1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Arata super masina cu jantele de vara!Chiar am ramas uimit azi cat de mult o schimba, desi o stiam de vara trecuta.

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    :blush: Multumesc Cataline!
    Intradevar, si mie imi plac foarte mult jantele si mai ales, asa cum ai zis si tu, schimba masina foarte mult. :wub:

Ultima editare: 6 Apr 2011
  3. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Dau bine pe masina aceste jante si chiar daca nu sunt OEM imi plac ;)
    Drumuri bune si multi km fara evenimente nedorite iti doresc in continuare.
    O zi buna :respekt:

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult George!

5. razvan333

razvan333 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.7 TDI 2006
    Mie unul NU imi plac jantele alea:no: si rotitza o stie foarte bine:)...ai mers pe OEM cu toate modificarile, numai la jante nu vrei sa ma asculti si pe mine(cele de B8 care le luasem eu la A4 cred ca veneau perfect la tine)

6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    :laugh: Neasculatator mai sunt :p
    Daca printr-o intamplare (imposibila de altfel) pot schimba jantele actuale cu cele din poza fara alte costuri si bineinteles in stare foarte buna, doar in acel caz ma voi gandi. Momentan sunt extrem de multumit si incantat de cele actuale. :yes:

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si mie imi plac jentile pe care le ai acuma, se potrivesc perfect! Si pe mine m-au intrebat de ce nu am mers pe OEM, sincer nu ma dau pe spate modelele, singurul model care-mi place cu adevarat este vechiul model Sline in 9 spite.

8. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Nice masinuta a revenit la forma initiala.
    Mie imi plac jantele cu toate ca parca modelul BBS pe 18 ar da mult mai bine :friends:
    Tot iti promisesem poze cu ale mele. Here's one:

Km fara probleme !

9. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Intradevar, frumoase jante :yum:
    Un model cu foarte multa prestanta si calasa. Arata foarte bine pe masina

Aaa.. multumesc pentru apreciere!:salute:

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Frumoasa masina si intretinuta ;);tu ai suspensie sport stock,sau ti-ai pus AM?
    Sa o porti cu placere in continuare ;)
    Ce planuri mai ai pe viitor?:)

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru apreciere si urari.
    Arcurile sunt Eibach Pro Kit de care sunt extrem de multumin. Nu am crezut sa gasesc ceva mai potrivit decat aceste arcuri. Cei care le au stiu ca nu mint :happy:
    Planuri sunt multe, bani si timp nu am sa le pun pe toate in paractica. Dar asa cu zicea si Catalin, le fac incet, pe rand sa nu ma plictisesc:)

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am avut si eu arcurile alea pe B5,asa ca stiu despre ce este vb :)

Faza naspa cu "le fac incet, pe rand sa nu ma plictisesc" e ca atunci cand termini,vinzi si masina;vb din proprie experienta cu B5-ul.Asa ca am preferat sa-mi stabilesc obiectivele,ce imi doresc cu adevarat si de ce ma pot lipsi(si eu mi-as mai dori multe sa fac,dar asta inseamna o crestere prea mare a costurilor si cand o vinzi,te duci prea tare in "gaura"),sa le fac repede,ca pe urma urmatorii ani cat tin masina sa ma pot bucura de ea.
    Dar,aici intervine factorul cost si fiecare isi cunoaste bugetul-posibilitatile.

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cine nu si-ar dori sa isi personalizeze masina in cel mai scurt timp posibil?
    Aici intervine factorul decisiv, cel finaciar si daca mai pui ca nu doar masina este cea catre care iti distribui marea majoritate a finatelor rezulta ca te vei bucura de ea asa putin cate putin.
    Nu sunt adeptul nu investi mult ca pierzi mult. Daca as fi fost, poate ca nu facem nimic la masina decat o birjaream si o vindem dupa un timp, astfel incat sa nu pierd foarte mult. Imi place masina asta si pe langa bani investesc si mult suflet. Satisfactia maxima este atunci cand mai faci cate un lucru pe care ti-l doreai de mult timp si vezi ca a iesit cum ti-l doreai.

Legat de "le fac incet, pe rand sa nu ma plictisesc", era o simpla gluma.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Exact ceea ce spuneam si eu :)

Am o intrebare,de fapt o nedumerire,e vb de raportul final in treapta 6 intre un AVF tractiune fata si un AVF quattro.
    La mine,in treapta 6 la 2000rpm am vreo 102km/h,la 3000rpm 152km/h,iar la 4000rpm undeva pe la 200km-205km/h;viteza in bord,nu discut pe GPS.
    Ma uitam pe youtube la niste filmuete cu AVF tractiune fata si am remarcat ca la 200km/h au 3600rpm,ceea ce ar fi o diferenta de 350-400rpm mai putin.
    Tu ce viteza ai in treapta 6 la 2000rpm,3000rpm si 4000rpm?

15. razvan333

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.7 TDI 2006
    :):):), hai ca imi place sa te tachinez...pentru cei care nu stiu la ce ma refer, acestea sunt jantele care cred eu ca ar veni perfect pe masina lui rotitza(mie mi-au placut mult si imi pare rau ca nu am putut sa le opresc)

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cornel, sincer nu imi aduc foarte bine aminte, dar la drum lung sunt obisnuit sa schimb treptele pe la 3000 rot/min. Asta se traduce in treapta a 5-a pe la 130 si cade in trepta a 6-a pe la 2000-2200 parca... Cred totusi ca am cu a 6-a la 2000 rot/min cam 120km/h. Ce imi mai aduc aminte vag este ca am incercat o singura data masina sa vad pana la cat se duce si fara remapare nu urca mai mult de 220km/h si daca imi aduc bine aminte acul era undeva pe la 4200 - 4300 rot/min.
    Am scris toate astea din amintiri si e posibil sa nu fie exacte, dar cu prima ocazie am sa incerc sa fiu atent.

Razvan, tu nu te lasi pana nu imi schimb jantele :slapped:
    :laugh:
    Apropos tu ce iti pui pe noua masina?

17. Deni

Deni 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 allroad, 3.0 TDI, 2008
    dupa parerea mea astea sunt jantele cele mai potrivite OEM
    :):wub:

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    K Mihai,daca nu uiti,as aprecia;btw,poate reusiti si tu si Catalin sa veniti la intalnirea din vara,Bucurestiul este aproape invizibil :)
    Sunt f frumoase jantele de S4,daca nu le aveam pe cele de RS6 pe masina,sigur m-as fi orientat catre asa ceva :)

19. razvan333

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.7 TDI 2006
    rotitza stii bine ca am bucurii la jantele tale:no:, mergi pe OEM:thumbs-up:
    Eu unul deocamdata studiez piata si cand voi gasi ceva potrivit, bineinteles OEM, le voi schimba...deocamdata am alte proritati(uleiul, filtrele si placutele de frana)Azi mi-a sosit uleiul din Germania, nu vrei sa stii cata diferenta este intre cel din Romania si cel nemtesc(l-am pus in 2 pahare de plastic si se vede cu ochiul liber diferenta la vascozitate, culoare, miros) e drept ca si pretul este altul, respectiv 50 de lei cel din Romania si parca 22 de euro in Germania.
    In caz ca te intereseaza, m-ai intrebat o data parca, iti pot face programare pentru schimbul de ulei.

20. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mai poti Mihai? Te streseaza astia cu jentile? Le dau un bann?:)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta