate piesele pt retrofitul de mai sus (mai am 2 mufe, pini si parbriz), am mai facut astazi un upgrade.
    Se vede in pozele before-after.

7. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Pentru plasa din dreapta exista cod in etka?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

8. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Ciao! Nu stiu, nu am cautat, eu am luat toata laterala aia dreapta cu tot cu plasa si priza 12v. Plasa pare ca e lipita de mocheta.

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu exista plasa aia separat de cumparat, nu ai cod in ETKA. Vine cu tot cu mocheta laterala cand se comanda masina.

10. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    S-a infundat WC-ul personal iarasi. :)
    A inceput ca un tiuit foarte timid acum aproximativ 3 saptamani, asa sporadic, ajungand zilele astea sa nu mai poti sta in masina si sa accelerezi. :))
    Conducta Racitor EGR -> EGR s-a gandit sa se sparga incet dar sigur, ajungand astazi la starea din poza de mai jos.
    Inlocuita, bineinteles, cu una OEM. :)
    Gata, se simt cum trebuie aia 200 cai lesinati de caldura.

PS. Viitorul proprietar al masinii mele: "N-are nimica 2.0 TDI dom'le, alea e povesti ca se strica des".

11. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Eu inteleg ca 2.0 au fost cu probleme (mai mari sau mai mici), mai inteleg ca masina are o varsta si sunt piese care cedeaza inerent (ma refer la tot ce inseamna cauciuc), ok, km la activ..etc, dar cred ca ai avut si ceva ghinion pt ca prea multe s-au adunat :(

Ori, pt fostul proprietar aceasta masina a fost de vis, in sensul ca a cheltuit extrem de putin cu ea sau a fost mega inspirat ca a dat-o la timp.

Cand deschid thread-ul tau, in proportie destul de mare ma astept la o 'belea' :(

Si tatal meu a avut BRD, intr-adevar, au fost probleme, dar nu in halul asta. :(

12. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Intr-adevar, nu am prins cea mai buna masina. Acum oricum nu prea mai conteaza, pt ca nu mai sunt foarte multe chestii care sa se strice. :)
    Fostul proprietar a bagat aproximativ 18k la reprezentanta in ea, dintre care 16k un motor nou, acoperit 50% de Audi, ce-i drept.

13. Lucian189

Lucian189 Bronze Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    RS7 Performance
    Tubulatura respectiva se cam.duce la 2.0 16v la un moment dat,nu tine de ce masina ai prins, ci de faptul ca a fost construita din material ca foaia de gros :)

iVladBogdan apreciază asta.
  14. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Mașina asta merită să stea mult timp la tine, după atâtea resuscitări efectuate :) e bine că ai adus-o pe drumul cel bun, cu ceva eforturi financiare.

15. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Duminica am facut o excursie Cluj-Alba Iulia-Sibiu si retur. Am mers strict in interes de plimbare, dar m-am intors cu 4 jante originale de Honda in portbagaj. :)
    Totul a fost ok, ma sperie cat de tare se infige in depasiri fata de cum o stiam eu inainte si cat de repede ajungi la viteze de "luat carnetul" pe autostrada. Trage foarte tare pe reprize, in special in treptele 3-4.
    Este clar ca lumina zilei ca locul ei preferat este autostrada. Nu oras, nu drumuri virajate, nu altceva. Doar autostrada daca s-ar putea.
    Ok, despre consum: in mod normal nu prea ma intereseaza consumul la masini, dar la masina asta ma intereseaza in mod deosebit, din cauza faptului ca am investit mult mai mult decat ar fi trebuit in ea.
    La dus incolo am mers foarte energic :) si am ajuns cu o medie de 7.7 L/100 km. La intoarcere am venit "in rand cu lumea" + cateva depasiri cand ma apropiam de casa pentru ca nu mai aveam rabdare, reusind in final 6.1 L/100 km. Pana pe la Turda am avut consumul inghetat la valoarea de 5.7 L/100 km. Valoarea de 4.6 L/100 km data in carte cred ca se poate atinge doar daca o tracteaza alta masina sau ii dai drumul din avion...

Momentan astept un nou set de ulei+filtre. Vreau sa fac o revizie rapida, desi am doar 7000 km de la revizie. Voi merge mai mult vara asta si vreau sa fiu linistit.
    Retrofitul la senzor de lumina+ploaie+elecrocrom+AUTO mai asteapta pana in toamna. Mai am de cumparat parbriz nou cu loc pt senzor si cateva mufe. Momentan ma ocup putin si de cealalta masina, in fond este sezonul ei si am neglijat-o in ultima vreme.

Glemeanu, Andu333, Mitiy și alți 5 apreciază asta.
  16. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Mă bucur să citesc și postări pozitive pe acest topic. In sfârșit te bucuri și tu de mașina asta și culegi roadele banilor cheltuiți de-a lungul timpului. Felicitări!!

17. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Timp de 3 ani de zile, cat am avut B5-ul, singurele jante pe care mi le-am dorit cu adevarat erau cele de S4 B5/S6 C5, 6 spite Speedline pe 17". Nu a fost sa fie, pana astazi. :)
    Daca pe B5 am avut jante de A4 B8, respectiv A5 S-line, pe B7 am pus astazi, da, ati ghicit, jantele de S6 C5.
    Ieri am lovit de o bordura prima janta de cand conduc masini, iar pretul pentru una noua m-a linistit. Tinand cont ca si celelalte 3 aveau frecaturi de borduri, mostenite de la fostul proprietar, am decis sa caut alte jante. Pentru B7 pe 17" singurele care imi plac sunt Y-Spoke BBS, dar preturi de genul 600 euro pentru un set mi se par ridicole.
    In alta ordine de idei, mi-am indeplinit visul in ceea ce priveste jantele de pe vremea B5-ului.

ET35, 8J, cad perfect pe masina, nu mai e nevoie de distantiere. Nu sunt deloc frecate, ceea ce e ok. Pretul a fost conform cu anul in care traim, nu aberatiile de preturi pentru modelul asta, de acum 2-3 ani.
    Probabil le voi revopsi (au fost reconditionate, dar nu tocmai pe placul meu de om nebun in ceea ce priveste detaliile) dar asta numai la primavara.

Gata cu povestile, let the hate flow. :))

Stefan și MariusSCM apreciază asta.
  18. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Arata ok chiar daca o sa mai auzi si ca sunt model cam vechi,mai bine mai vechi si OEM decat mai nou si fake sau AM LOW BUDGET

Sa sti ca 600e pe un set de jante de la 17 in sus nu este mult daca vorbim de OEM.

Si 19 de la 1000e in sus incep discuțiile pentru OEM.

Mai apar ele ocaziile dar exceptiile nu se iau in calcul.

Acum este momentul sa aduni km in bord fara sa mai ai necazuri la cati bani ai bagat sa o aduci la ,,viață"

19. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Am terminat de strans piesele (sper ca sunt toate), pt Electrocrom+Senzori Lumina+AUTO+Senzori Ploaie+CH/LH, adica:

-oglinda electrocrom - OEM sh;
    -suporti oglinda - OEM sh;
    -bloc lumini AUTO - OEM sh stare perfecta;
    -bloc lumini DRL + CH/LH - OEM nou;
    -senzor ploaie - OEM sh;
    -cablaj oglinda - OEM sh;
    -pini reparatie + cablaj pt reglaj lumini si oglinda - OEM noi;
    -mufa mare - OEM noua;
    -2 mufe mici - OEM noi;

Saptamana viitoare vineri sunt programat la parbrize, unde inlocuiesc parbrizul cu unul nou, apoi voi face acest retrofit. Sunt increzator ca va iesi ce trebuie si voi adauga 4 dotari dintr-un foc.
    Mai ramane sa ma documentez sa vad unde gasesc schema electrica pentru modelul asta, la acest retrofit. Aparent, pe net sunt informatii pt mai multe modele de Audi pt acest retrofit, mai putin B7.

mirceacml apreciază asta.
  20. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Setup-ul 8J cu ET 35 este cel perfect pe toate platformele, de la B4 la B7. La B8 sunt deja anvelope 245 si se cer alte dimensiuni.
    Modelul de jante ales e f frumos si s-a montat si pe B7, dar in varianta de 18". Ai avut ceva noroc sa le gasesti pe cele cu ET 35 si 8J, sunt destul de rare

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta