1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Il astepti tu pe Catalin, insa nu cred ca mai ma intorc prea curand.Mi-a oferit un turc un milion de camile pe bolid si cred ca accept afacerea.Stai fara grija in schimb, pana la anu' ma intorc eu pe o camila.

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
  3. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Rog respectuos moderatorul care a sters postul meu sa il puna la loc!
    Poate sterge link-ul daca o considera reclama... dar faptul ca m-am hotarat sa vand rotile de pe masina nu crd ca are dreptul cineva sa mi-l suprime!
    O seara faina tuturor!

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cred ca faci o confuzie. :)

Postul ca si link-ul de altfel este complet vizibil. Asa cum ai spus si tu publicitatea in afara ariei dedicate nu este permisa dar am trecut cu vederea acest lucru pentru ca in aria masina mea poti scrie ce vrei. Bine nu chiar ce vrei dar asta este alta discutie. :)

Nu ti-a fost sters nici un post/mesaj.

O seara buna

5. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iti multumesc pentru amabilitate!

Sper sa fi fost o problema tehnica a forumului si tocmai acel post sa nu fi aparut in momentul in care l-am cautat si ulterior dupa mai multe refesh-uri tot sa nu apara...
    Chiar si dupa postul tau cateva minute nu era vizibil....

Incerc sa ma abtin din a face mai multe afirmati... tot ce sper este sa nu fiu mintit in fata ca asta chiar ma deranjaza!

6. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    pe mine ma batea gandul sa ti-l fac invizibil dar fiind postul tau, masina ta, aria masinii tale, am facut exceptia de la regulament pt ca aici nu e cazul sa fim stricti. :)
    probabil ca vreun moderator l-a facut invizibil dupa care a revenit pur si simplu si l-a repus, o nimica toata :) bafta cu rotile....dar ce vrei sa pui ??? am vazut ca ziceai de ceav pe 18 dar...ce?

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Nu cred ca voi reusi sa fac ce mi-am propus, dar am zis sa incerc macar.

M-am indragostit de mult timp de jantale ASA. Am gasit o pereche la un pret destul de mare dar pe care eu consider ca il merita. Din acest motiv am pus rotile la vanzare sa mai adug ceva banuti pentru a face intreaga suma.

Sunt ASA AR1:

8. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    ASA rules...initial am vrut sa-mi iau modelul asta, pana la urma ZR1 am luat. Sunt scumpe pentru ca sunt sub licenta BBS.

9. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Puteam sa jur ca este vorba de Ch, insa se pare ca m-am inselat.Ca model nu imi plac mai mult decat actualele, insa dimensiunea conteaza :p

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cataline, cand prinzi o ocazie nu cred ca te mai gandesti ca CH-urile ti-ar placea mai mult, desi ai cam cazut pe adevar ;)
    Actiunea asta am facut-o in mare parte pentru ca am privit posibila oportunitate pe care daca as rata-o mi-ar parea rau.

Sincer iti spun ca mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc sa pun rotile actuale la vanzare, intrucat si mie imi plac enorm de mult si deja ca si imagine se indentifca cu masina si implicit numele meu pe acest site.

Asa cum am scris si mai sus, nu cred sa am sorti de izbanda cu aceasta tranzactie, dar cum incercare moarte nu are, m-am hotarat sa o fac.

LE: Si acum un mic vs: ATS VS ASA.jpg eu cred ca nu e doar diferenta de marime!
    Aaaa, si uite ce tipsuri are!:eiertritt:

Ultima editare: 26 Aug 2011
  11. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    BBS CH probabil sunt cele mai frumoase jante care pot pune in evidenta un Audi.Cele postate de tine sunt o replica de model,care pe langa oportunitatea de care zici ca s-a ivit,eu spun ca se merita sa le achizitionezi.Probabil doar cele de pe S4 si S3 le-ar "umbrii".Succes in achizitionare.;)

12. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Pacat ca nu am bani acum sa iti cumpar eu jantele pe 17, pentru ca isi merita din plin banii.Sper sa ajungi unde ti-ai propus!

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Va multumesc pentru urari!
    Tranzactia nu a mai avut loc. Deci voi ramane in continuare cu rotile actuale. Chiar tatal meu imi zicea ca ii plac cele actuale extrem de mult si ca se potrivesc pe masina foarte bine.

Am sa zic si eu ca strugurii sunt acri si voi trece la o alta etapa.

Cataline, si chiar daca aveai bani nu le mai dadeam intrucat jantele ASA au fost vandute in weekend :gun2:

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ieri a fost ziua completarii pechetului de lumini.
    Cu ajutorul lui Catalin, am facut primul pas in desavarsirea luminilor aflate pe portiere.
    De la ora 18.00 pana la 01.00 am lucat la potierele fata unde am montat, clapele de actionare a deschiderii portierelor cu iluminare, lumina rosie de pe lateralul porierei si ce alba care lumineaza in jos.
    Ca de obicei, cum m-am obisnuit, cablajul a fost conceput dupa schema de fabrica, in consecinta luminitele functionand ca atare. Daca tot am demontat fetele de usi am inlocuit si ornametul de pe cotiera soferulului cu unul nou, am desfacut butoanele pentru a le curata. Totul functioneaza perfect!
    In mod special pentru iluminarea clapelor de actionare a deschiderii usilor am folosit un led de 5mm, care ofera o iluminare mai buna a zonei fata de cele originale de 3mm care dadeau o lumina foarte mica.

Va prezint singura poza facuta aseara pentru ca ma lasat bateria:

Ultima editare: 2 Sep 2011
  15. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Si generalu ce a zis la ora aia?Parerea mea o sti, arata perfect asa!

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Catalin, si eu consider ca este exact lumina care ii trebuia!

Sambata am inlocuit componete ale sistemului de franare. M-am hotarat sa schimb palcutele, discurile si lichidul de frana, daca tot mi se aprinsese martorul de schimbat placutele pe fata. Satul de scartaitul placutelor Ferodo am hotarat sa cauat niste placute mai moi care sa imi protejeze si discurile pe viitor. Prefer sa fac schimbul de placute mai des decat sa inlocuiesc discuri ovalizate.

In consecinta am achizitionat:
    Placute - TRW IMG_1213.jpg
    Discuri - ATE IMG_1217.jpg
    Lichid frana - ATE SL6 ate_sl6_brakefluid.jpg

Si cateva imagini cu noile si vechile componente:

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Felicitari pentru modificarile de la interior, foarte bine dau ledurile din manere. Asteptam si o poza pe intuneric sa vedem cum se vede lumina rosie. Nuanta ledurilor se potriveste in general cu nuanta rosului oem?

Buna alegere cu TRW, si eu am optat pentru aceleasi placute.

Spor la treaba in continuare.

18. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Sa le incalzesti cu placere Mihai!
    Kul ledurile din manere sunt de 5mm, fata de 3 cele originale.Culoarea lor este identica cu cea Oem si Mihai a ales varianta asta pentru ca cele Oem practic nu lumineaza.In seara cand am montat luminile la Mihai am mai lucrat la un B6 cu pachet de lumini full si proprietarul nici nu stia ca are lumini in manere.Functionarea este cea originala, cu reglarea intensitatii in fuctie de lumina sau de preferintele soferului.
    Avantajul este ca oricand se poate merge pe varianta Oem, insa nu cred ca vom ajunge aici

19. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b6 1.9 tdi/ 116 cp+resoftare/ 2005
    Rotitza ma mir ca ai avut probleme cu placutele de la Ferodo. Eu am Ferodo Termo Quiet si sunt foarte multumit de ele, nu se aude nici macar un mic scartait cand franez si pot spune ca sunt incantat si de cum franeaza. E adevarat ca au fost putin mai scumpe decat altele, inclusiv TRW, insa merita fiecare banut.

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    K U L, Multumesc pentru felicitari si apreciere!
    Intradevar, nuanta de rosu este identica cu cea de fabrica. Sunt extrem de multumit de aceasta setare si modificare multumita lui Catalin. Acum, nu mai ramane decat sa imi gasesc timp sa ma ocup si de portierele din spate care imi vor da o mai mare bataie de cap. Dar asa cum am mai zis, nimic nu este imposibil ;)
    Placutele TRW ma incanta destul de mult si pe mine. Am folosit anterior pe spate si a fost foarte ok.

johnnie24, eu am avut Ferodo Premier si chiar nu m-au multumit deloc. Evident franam cu ele, dar prin oras la opriri incete scartaiau de zicei ca sunt un autobuz de RATB :). Acel scartait si-a facut simtita aparitia din primele zile dupa montaj pana la ultima:keule:.

Momentan, cu faranele sunt in rodaj si circul destul de precaut si cu frane usoare pana se pasuiesc si se slefuiesc cat de cat discurile. Nu pot da un verdict, dar cu siguranta va fi mai bine decat inainte.
    Schimbul de lichid s-a facut asa cum mi-am dorit, cu sisterm de vacum incepand de la cea mai indepartata roata pana la cea mai apropiata de pompa de frana. La final am facut o aerisire si a ambreajului pentru ca tot lichidul nou sa ia locul celui vechi in toata instalatia de franare.

Am intervenit si la reglajul casetei de directie, desi multi m-au sfatuit sa nu pun mana. Sincer, acum e mai bine si chiar ma gandesc sa mai strang putin tachetul ce apasa cele doua componete ale directiei, coloana volanului si cremaliera. Cu ocazia asta am inspectat si caseta de scurgeri si totul este in ordine in acea zona.
    Acest lucru l-am facut intrucat in anumite conditi de viraj, cand roata din stanga pica in groapa se auzea un pocnet in caseta. Cu noual reglaj s-au mai diminuat acele trosnituri.

Ultima editare: 5 Sep 2011
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta