1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 Avant

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Legend, 5 Mai 2010.

1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Arata superb!
    Poate este din cauza unghiului, insa pare putin ciudata poza.Partea de jos este vopsita?Bara a mai fost cosmetizata in trecut?

2. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Da Catalin, am cosmetizat bara, avea urme de lovituri usoare in partea de sus si vreo trei zgarieturi in zona neagra dintre decupajele pt esapament pe care nu le puteam lasa asa.

3. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Fara PDC :(

4. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Da, e fara PDC, nici nu aveam nevoie, chiar ma incurca daca gaseam una cu gauri pt senzori.
    Cu putin timp in urma au cumparat si bandouri portier de S4 insa la cele de pe usile spate am intampinat dificultati create de rugina care afectase armatura metalica a acestora.
    Urmeaza tipsuri pt evacuare.

5. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    La ce preturi se invart bandourile si cat de intalnite sunt la noi? in 2 ani am dat de un singur S4 B6 la dezmembrat, in Sighisoara. Si nu mai avea bandouri.
    Cat despre PDC, eu nu suport sa vad gauri in bare, par ciuruite :)

Arata beton asa, Legend!

6. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Lowlife, multumesc. Din Sighisoara am luat bara.

7. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Bandouri de S4 se mai gasesc si la noi, insa mai rar!Pana mai zilele trecute era pe forum un set, undeva la 700 lei, cu ceva rugina la cele de pe spate!
    In afara se mai gasesc, insa mai rar sub 250 euro.

8. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Da Catalin, bandourile alea le-am luat eu insa cum spuneam, cele de pe spate nu stau bine, cand voi avea timp, le dau jos si incerc sa vad ce pot face cu ele, daca se poate.

9. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Asta este motivul pentru care eu am ezitat sa le cumpar!Un bandou nou costa cat tot setul sh, plus ca se observa ca unul este nou si celelalte sh.
    Eu cred ca se pot desface bandourile defecte - eliminat armatura ruginita - umplut cu ceva - lipit capacul.

10. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Asta voi incerca, insa le-am montat asa fiind nerabdator sa vad cum arata. Oricum nu am putut intelge exact problemele cauzate de oxidarea armaturilor, pana cand nu le-am vazut in mana. Sunt convins ca se poate remedia problema. Sa si ca mi-am pus intrebarea, cum de nu se arunca nimeni sa le cumpere?

11. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Si eu am fost interesat de ele, le am si probat. Le am cumparat pe cele de pe praguri dar pt astea n am mai avut bani la momentul respectiv. Si cand am vrut sa le iau mi a spus ca le a vandut. Am intrebat la Pbn, 2900 iar dupa discount 2700.

12. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    Nu stiu altii cum sunt dar 2700 de ron pentru niste plastice mi se pare fabulos ca sa nu mai zic ca B6 nu mai e varsta la care sa mai insemne ceva de referinta.

Ok inteleg sa iti schimbi distributia, anvelope ceva brate si sa bagi o astfel de suma intr-un B6 pe care sa vrei sa il mentii...

13. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Am prieteni si cunoscuti ce au dat mai mult de atat pe diverse accesorii.Unul din ei a cumparat chiar aceste bandouri din reprezentanta, noi.
    Sunt de acord ca nu merita, insa cand ai o masina in stare foarte buna si vrei sa o faci diferita, dai si mai mult

14. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Eu zic ca aceste bandouri merita mai mult cei 2700 ron decat merita o cotiera completa 2400 ron. Si e doar un exemplu, putem continua cu o multitudine de chestii care sunt extrem de scumpe. A, si sa nu uit: foarte multe elemente de B6 sunt mai scumpe decat cele de B8. Cam trist..

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Normal ca sunt mai scumpe cele de B6 ca sunt facute ptr. o masina scoasa din fabricatie, dar totodata ai si reducere de 40% la anumite grupe de piese ptr. masinile mai vechi de 8 ani. Programul se numeste Audi 8+.

16. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Nu stiu ce sa zic in legatura cu cat ar da fiecare pt accesorii. Parerea mea e ca, daca esti pasionat cu adevarat, banul nu prea conteaza, adica te uiti si cauti pe net luni intregi, sau chiar ani, in cazul meu pt o bara de S4 folosita dar in stare buna, la fel si cu bandorile inferioare de pe portiere. E clar ca nu as da 2400 lei pe o bara noua de S4 Avant sau 2700 lei pe bandouri, asta pt ca nu am puterea financiara pt asa ceva. De accea am prefereat si am considerat ca fiind o prioritate starea tehnica si functionala a masinii si dupa accea parte estetica. Oricum, sunt convins ca nu voi scaote banii investiti la o oarecare revanzare, de aceea am pastrat tot ce am inlocuit, doar nu o sa fac cadou urmatorului propreietar ultimele investitii.
    Trecand peste astea, la partea de interior am inlocuit consola 1 DIN cu 2 DIN si am montat cu ajutorul lui ovidiutm un Concert 2+, mi-as fi dorit un RNS-E (sper sa urmeze si acesta).

17. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Ca tipsuri, mi-au placut astea:

Asa usor vorbiti de aruncat 2700 lei pe 4 bandouri?! 2400 lei pe o cotiera?! sunt oameni din Vest care o duc de 10 ori mai bine decat noi, care la ei in tara cumpara un metru patrat de pamant de banii astia, si nu se duce nici unul sa plateasca 600E pe 4 plastice de la Audi :faint:

Daca erati dispusi sa faceti achizitii la asemenea preturi fantasmagorice, mai bine va luati direct un S4 si ieseati mai ieftin.

audi66: care-s piesele alea cu reducere 40% (si pret final omenesc)?! Au si alte marci modele scoase din fabricatie (Opel?), iar la ei piesele se ieftinesc.

18. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Am vazut cateva poze cu tipsuri interesante. Din pacate nu am resusit sa aflu ce model sunt, cine le fabrica si de unde sa le cumpar. Daca aveti ceva concret, mi-ati fi de mare ajutor. Tin sa precizez ca nu vreau ceva foarte mare, ma gandeam la un diametru exterior undeva intre 80-100mm, desi din masuratori, 100 mm cred ca e cam mult.

19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Uite un link cu aproximativ toate tips-urile comercializate de cei de la Topgear, ai de unde alege. :)

http://www.tailpipes2.co.uk/retail/retail_tailpipes_1.php?x=Tailpipes+Standard

Cred ca au si prin tara reprezentanta.

@lowlife Nu stiu ce grupe de piese se incadreaza in programul 8+, poti da un telefon la reprezentanta si te lamuresc ei. Eu unul stiu ca mi-au cerut talonul masinii si am primit reducerea respectiva cumparand o baterie, ce-i drept in reprezentanta in Italia, nu Romania.

20. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Multumesc, ceva din tara asta daca se poate, in afara de Pilot Power Tuning din Pitesti.

Distribuie pagina asta