1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    E cam complicata treaba cu geamurile, daca calculatorul suporta oglinzile rabatabile electric , normal ar fi sa suporte si geamurile electrice pe spate, dar pana la urma vorba ta nu e un must have geamurile electrice pe spate si asa eu in 2 ani nu stiu daca am folosit comenzile geamurilor pe spate de 10 ori.
    Legat de ceara , nu stiu nici o marca buna pentru ca nu am apucat sa testez nici una , de aceea te-am intrebat pe tine. Ma uitam pe un forum din afara si am citit ceva de "CLAY BAR" sau "WAX BAR" , cred ca e aceeasi chestie cu ceara solida la care de referi tu, daca gasesti un produs bun ti-as fi recunoscator daca m-ai anunta si pe mine :D.Si eu folosesc ceara lichida de la spalatorie , isi face efectul cat de cat , oricum la cat praf e in Bucuresti...
    Tu ce spalatorie auto folosesti?

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Ieri Mitzone mi-a trezit interesul pentru cautarea unei ceri de caliate. Dupa ceva cautari pe internet mi-am adus aminte de un amic foarte bun care se ocupa cu detailing-ul auto si am decis sa il sun sa ii pun cateva intrebari.
    La intrebarea ce polish sa folosesc el mi-a dat un singur raspuns: NU te baga ca poti afecta lacul iremediabil. Eu ma gandeam sa iau unul foarte putin abraziv cu care sa "lustruiesc" putin intreaga caroserie, in schimb el mi-a indicat sa folosesc doar argila pentru decontaminare.
    La intrebarea ce ceara sa folosesc mi-a zis: Collinite 915. Mi-a zis ca a folosit mai multe marci dar cu asta a dat cele mai bune rezultate pe orice culoare si mai ales este o ceara foarte rezistenta in timp si cu un efect foarte profund.
    Deci Mitzone, asta am aflat si asta iti spun si tie

Ultima editare: 18 Mai 2011
  3. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    Ceara auto

Iti multumesc de raspuns, am sa ma uit dupa acest produs prin magazine dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut pe undeva. Daca ai de la cine sa-ti procuri o cutie, da-mi si mie un PM pentru ca o sa vreau si eu o cutie (in caz ca nu gasesc eu pana atunci). Atasez o poza mai jos cu ceara respectiva, am vazut si un pret afisat de 120 ron.

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Au ajuns distantierele de 5mm pe roata. :jump: Le-am montat pe rotile spate.
    Sunt multumit de rezultat avand in vedere si partea practica. Ma refer aici la frecat in aripa. Cu aceasta setare cred ca sunt aproape de maximul posibil pentru a fi totul ok. Aici intra in discutie si asezarea jantei pe butuc, care la randul sau se face bine. Se pare ca am avut noroc intrucat butucul (fuzeta) este mai lung fata de ex: golf 5, asta constituind un avantaj pentru centrarea rotii in cazul in care se folosesc distantiere sub 10mm pe roata. Am ales 5mm si din considerentul de a pastra prezoanele antifurt pe toate cele 4 roti identice care sunt de 30mm lungime.
    Cum vi se pare ca arata masina cu noua setare?

Ultima editare de un moderator: 21 Mai 2011
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    E perfect. ;) Mai mult de atat deja s-ar transforma in kitch.

6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    La fel zic si eu, perfect! Fa-i o poza sa se vada tot spatele.

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ovi si Katrol, va multumesc foarte mult penru parerile exprimate. Ma ajuta foarte mult parerile sa le zic "ne implicate emotional";)
    Atasez si o 2 poze cu spatele masinaii:

Ultima editare: 22 Mai 2011
  8. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cu placere. Cu riscul de a ma repeta, las-o asa ca e foarte bine. ;)

9. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Arata foarte bine, da. Felicitari!

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc inca o data pentru pareri si aprecieri domnilor Ovi si KUL!

11. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Referitor la buza fuzetei, eu sunt la limita cu distantierele de 8 mm, trebuie sa sprijin cu un picior roata atunci cand o montez, pentru ca altfel pica...doar pe margine sta. Inca o data iti spun ca arata perfect cu astea de 5 mm.

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Intradevar, aici apare problema... Frumos, frumos, dar este neaparat necesar sa fie si sanatos (sa se poata centra roata).
    Cu siguranta masina va ramane echipata cu aceste distantiere, nu are rost sa mai plusez.
    Multumesc inca o data pentru sfat!

13. Dizy89

Dizy89 1st Gear Member

Locație:
    Salonta - Bihor
    Masina:
    Audi A4 B5, 1,9 TDI, 130CP
    Un exemplar foarte frumos de B6 :hubbahubba:
    Imi place masina ta foarte mult :wub::wub::wub:

Sa o folosesti sanatos si cat mai multi km fara incidente neplacute :respekt:

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iti multumesc foarte mult pentru aprecieri!
    Deasemenea iti urez si eu sa o folosesti pe a ta sanatos si cat mai multi km fara incidente neplacute!

Ultima editare: 24 Mai 2011
  15. [solo]

[solo] 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 / 2.0 TDI / 2007 BRE 140 CP
    Sunt foarte ok dimensiunile distantierelor. Se vede foarte bine si eu in locul tau as lasa-o asa.
    Felicitari !

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc mult [solo] pentru apreciere si sfat!
    Asa vor ramane cu siguranta.
    Chiar ieri le-am strans din nou prezonele. Este indicat ca dupa aprox 100km parcuri sa le mai strangi. Dat fiind faptul ca sunt distantiere noi am strans rotile cu 145 Nm.

17. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Frumos Mihai! Chiar se vede destul de atractiv.Sa o stapanesti sanatos fara incidente.Frumoasa masina,te invidiez!:)

18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru apreciere Alex! Ma invidiezi? Pentru ce?:uhm::)

New mod: RS4 handbrake handle!
    Sunt foarte incantat, pentru ca in sfarsit am reusit sa completez familia de elemente imbracate in piele perforata! :gun2:

Chriss_Deejay apreciază asta.
  19. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    Sa-l porti cu placere, mie mi se pare o schimbare necesara mai ales atunci cand ai piele perforata atat pe volan cat si pe nuca schimbatorului.Mai ai clantele usilor de RS4 si ai terminat cu interiorul de RS4. Ma gandeam sa-mi pun si eu butonul "Start engine" , la ce costuri s-a ridicat montarea butonului (piesa + manopera)?E o modificare utila?

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru urare!
    Intradevar pielea perforata era un must have si pe manerul franei de mana, mai ales ca volanul meu este inegral imbracat in acest tip de piele.

In ceea ce priveste butonul, costurile au fost undeva in jurul pretului de 500ron
    Butonul e in jur de 300- 350ron
    Mufa care sincer nu mai stiu cat costa
    Mai ai nevoie de un releu - nici asta nu mai stiu cat costa intrucat am folosit unul de la dezmembrari si a fost inclus in pachetul de montaj.

Legat de utilitatea butonului ce pot sa zic... Cel putin in cazul meu mi-am format un tic: Intru in masina, bag cheia in contact, o rotesc pe pozitia de accesorii dupa care in timp ce se sting martorii de bord (iarna bujiile incandescente), imi scot tot ce am prin buzunare, imi pun centura dupa care apas butonul magic. :)
    Mie din acest punct de vedere mi se pare si util pe langa aspectul deosebit pe care il confera interiorului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta