1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc colegi pentru opinia unanim exprimata!
    Poate in cateva zile se vor obisnui si ocii mei cu schimbarea si o sa-mi placa 100%. :)

Mitzone, pretul a fost unul exagerat de bun zic eu: 120Ron plus transport. Pardon, colegul de la care le-am achizitionat m-a ajutat cu -10 ron, din proprie initiativa, pentru a suporta mai usor transportul :icon_thumright:

Ultima editare: 4 Mai 2011
  2. fr3nkyb0y 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6 Avant, 2.0TDI, 2009
    Ai o masina foarte faina, si felicitari pentru modificarile ce ai facut la ea!!! Chiar sunt foarte incantat, si eu in curand vreau sa-mi schimb B5-ul meu pe B6 ca al tau :D

3. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    fr3nkyboy, multumesc foarte mult pentru aprecieri si urari.
    Iti doresc multa bafta la achzitionarea unui B6 impecabil!

4. zuzu_awd Guest

rotitza nu poti sa ma ajuti cum pot sa prind buza pe bara sa-mi dai ceva detalii sau unde gasesc cum se poate monta ?. Mersi mult.

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2011
  5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Poti citi topicul meu pe la inceputul sau. Poti vedea si la masina lui ovidiutm, care de alfel este un B5. Nu in ultimul rand poti citi topicul indicat de Karol.
    Spor la montat!

Ultima editare: 6 Mai 2011
  7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mihai,m-ai intrebat de cat sunt jantele,uite ca am aflat: 18x8j ET 35

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult Cornel!
    Am dat deja comanda pentru distentieri pe spate de 5mm pe roata. Sper sa fie ok.

Se pare ca jantele tale sunt asemanatoare la tipodimensiuni, mai putin marimea in diametru. Anvelopele asemenea.
    Daca la tine nu freaca cu 6mm pe spate se pare ca in cazul meu cu 5mm o sa fie ok.

Multumesc inca o data pentru faptul ca nu ai uitat!

Ultima editare: 11 Mai 2011
  9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cu placere;sper ca ai comandat si prezoane mai lungi ;)

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Voi cumpa si prezoane mai lungi cu 5mm, doar ca cei la care am facut comanda aveau prezoane foarte lungi pe care ei ziceau ca le taie la un stungar...
    Voi merge in alata parte pentru a lua exact marimea necesara!

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sper sa te ajute,eu mi-am pus prezoane cu filetul lung de 32mm dupa ce in prealabil am masurat vechile prezoane.

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sa inteleg ca cele originale au 27mm. Aveam doua informatii diferite ba 25mm, ba 27mm. Nu am apucat sa le masor pe cele ale mele.

Multumesc pentru informartie!

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ale mele sunt de 27mm,le am in garaj.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Prezoanele din fabrica au urmatoarele caracteristici:

filet = pas 1,5

diametru filet = 14 mm

lungime = 28 mm

cap prezon = aici difera, poate fi pentru cheie de 17 sau cheie de 19

La lungimea standard mai adaugi grosimea distantierului si afli lungimea totala a prezonului care iti trebuie.

O zi buna

Ultima editare: 11 Mai 2011
  15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    La mine sunt de 27mm pe lungime,revin maine cu o poza masurand lungimea cu sublerul;dupa cum am specificat deaja,acum folosesc prezoane cu o lungime de 32mm.

16. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Puteti sa folositi si mai lungi, nu se intampla nimic! Eu pe spate la distantire de 8mm, am prezoane cu 15 mm mai lungi.

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc colegi pentru sfaturi!
    Am observat ca se pot folosi si prezoane mai lungi. Chiar acum cateva zile am vrut sa probez niste distantiere de 10mm pe roata ce le avea un amic pentru un golf 5 si avea prezoane extrem de lungi, nu lungi. Din pacate la mine nu s-au potrivit, intrucat distantierul nu intra pana la capat datorita unei buze aflata pe interiorul falansei.
    Una peste alta le-am probat la el si am infiletat acele "conexpanduri" pana la capat...Ce e drept, la el agatau in ceva, dar daca erau cu doar 5mm mai scurte totul era ok. Cred totusi ca ale lui erau undeva pe la 50-55mm

PS: chiar prezoanele antifurt ce le folosesc in momentul de fata sunt de 30mm, deci mai mari putin decat prezonul original

Ultima editare: 12 Mai 2011
  18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    In weekend am scos masina din Bucuresti si ne-am plimbat putin.
    Ca de fiecare data sentimentul de placere de a sta la volanul ei a fost imens :racer:. Drept multumire, la destinatie, masina a primit o spalare de care m-am ocupat in exclusivitate personal.:superman:
    Comenzile de pe volan mi-au intrat in garatie. Cred ca eram partizanul imaginii anterioare. :p
    Cu ajutorul lui Catalin am reusit sa ii dau de cap si functiei pentru telefon (bluetooth) pe care am codat-o pe noul tip de volan. Pana acum ma gandeam ca ne umbland in setarile bluetooth-ului nu are cum sa fie de acolo. Mai precis codarea bluetooth-ului se face pe volanul cu comenzi tip B6 si separtat pentru volanul cu comenzi B7. Problema era ca dupa ce vorbeam la telefon, ramanea pe displaiul central afisat telefonul si treceam cu ajutorul butonului MODE inapoi la functia RADIO. Acum, dupa noua codare, dupa ce inchid apelul revine automat pe fnctia de RADIO. :icon_thumright:

Doua poze dupa baita si niste detalii:

Ultima editare: 17 Mai 2011
  19. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    O masina speciala, unul din cele mai frumoase si mai ingrijite B6 de pe forum. Te-ai gandit sa-i pui geamuri electrice si pe spate? Tu dupa ce speli masina ii aplici cumva ceara (car wax) ? Daca da, de care folosesti?

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult pentru apreciere!

Geamuri eletrice pe spate mi-as dori si chiar aseara discutam a nu stiu cata oara despre aceasta modificare. Treaba este ceva mai costisitoare si poate genera mici complicatii, dar nimic nu este imposibil. Problema se pune sa gasesc o masina donatoare care sa aiba tot ce am eu nevoie. La parcurile de dezmembrari de regula se vinde usa intrega, lucru care pentru mine nu renteaza...
    Se mai pune problema ca trebuie sa gasesc o masina care sa aiba calculatorul din usa soferului cel mai avansat astfel incat sa imi pot pastra toate functiile oglinzilor, care sunt incalzite, electrocrome si rabatabile electric.
    Nu ma grabesc si nu il consider inca un must have. Cine stie, poate voi avea o ocazie de acest gen.

Legat de ceara, masina a avut doua sedinte de detailing interior, exterior. Ceara aplicata stiu doar ca a fost solida, si din spusele amicului meu este una de calitate de import USA.
    La spalarile saptamanale folosesc acea cera lichida de la spalatorie. Stiu ca nu este o ceara de mare angajament, dar pentru o saptamana ii este suficient.
    Pe viitor ma gandesc sa acizitionez o cara solida si sa ma ocup personal si de acest aspect. Daca stii o marca buna apreciez daca imi zici.

Ultima editare: 17 Mai 2011
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta