1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. elvishe 1st Gear Member

Locație:
    Franta
    Masina:
    Audi a4b6 1,9 s-line 2004
    tine-o tot asa :)esti tare

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    :laugh: Multumesc pentru urare!

3. [solo]

[solo] 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 / 2.0 TDI / 2007 BRE 140 CP
    Felicitari !!! :applaus:
    A iesit foarte bine. Bara de S4 era urmatorul pas normal.
    Imi place "rivalitatea" dintre tine si Catalin; e foarte constructiva :box:
    E o sursa de inspiratie si pentru noi

Asteptam cu interes maxim upgrade-urile ce vor urma.

4. psebi

psebi 5th Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    A3 8P 2.0TDI
    Frumos a iesit! Clar o sa fie si mai frumos cu bara de S si cu tipsuri mai mari.

5. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    [solo], iti multumesc pentru apreciere!
    Urmatorul pas putea fi si fusta de 1.8T, pe care o am deja pe masina sau fusta de la ultrasport , dar sincer mie cel mai mult imi place cea de S4, asa ca pe aceasta am ales-o. Nu cred ca se poate compara nimic cu bara de spate de la S4 :happy:

Asa zisa "rivaliate" dintre noi daca ar fi peste tot cred ca am reusi sa aducem mai multe lucruri noi pe care sa le impartasim cu toata lumea si ne-am ajuta cu mai multa placere intre noi.
    Noi mergem pe principiul: "Unde-s doi puterea creste!" ;) Individualismul, din punctul meu de vedere nu duce decat la "enclavizare" si nu la formarea unei comunitati stranse.

psebi, multumesc si tie pentru aprecieri. Si eu sunt nerabdator...

Ultima editare: 6 Aug 2011
  6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    De "S" zici?Cum arata aia de "S"?AAA....cred ca stiu S4.jpg , asa?
    Din "rivalitatea" asta dintre mine si Mihai s-au nascut proiecte mari si pentru mine si pentru el.Am muncit de multe ori de ne-au iesit ochii din cap, insa rezultatele sunt pe masura.Probabil vor mai exista proiecte si pe viitor, insa mai multe pe masina lui Mihai, pentru ca am neglijat-o in ultima vreme.Nu ma intrebati pe mine ce urmeaza, terorizati-l pe el:p

7. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Mihai,bara de S4 pe masina ta va fii "ciresa" din varful tortului,si am sa si iti spun de ce.
    Bara spate de S4 este un "accesoriu" superb care poate fii evidentiat la adevarata sa "valoare" cu cateva ingrediente esentiale,am sa numar 2 din ele,
    1 Suspensia sport
    2 Jante minim 17 inch si daca se poate et35(sau de preferat mai mic) cu8.5J
    Masina ta intruneste lejer aceste 2 "ingrediente",ai lcurat mult la masina pe exteriror iar rezultatul nu trece neobservat.Daca ma intrebi 2 lucruri care imi plac la masina ta sunt,
    1Jantele cu ET mic care sunt superbe,chiar zilele trecute ti am vazut masina prin oras si jantele mi au sarit in ochii instantaneu (suspenisa sport le scote si mai mult in evidenta)
    2 grilele fata+faruri pe culoarea neagra...
    Faptul ca ai pui bara spte de S4 dupa ce ai lucrat mult la exterior o sa iti dea satisfactie maxima,daca puneai bara de S4 fara cele 2 puncte de mai sus era ceva de genul "motanul incaltat"(jante mici si ridicata de spate...se vedea ca naiba iar bara de S4 isi pierdea mult din farmesc)
    Am o curiozitate,ce varianta ai sa alegi pentru bandoul de bara spate?

Ultima editare: 7 Aug 2011
  8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cataline, esti sigur ca aia e bara de "S"?:laugh: Frumos ii mai sade :drool:
    Aaa, da asa e.... Tocmai am trecut pe la George, astazi de dimineata;), ce crezi ca am vazut la el?
    O bara foarte frumoasa, cred ca e de "S"... Am vb cu vopsitorul si am stabilit detaliile. Bonus, ca sa mai pot rabda, George mi-a dat ornamentul :p.
    Asa ca acum ma plimb fericit cu ornamentul in portbagaj:)

Bara arata cam asa: bumper_back.jpg ; dar avea si niste gauri in plus:)...evident pentru PDC

Alex, multumesc foarte mult pentru aprecieri!
    Ca sa iti raspund la intrebarea cu ornamentul, tu ce crezi?
    Este cel negru, doar nu eram nebun sa il comand pe cel cromat atat timp cat pe cel actual m-am chinuit sa il dau jos pentru al colanta in negru. Am stat la centrul de colantari de am dat bara jos sa pot scoate ornamentul intreg, dupa care am montat totul la loc.

Ultima editare: 8 Aug 2011
  9. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Si ce zice Georgel?E gata pana miercuri sau joi sa o aruncam pe bolid?

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai tocmai zicea ca o baga azi la vopsit sa scape de mine :)
    Deci, eu cred ca pe miercuri, daca ai si tu timp, facem upgrade-ul ;)

Ultima editare: 8 Aug 2011
  11. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Miercuri sa fie.Imi iau sculele si la Georgica in service o aruncam pe masina:p.
    Satisfactia vine muncind, nu doar visand si privind cum altii fac pentru tine, fara ca tu macar sa sti cu ce sa mananca.Si asta este valabila in toate situatiile, inclusiv cand vine vorba de masina personala.Felicitari Mihai ca nu esti in categoria celor ce au 2 maini degeaba!

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Cataline pentru apreciere!
    Acum mi-am adus aminte de vorba unui amic care este chirurg, si zice ca mainile sunt cele mai importante pentru el.
    In aceeasi ordine de idei si pentru mine, mainile sunt cele care imi produc banii, doar ca in cazul meu, am mare noroc ca s-a nascut Bill Gates asta, ca sa imi grabeasca procesul de productie:)

De mic mi-a placut sa surubaresc. Aveam sculele personale (patent, ciocan si surubelnita), pe care le foloseam zilnic sa desfac jucariile cumparate de ai mei. De facut la loc am invatat mai tarziu cum;) Imi aduc aminte ca tatal meu, cand ne-am mutat in alta casa a fost nevoit sa duca la gunoi doi saci de jucarii demontate :)
    In concluzie, de atunci ma antrenez pentru bara asta! :jump:

Ultima editare: 9 Aug 2011
  13. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mihai... dar bara asta nu e dintr-o bucata? O faci lego? :p

14. Edy 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9TDI, 2003
    cam in ce bani ajunge evacuarea + bara de s4?

15. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    poze spion

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ovi, intradevar e dintr-o bucata, doar ca tot mi-a luat mai mult de jumatate de zi sa o montez impreuna cu Catalin... Desi, bara este cat se poate de originala, suportii de senzori erau usor decalati, si rotiti fata de gaura din bara. Senzorii mei nu pot fi montati decat paralel cu linia pamantului (datorita formei), asa ca am stat si am bricolat si alineat senzori de mi-a iesit pe nas :).
    Miercuri a si plouat asa ca iti dai seama in ce conditii am lucrat.
    Cu ocazia asta vreau sa ii multumesc si lui Catalin care a avut rabdare cu mine si desi il luase o durere de cap foarte mare m-a ajutat pana la final:hi:.

Edy, cu raspunsul meu ai sa iti faci o idee orientativa. Spun asta intrucat o evacuare SH o poti gasi de la 80 - 200 Euro.
    Bara, eu am comandat-o printrun amic care a putut sa imi faca un discount considerabil, astfel incat nu stiu pretul ei real. Oricum cred ca pretul real se invarte undeva intre 2000- 2500roni.

Cataline, halal spion... ai fost reperat de cum ai intrat in parcarea supermarchetului :)

Ei si acum rezultatul final: poze cu L&B....

PS: Ovi, acum intelegi de ce ziceam ca ar fi trebuit sa iti dai seama ce tipsuri am sa folosesc?

Ultima editare: 12 Aug 2011
  17. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Exact ce spuneam Mihai! Ce linie are acum masina cu suspensile sport si bara spate de S4!!!!!! Punei si ornamentele de praguri de S4 si ai incheiat cu exteriorul(pt moment).In concluzie,nota 10!

18. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Da domne', a iesit marfa, felicitari !

Off-topic: Veniti si voi la intalnire in seara asta sa le vedem pe viu? Ca as veni si eu...

19. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Alex, multumesc pentru aprecieri, explicatii si pentru sfat.

K U L , multumesc si tie pentru apreciere si felicitari!
    Sincer as veni, ca oricum nu am fost niodata, :lmfao: doar ca deja am planificata o iesire de weekend prelungit... :( Nu stiu cum se face, dar de cate ori am vrut, nu am avut cum... Cred totusi ca ora si ziua alese nu prea se pupa pe programul meu....

Ultima editare: 12 Aug 2011
  20. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Am citit tot ce ai facut in ultima vreme la masina si desi nu am zis nimic acum se pare ca nu ma mai pot abtine :)
    FELICITARI !!! Ai o masina de vis cum multi si-ar dori sa aibe ! :hubbahubba:
    Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de masina !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta