1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 – B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de florin_andrey86, 13 Ian 2011.

1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu sunt de acord cu tine aici.B5-ul este o masina frumoasa, care se preteaza la o alta categorie de tuning decat cea aleasa de tine si Florin.Eu am pus o intrebare mai sus : arata sau nu mai bine decat una stock?Din punctul meu de vedere barile nu arata mai bine decat stock(valabil pentru ambele masini), aripile erau un + daca erau bine finisate, insa asa arata destul de rau.Din ce vad in poze bara pe fata nu se pupa cu aripa, pe langa finisajul nereusit in zona respectiva.Capota este altceva fata de stock, dar in nici un caz nu arata mai bine.
    Florin eu am trecut prin mai multe etape cu masina mea si la final mi-a parut rau ca nu am mers din prima la varianta actuala.M-am multumit cu putin si in final am investit dublu.Daca tot ai vopsit masina integral, oare nu era bine sa fie toate defectele remediate?Asa o mai ciocanesti putin la anu', mai crapa putin bara de fibra si de masina te bucuri la primavara.Faptul ca mai ai o masina de pe care poti muta elemente de caroserie nu te ajuta cu nimic.....banii s-au investit degeaba si te alegi iar cu masina stock.
    Din punctul meu de vedere este aproape imposibil sa stilizezi o masina folosind fibra de sticla si sa arate bine.Oricat de meserias este omul tot greseste o muchie, tot se deformeaza o piesa cand o scoti din matrita samd.Nu mai vorbesc de fiabilitatea materialului in sine.
    Eu daca aveam masina ta probabil procedam in felul urmator : la capitolul exterior mergeam pe bari Oem de S sau RS, grila capota de Rs, faruri de facelift cu xenon, jante pe 17¨.La interior eu cred ca se potriveau niste scaune sport de B5 sau B6 cu incalzire, un player 2 Din Oem sau asemanator, piele neagra si alcantara, volan de B6 in 3 spite.Unele dintre piese se pot procura la sume de bun simt de la dezmembrari.Intr-un final ma alegeam cu o masina ce nu zgaraie retina, ce arata bine si ofera confort.Este adevarat ca nu era o masina unica, dar era o masina ce impunea respect.
    In stadiul actual masina atrage priviri din toate partile, insa apecieri doar din partea unei categorii de oameni.

Ultima editare: 12 Aug 2011
  2. florin_andrey86

florin_andrey86 2nd Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    audi A4, motor 2.0 tdi, cod CAGA, fab 2008
    Catalin tu esti tu, eu sunt eu, iar el e el....fiecare cu gusturile lui, din ceea ce ai scris tu mai sus, unele dintre ele sunt aberatii, nu te supara.

Ultima editare de un moderator: 12 Aug 2011
  3. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Imi pare rau ca ai ajuns la concluzia asta, sincer am avut senzatia ca ai puterea sa recunosti cand omul are dreptate, insa m-am inselat.Iti doresc multa bafta cu proiectul si nervi de otel.

4. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Catalin_1987 demonstreaza-mi cu ce ai tu dreptate ?

am adus masina acasa, maine la prima ora (dupa ce ma trezesc) am program de curatenie, iar apoi o sa-i fac niste poze si sa le postez cu exteriorul 90 % finisi, restu de 10% trebuie putin de munca la bara fata (dar dupa ce fac si farurile cu lupa), dupa spalare urmeaza echilibratul rotilor si schimbatul distantierelor de pe fata pe spate pt ca spatele e prea lat si-mi freaca, dupa aceea finalizarea legaturilor la tubul de bass, montat aerbagului din volan (am facut surubul rupt), dupa care o sa trec la motor sau sa montez comanda de desfacut usile spate + portbagajul si capitonat portbagajul

p.s. daca-mi merge bine si fac tot ce am spus maine, toate seansele sa ma putin imbat maine seara

Ultima editare de un moderator: 13 Aug 2011
  5. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Sunt total deacord cu Catalin, dar iti aperciez eforturile, e adevarat ca nu ai ales ce'a mai buna cale, arata mai bine b5 de Anglia, iti doresc drumuri bune si sa te bucuri de masina asa cum tu iti doresti, intr'un fel asta e cel mai important, oricum, frumos sau caraghios, nu o sa reusesti niciodata sa multumesti pe toata lumea, e bine sa te multumesti pe tine!
    O seara buna !:racer::beerchug::friends:

6. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Florin argumentele sunt mai sus, am fost suficient de sincer in ceea ce am spus si iti garantez ca 90% din forum vede ca ceva nu se pupa cu un Audi.
    Asteptam pozele cu masina asamblata

7. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    sa zicem ca sunt de acord cu tine (Catalin_1987) dar de ce sa iau in audi din95 si sa-i aduc imbunatiri de 2000, cand pot sa iau direct un 2000, ca daca e sa-l vand lumea in cumpara dupa anu de fabricatie nu dupa upgradurile facute.
    nu se schimab asa usor un volan de B5 cu unu B6 (trebuie schimbat si axul volan, ca nu se potriveste), nici consola aceea 2 din nu se potriveste (trebuie schimbate in primul rand mufele la instalatia electirca, butoanele, suportu, fata consolei centrale, consola centrala etc) nu e asa usor cum vb tu, ce te face sa crezi ca eu nu m-am interesat inainte de aface ceva.

8. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Acum si pozele promise.

Ultima editare de un moderator: 14 Aug 2011
  9. LucianDom

LucianDom 3rd Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI
    Respect pentru munca depusa si te admir pentru lucrul acesta. Dar sunt de acord cu ce a spus Catalin_1987, nici mie nu-mi place cum ti-au iesit spoilerele, multe greseli. Eu as fi mers pe un kit OM, RS4 sau S4, insa asta este parerea mea si numai a mea. Felicitari pentru munca depusa si sa ai grija de ea.

10. nightwish07

nightwish07 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    1.6
    re

interiorul ????

11. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
  12. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
    frate si daca pleci in concediu unde bagi bagajele??:think:

13. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    :))) ramene de vazut :)) glumeam, mai am o masinuta, numai buna de bagaje, vw glof 4, variant si carlig de remorcare plus inaltatoare sa ajung oriunde :))

Interzis Quote la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste Post Quick Reply. Citeste si respecta regulamentul. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 14 Aug 2011
  14. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    masina a ajuns la "doctor" si are operatie pe cord deschis, se schimba arterele si se monteaza niste "vase" suplimentare pt a facilita circulatia aerului cu debit marit.....sper sa se termine operatia cu bine

15. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
  16. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Ai grija sa nu iti cada barile si usile lambo de la "basii din portbagaj" :bye::)
    Acum ca ai adaugat si muzica "gen" e chiar rezultatul la care ma asteptam.:asskicking:
    O seara frumoasa si drumuri bune !;)

17. vebby85

vebby85 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1.6 ,1995 si A6 C6 2.0 TFSI 2007
    Te felicit Florin. :respekt:
    Se vede ca ati pus trup si suflet in ,,proiect,, B5 2011. :)

Ei bine, exista mici nepotriviri la masina, dar crede-ma, cine nu face, nu greseste. Din partea mea ai tot respectul pentru ce a fost si ce a devenit, indiferent de negativele amintite anterior. Pot sa-ti zic ca e totusi ceva unic ce ati facut indiferent cine, ce zice.

Cu parerea mea cred ca nu sunt singur, pot sa zic.
    Bucura-te total de masina, ai grija de ea ca e totusi o parte din tine in masina asta. Multi km, fara evenimente neplacute si cu alte eventuale upgradeuri.

Asteptam in continuare poze..

BAFTA. ;)

Ultima editare de un moderator: 16 Aug 2011
  18. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Sstiu ca sunt unele defecte, le vad si eu si nu-mi plac,
    Deocamdata sunt "stresat" sa termin motorul, sa-l reglez cum trebuie, iar cand nu se va mai putea circula pe strazi, sper sa am bani necesari pentru a remedia micile defecte.

Ultima editare de un moderator: 16 Aug 2011
  19. manu_bv

manu_bv 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    audi a6,2500tdi,2002
    florine tot respectu pentru ceea ce ai facut la masina.intradevar sunt cateva mici defecte cum ar fi farurile care cred ca o sa le si schimbi si bara fata,in rest superba masina.imi place.drumuri bune si multi km fara probleme.

20. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    in poze nu sunt sesizabile toate, dar eu le stiu cam pe toate....

Distribuie pagina asta