1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 – B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de florin_andrey86, 13 Ian 2011.

1. CoSsMy

CoSsMy 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4 Quattro, 1.8T, 163Cp
    Pai asta am si facut...am zis de poze. Nu stiu cum e in realitate, dar asta se vede din poze.

2. florin_andrey86

florin_andrey86 2nd Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    audi A4, motor 2.0 tdi, cod CAGA, fab 2008
    LLAA MMUULLTTII AANNII!!
    scuze de intarziere si de faptul ca nu am mai intrat pe forum cu actualitati, dar nu mai este nimic nou....
    intre timp am am gasti filtru sport in carcasa de carbon si am cumparat

3. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    cu ajutorul unui prieten, furnizor de piese auto, am reusit sa cumpar si senzorul MAP, pe original la fabuloasa suma de 100 de lei, nou,
    cum l-a gasit la pretul asta nu stiu, pt ca la BOSCH era 180 lei, iar pe pe original era 230 lei, probabil de la un magazin la lichidare de stoc....nu stiu
    dimineata la ora 4 am vb cu el pe mess de senzor, iar seara la 9 l-am avut, in situatia in care a fost trimis de la timisoara, fara bani pe transport

olaru bogdan mihai
    timisoara
    id: olarub@yahoo.com
    telefon 0765313103
    piesele nu trec prin magazin, deci nu au tva.

4. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    astazi mi-au ajuns si farurile de facelift de la constanta
    sunt originale, valeo, cu lupa pe scurta si semnalizare alba
    au un singur defect, dar nu mare, are soclurile de la pozitii taiate, dar le-am primit si pe acelea, trebuie lipite si gata de folosire....
    am postat poze si cu el
    mai am nevoie sa cumpar pentru ele, motorase electrice, mufa de conexiune instalatie-far, doua kituri de xenon, trebuie modificate putin, polisate si folie neagra pe faruri......

5. vebby85

vebby85 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1.6 ,1995 si A6 C6 2.0 TFSI 2007
    fa-mi si mie rost de faruri daca stii pe cineva..si mie imi trebuie,caut deja de ceva vreme :(

6. Liviu_MS

Liviu_MS 3rd Gear Member

Locație:
    Targu-Mures
    Masina:
    -
    Foarte frumoase sunt farurile facelift originale! Asa de curiozitate, cat ai dat pe ele? Motorasele de reglaj nu se potrivesc de pe farurile non-facelift?

7. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Pe faruri am dat 425 lei cu tot cu transport din Constanta pana la Severin, prin posta romana.
    Are FLOW una la dezmembrat, vedeti daca le mai are el.
    Motorasele de la non-facelift sunt mai mari si sunt montate in afara farului, iar la facelift sunt in far. Am gasit motorasele cu tot cu mufe, dar astept un raspuns.

Ultima editare de un moderator: 20 Ian 2012
  8. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    A4 , 1.9 TDI , 2008 , brb
    hmmm felicitari pentru toata munca insa sunt unele rateuri in special "fata" masinii. Zici ca e opel astra sincer. Eu zic sa renunti si sa mergi pe original, in rest.. felicitari inca o data pentru toata munca depusa.

Ultima editare de un moderator: 22 Ian 2012
  9. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    opelu asta are de 2ori farul mai mare =))).....si nici bara nu are nici o legatura cu ea asta.....

10. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Am o super-mega-hiper-fantastica surpriza pentru "voi". Ieri si astazi am facut niste cumparaturi bomba. O "bomba" am luat-o, alta "bomba" trebuie sa-mi vina pana vineri cel tarziu.
    O sa postez pozele cu ele, dupa ce le montez si le fac o proba, asta fiind weekend-ul viitor (sper) :) :) :)

Ultima editare de un moderator: 25 Ian 2012
  11. florin_andrey86

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    bombeleeeeeee................

1- pompa de injectie cu cap hidraulic de 11 mm, a mea era de 9 mm

2- 4 injectoare complete cu duze Bosio Race 520 stage 2 (mai mare de asa nu se poate)

Flow-ul injectoarelor de la bosio:
    Bosio PP357 ------------ 32.143% over stock
    Bosio Sprint520 --------- 37.5% over stock
    Bosio PP520 ------------ 52.679% over stock
    Bosio PP502 ------------ 68.75% over stock
    Bosio PP764 ------------ 84.821% over stock
    Bosio Race 520 5-hole ---129.464% over stock
    Bosio Race 520 stage2 7-hole ---173.214% over stock

astazi am montata injectoarele iar "efectul" nu a ezitat sa apara.....masina suna mai bine, se tureaza mai bine, fuge mai bine (in limita a 140 km/h apoi se plafoneaza din cauza presiunii prea mari pe admisie intra in regim de avarie - problema rezolvabila dupa ce o sa-i fac softul)

12. DraQuTzU

DraQuTzU 6th Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi b4
    Salut in primul rand si felicitari pentru toata munca depusa, rezultatele sunt pe masura...
    Nu vreau sa te superi cumva pe mine dar eu am impresia (din ce am citit pe topic si recunosc ca nu l-am citit 100% ) ca te-ai cam hazardat cu cumparaturile astea de "bunatati". Nu stiu cat te-ai documentat inainte de a cumpara turbina aia, injectoarele etc. Am cautat si eu pe http://www.dieselevante.it/turbochargers.asp (noteaza undeva siteu ala, ca sigur o sa iti fie folositor si in viitor) de curiozitate sa vad de pe ce masina/motorizare e turbina "aia de 2.7" dar nu am gasit absolut nimic despre turbo cu codurile alea care le-ai lasat. Nu cred ca ai facut cea mai buna alegere cu injectoarele, eu zic ca sunt prea mari, o sa fumege(bine..si fumul are farmecul lui :)) bine cu capul de 11 si o sa cresca temperatura gazelor mult, ceea ce nu e de bine. Iti trebuie neaparat un boost gauge si un egt gauge ca sa nu cumva sa faci vreo "ghidusie" si sa "rezolvi" motorul. Nu te hazarda sa iei cel mai mare turbo, o sa faca boost sus de tot si o sa ai un lag de nu-ti arde sa umbli cu ea, iar daca e cu geometrie variabila sunt sanse sa fie destul de greu de facut functionala geometria. Toate cele bune, sper sa iti fi fost de folos commentul meu.

Distribuie pagina asta