1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 193 cp Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rex, 3 Ian 2021.

1. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 (193cp) quattro
    Am vazut ca si daca tragi putin frana de mana iti ia permisul :(. De asta imi e frica sa fac ceva...
    Tocmai am facut ITP-ul si, in ultimul an masina a facut 2086 km (sincer sa fiu, si eu sunt surprins... ma asteptam sa fie mai mult). Deci chiar daca consuma 20%, impactul nu e mare...

Ultima editare: 23 Ian 2026
    boresque, Claudiu Ziros, Andu333 și alți 8 apreciază asta.
  2. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Pana acum putin timp nu intelegeam femeile... Bine, cred ca nu sunt singurul si nici acum nu pot spune ca le inteleg in toate privintele :). . Adica nu intelegeam cat de repede si de ce isi schimbaul gentile. Mai ales nu intelegeam concepul de "reducere"... Degeaba e reducere la ceva daca nu ai nevoie de el, nu?
    Ei bine, la mine "gentile" se scriu "jantele":

Da... sunt identice cu cele actuale de iarna, dar sunt noi noute (direct de la Audi). Nu m-am putut rabda pentru ca erau la reducere :)).
    Asa ca am si scos jantele vechi la vanzare...

Ultima editare: 1 Mar 2026
    Xtremer, george_gopo, mihaicristian și alți 9 apreciază asta.
  3. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Wow! Bombita! :drool:
    Sfat?! Dă-le o protecție (ceramică, dar dacă nu, merge și un sealant pe care îl poți aplica și tu singurel) acum cat sunt noi și fără praf de plăcuțe / discuri.
    Keep up the good work!
    Când te văd pe tine, parcă îmi vine dorul să fac achiziția unei “băbuțe” :drag:

rex apreciază asta.
  4. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Pai ce astepti? Cumpara-ti "babuta" nu-ti pierde timpul pe forumuri :).
    Mersi de sfatul pentru protectie. Trebuie sa ma documentez putin... Adevarul e ca am beneficiat de discount-urile Audi si mi-am luat jante si la Golf. Daca mai pun la socoteala si jantele luate anul trecut pentru alta masina am 16 jante noi care trebuiesc protejate :))

BlackAngel și Cosmin ZKG apreciază asta.
  5. zimi

zimi 1st Gear Member

Locație:
    UK
    Masina:
    audi a4 b5 1.8 125 cp
    Salutare,
    Cum adică de la Audi, de unde le-ai cumpărat, astea nu sunt modele noi ?

6. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    zimi apreciază asta.
  7. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    BlackAngel apreciază asta.
  8. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Weekend-ul ce a trecut am mai apucat sa lucrez putin la masina...

Am dat jos carenajele fata/spate pentru a vedea ce se ascunde in spate si pentru a curata mizeria acumulata in timpul iernii si nu numai.

Am mai schimbat si carenajul stanga fata pentru ca era putin crapat si l-am prins la pret bun. Un lucur interesant, este pentru a doua oara in acest an (si tot a doua oara in ~20 de ani de cand montez piese) cand a trebuit sa adaptez o piesa OE. Noua contraaripa nu avea doua gauri pentru montajul deflectoarelor in partea inferioara. Nu a fost mare lucru sa dau doua gauri, dar ma asteptam mai mult de la piesele OE. Apropo, cealalta data mi s-a intamplat cu un scut Porsche unde din nou erau doua gauri care nu erau date - deci daca si ei patesc asta...

Si am mai gasit o bucata de tabla, in spatele rotii dreapta spate care era ruginita bine:

Nu mi-am dat seama inca ce e cu ea (pare sa fie bolt on, nu parte din sasiu/caroserie) - trebuie sa ma documentez sa vad ce rol are.

Si daca tot eram cu jantele jos si carenajul curat, am trecut de la rotile de iarna la cele de vara:

Xtremer, Gabi_KGT, Chriss_Deejay și alți 10 apreciază asta.

Distribuie pagina asta