1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 Avant

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Legend, 5 Mai 2010.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    lowlife cred ca tu ai o perceptie gresita despre ce inseamna detinerea marcii Audi din punct de vedere al achizitiei, din punct de vedere al costurilor de intretinere si al costurilor pentru upgrade (daca doresti asta).
    Pentru curiozitatea ta personala sa stii ca eu sunt unul din aia care da mii de lei pe o cotiera (cand se strica, pentru ca se mai strica), peste 800 euro pe un volan (am mai multe volane decat seturi de roti si am multe seturi de roti) peste 150 Euro pe o nuca de schimbator si asa mai departe.
    Fiecare isi gestioneaza banii asa cum vrea si cum considera el necesar si nu este bine sa judecam noi pe altii sau sa emitem judecati de valoare in numele altora. Deja divagam pe topicul colegului si nu are rost. Bafta.

2. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    @lowlife Se pare ca benificiezi de reducerea de 40% pentru toate piesele, daca reparatia/interventia este facuta intr-un service autorizat Audi. Da, beneficiezi de reducere si la manopera, detalii aici.

3. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Nu, nu pentru toate piesele se aplica reducerea de 40% ! Am o factura recenta, de la ei la niste maruntisuri si am avut 0% reducere. La fel pt kit-ul exterior de S4, reducerea la fiecare reper a fost de max 20%.

4. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Cristi: Nu vorbim aici de "intretinerea unui Audi" de parc-ar fi Bentley de showroom, sunt strict elemente care tin de estetica si nimic altceva, care nu sunt marcate de uzura (exceptand rugina pe interior si asta 90% doar la cele din UK?). Nu e ca la volane sau schimbatoare care sunt marcate de trecerea anilor si nu le poti gasi in stare perfecta pe o masina de X ani la o fractiune de pret. Mie nu mi se pare deloc "off topic" discutia asta despre preturi, cine citeste topicurile de pe forum trebuie sa-si poata face o idee clara despre ce costuri absurde pot implica niste upgradeuri noi pe o masina de 13 ani, sau cata munca trebuie facuta pt a le gasi la dezmembrari, in ce stare si la ce pret.

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    @waf

"Până la 40% reducere la toate piesele originale şi manoperă promoţională pentru automobilele Audi fabricate în 2007 sau anterior, în cazul reparaţiilor realizate în service-urile autorizate."

Da, au scris in mare fel pe pagina Audi. :) Oricum, beneficiem de ceva reducere noi astia care au masini de peste 8 ani.

6. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Cam asta ar fi forma finala, dupa indelungi cautari am ales tipsuri de la Pilot.
    Urmeaza distantiere pe spate, din masuratori ar rezulta ca cele de 10mm ar fi suficient cat sa nu fie probleme.

7. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Pana la urma ai mers pe varianta brevetata pentru bara de S4!In opinia mea, arata foarte bine, mai ales cu jantele astea!Ai grija cu tipsurile in special iarna, pentru ca fumul depus pe ele ataca metalul din care sunt facute.
    Legat de distantiere...ai loc sa pui si de 15, fara probleme!

Ultima editare: 12 Iul 2015
  8. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Multumesc Catalin, as fi vrut alte tipsuri, sa fie mai altfel fata de ce ai tu si Mihai, insa mi-a fost teama sa nu dau gres, am incercat cateva modele inainte insa toate aveau buza subtire care ar fi aratat destul de rau cand ajungeau sa se inegreasca. Astea sunt facute din inox, teoretic nu ar trebui sa fie afecate de fum, cu exceptia sitelor din interior care nu sunt 100% inox.
    Referitor la distantiere, cu unele de 15mm, as avea un ET 30, cu 8,5J, nu crezi ca ar fi cam mult?

Ultima editare: 12 Iul 2015
  9. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Arata foarte bine! Imi place aspectul per total, bara spate+tipsuri, jantele + pragurile S4...Imi pare rau ca nu au ajuns la mine :(

10. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Multumesc waf, sa nu-ti para chiar atat de rau dupa bandouri, cele de pe usile spate sunt cu probleme , dupa cum am mai spus. Cu siguranta vei gasi altele care vor sta perfect pe masina ta.

11. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Eu merg cu Et 29 si 8,5J fara sa atinga 235/40/18.
    Tipsurile astea sunt facute din inox, insa si inoxul este pe categorii.Primul set montat de mine a fost inlocuit pe garantie dupa ~1 an pentru ca aparusera mici zone exfoliate.Am mai avut un set inainte(alt model) cu aceeasi problema.Secretul este sa le stergi cand s-au afumat!
    In orice caz, pastreaza garantia.Nu iti vor schimba tipsurile de buna voie, insa putin stransi cu usa, merge.

Ultima editare: 13 Iul 2015
  12. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Dupa o pauza pe forum de vreo 9 ani, revin cu precizarea ca încă dețin aceasta mașina, in posesia mea fiind de 14 ani, funcționează foarte bine si nu vad motive pentru care aș renunța la ea.

Am montat intre timp si scaune de pe Audi A4 B7.

Cosmin ZKG, Xtremer, mihaicristian și alți 4 apreciază asta.
  13. Peto

Peto Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8
    Arată foarte bine mașina, felicitări ! :)

14. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Peto apreciază asta.

Distribuie pagina asta