1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 – B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de florin_andrey86, 13 Ian 2011.

1. florin_andrey86

florin_andrey86 2nd Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    audi A4, motor 2.0 tdi, cod CAGA, fab 2008
    o anomalie made by audi, instaltia electrica prevede releu pt pompa de motorina, fire de la releu pana la rezervor, DAR IN REZERVOR NU ARE POMPA DE MOTORINA :)))))

2. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    m-am apucat de o grozavie si eu, dar am cam ajuns la capatul maseriei, cred ca cineva ma poate ajuta, v-as ruga frumos sa o faceti.
    deci am cumparat o "mega turbina" (de la cine am cumparato zice ca e de 2.7), un intercooler frontal, radiator suplimentar de racire ulei,in motor toate piese sau fost schimbate si puse noi de audi 1.9. qoatro (numai stiu din ce aliaji, dar cele mai bune dupa catalogul de original) evacuare marita de la turbina pana la final, admisia modificata.

iar pe turbina scrie
    GT20V GA3 0741457034
    454192-2
    S.N EH300265F

nu stiu ce detalii ca mai intereseaza, dar ma puteti intreba si va raspuns

multumesc anticipat
    cu respect,
    florin

3. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    in legatura cu duzele de injectoare, astea (Bosio TDI Race 520 R520 TDI Injector Nozzle Nozzles) de sunt 400$, imi puteti recomanda altele? de la alt motor sau mai stiu eu ce "inventie"

4. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Felicitari pentru munca depusa se vede ca a fost un proiect amplu si a dat rezulteate.
    Lasand deoparte aspectele care tin de gusturi si care parerea mea nici nu trebuie luate in calcul aici, pentru ca pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui si isi personalizeaza masina ca pe un bun personal asa cum crede mai bine de cuviinta ptr. gusturile lui. Asadar Parerea mea este ca aici trebuie in primul rand admirata determinarea si munca depusa. Iar pentru astea FELICITARI de 1000 de ORI ! :applaus:
    Niciodata masina nu va fi pe gustul tuturor. Nici eu nu pot spune ca as fi ales drumul pe care ai mers tu insa se vede ca ai avut o tinta pe care ai urmarit-o si intr-un final ti-a iesit ce ai vrut.
    Inca odata felicitari pentru munca depusa si pentru finalizarea unui proiect atat de amplu.
    Asteptam poze in continuare precum si mai multe detalii legate de interior si de partea cu marirea puterii. Estimari de crestere si cat de curand ceva Dyno-uri.
    La final ar fi foarte interesant daca ai putea evalua pe elemente/etape costurile proiectului pentru ca poate sunt persoane care ar fi interesate doar de anumite detalii sau parti din proiectul tau si ar fi foarte utila o estimare a acestora.
    Bafta in continuare si spor la munca!

Ultima editare de un moderator: 22 Aug 2011
  5. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    @Cy_Russ - multumesc de laude si urari,

Ai dreptate niciodata nu o sa multumesc pe toata lumea, sunt unele mici chestii cu care nici eu nu sunt de acord acum, dar o sa le rezolv

Nu vreau sa public costul partial/totat/pe elemente sau alte chestii pe motiv ca acum ceva timp in urma cineva m-a criticat pentru treaba asta si a zis ceva de genu ca ma laud ca am bani si chestii din astea. Daca cineva este interesat de anumite costuri o sa-i raspund pe topic sau pe privat.

Momentan am avut ceva probleme cu motorul (nu trage cum trebuie) dar i-am gasit buba, cel putin asta sper, injectoarele 2 si 3 nu mergeau cum trebuie si o sa le trimit maine la BOSCH la Timisoara pentru calibrare, tarare, etc., sper ca din 8 injectoare sa faca 4 super bune. :)

Ultima editare de un moderator: 22 Aug 2011
  6. manu_bv

manu_bv 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    audi a6,2500tdi,2002
    florin poti sa-mi spui si mie te rog,cat te-a costat vopsitu intregi masini?

7. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    @manu_bv - m-a costat mana de lucru 2000 lei + materialele (vopsea, diluant, jmirgher, izolatia, antifonul etc)

treaba merge cam incet din cauza serviciului......
    dar si asa azi am terminat de remontat tubul de bass, am instalat cd player, care merge super bine, ne-am facut o idee cum vine prins stergatorul si stropitorile de parbriz, urmand ca maine sa rezolv cu injectoarele si sa le montez, dupa care sa montez si stergatorul si stropitorile daca mai este timp

8. manu_bv

manu_bv 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    audi a6,2500tdi,2002
    mersi mult florine.abea astept sa mai vad ceva poze cu masina ta.

9. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    saru-mana manu_bv
    am rezolvat cu injectoarele, am un rand stoc si unu maxim, am gasit si problema turbinei, pompa nu face suficient vaccum si o sa mai pun o pompa de vaccum actionata electric.....sper sa fie asta "buba"

10. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    "fratilor" recomandati-mi un mecanic super bun pe dieseluri, nu conteaza de unde e, dar sa stiu ca nu ma duc degeaba si o face sa traga, inca nu i-am dat de cap, incepusem sa urcam in presiune si demaraje dar azi a cazut de tot, ma face si ala cu dacia 1300 cu cutie de viteza in 4 rapoarte :)))

deci, ANUNT IMPORTANT, caut mecanic cat mai bun pe dieseluri, ma duc oriunde cu conditia sa o faca sa traga si sa mearga cum vreau eu, daca nu reusesc, sunt 2 variante, de vanzare/schimbat motorul cu unul standard(ceva de genu ce am facut si anu trecut :))) )

11. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    am stat de m-am calmat si am luat-o pe rand, in prima instanta am revenit la presiune de 0.6 bari, iar acum am ajuns la 1.5-1.7 bari, dar mai am niste mici "jonglerii" de facut pe la motor.....

am aplicat varianta rabdare si calmitate

12. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    cu calm si cu rabdare am reusit sa aducem motorul la viata, a inceput sa traga, sa "munceasca" cu adevarat, creste in presiune si in turatii mult mai repede, e mai spontan, mai activ, reactioneaza mai repede la comenzile primite.
    mai e putin de munca la el, dupa care o sa merg sa-mi refac "gps" pt a obtine cat mai mult din motorasul asta de drujba, dupa care DINO...speram cat mai curand

p.s.: chiar daca in ultima saptamana, atat mie cat si prietenilor mei cei mai buni le-a mers rau, incepand de astazi lucrurile au inceput sa revina la normal.

13. noidoimm 1st Gear Member

Locație:
    Valcea
    Masina:
    2005 Audi A4 2.0 TDI
    DYNO il faci cam degeaba daca il faci dupa. DYNO la noi in tara il faci ca sa te uiti la plaja de cuplu daca e constanta si s-a marit. La caluti este o eroare de cel putin 10%, deci de acum iti zic (eu am facut si inainte si dupa la BMW) diferente insesizabile pe hartie la masurare "caluti", diferente foarte sesizabile pe sosea.

14. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    poi ce motorizare ai si ce ai modificata la motor?

15. noidoimm 1st Gear Member

Locație:
    Valcea
    Masina:
    2005 Audi A4 2.0 TDI
    era un 318d cu motor 2.0 TDI de 116 cp. Dupa soft la DYNO mi-au iesit 124 CP dar cu el faceam A6 2.0 TDI de "ii dadeam rusine". Si e doar cu 200 Kg mai usor. Norocos cel ce a cumparat masina, era/este o bijuterie, referindu-ma si la exterior si la intretinerea motorului.

16. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    salutam,
    stiu ca nu am mai postat de mult, dar nu mai aveam ce sa postez, ma refer la lucruri noi.
    de o saptamana am bagat masina in garaj si asteptam primavara, sa iesim la plimbare, dar pana atunci trebuie sa ne pregatim financiar pt a termina cu motorul, iar daca mai raman ceva bani sa fac si interiorul.......

17. CoSsMy

CoSsMy 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4 Quattro, 1.8T, 163Cp
    Farurile aduc putin cu cele de la opel astra, la cum sunt acuma:-? Desi arata foarte bine, se vad imperfectiuni la bara. Liniile nu sunt perfect drepte, au denivelari, iar in partea de jos se unduieste destul de vizibil. Insa per total, arata ok:P

18. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    din cate stiu eu, daca vb de acelas astra, farurile de operl sunt mai mari decat cele ale mele
    in parte de jos unde "se unduieste destul de vizibil" este pt ca fiind prea joasa, iar in orasi se asflateaza toate strazile, la intrarea de pe o strada pe alta, imi freca bara, daca te uiti atent o sa vezi toata bara zgariata si de aceea apara "unduieste"

19. CoSsMy

CoSsMy 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4 Quattro, 1.8T, 163Cp
    Ok, si chiar se deformeaza daca o freci? Eu am dat cu a mea, originala ce'i drept, de o gramada de gropi si borduri. Si cu toate ca e zgariata si putin crapata intr'o parte, NU este deformata. Insa, nu stiu...iar de faruri, am zis ca "aduc putin", nu ca sunt identice. In fine...imi pare rau daca a deranjat in vreun fel comentariul meu.

Ultima editare de un moderator: 6 Noi 2011
  20. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    bara originala e din ABS, un plastic care nu crapa, iar daca se deformeaza se intreapta cu caldura, pe cand cele construite de la zero, orice bobarnac duce la o crapatura, oem are alta rezistanta la accidente, loviturii etc
    oem e facut dupa sablon, barile facute din pix sunt mai greu de ingrijit
    in realitate ti-ai schimba parerea, pt ca vopseaua e gri cameleon si cel mai bine se vede live nu prin poze.....nu zic ca toate liniile sunt perfecte, dar nu-ti da cu parerea pe poze

Distribuie pagina asta