1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bravo si felicitari !
    Eu zic sa le vopsesti pe jumatate ca sa multumesti tot omul :)
    Glumesc , parerea ta este cea mai importanta. Mie unul imi plac exact i varianta actuala
    Extrem de intretinuta masinuta ta , e unul dintre cele mai frumoase b6 pe care le-am vazut alaturi de cea a lui Karol si Cata. Acum trebuie sa iti aduc si o critica , jantele de iarna :p
    Keep the good work si multi km fara probleme ;)

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc foarte mult Cata pentru aprecieri! Ce cuvinte frumoase...:blush:
    Criticile sunt binevenite si constructive in acelas timp. Jantele de iarna sunt intradevar un model nu foarte estetic dar care in opinia mea au un caracter aparte. Mie mi-au placut tocmai pentru faptul ca sunt extrem de simple. Asta in ce priveste latura vizuala. Multi au crezut ca sunt capace :) Sunt jante de A8 de prin anii '96, destul de late 8j si cel mai important: extrem de rezistente pentru drumurile noastre mai ales in acest anotimp cand nu stii nicodata in ce dai sub zapada sau daca te fura vre-o portiune de ghiata si .... La fel de important consider faptul ca sunt "pline", ferind de zapada si zloata discurile.
    Ar arata foarte bine cu un ET mai mic, dar avand in vedere faptul ca iarna, rotile arunca multa zapada in contra aripi ma gandesc ca un ET mic ar face ca zapada sa fie aruncata pe caroserie, lucru care nu ma incanta.

3. Ciprian.Mod Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C7 2012 CDUC & Q3 F3 2020 DKTA
    Salut ! Splendida masina !
    Sunt curios unde ai spalat-o si daca ai avut probleme de vreun fel dupa, avand in vedere temperatura.
    Merci !

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru apreciere!
    Spal masina de 4 ani la aceeasi spalatorie. Este prin Tei.
    Problemele sunt cele binecunoscute: Usi, gemuri inghetate daca nu sunt sterse foarte bine chederele. Usile mai putin, in schimb gemurile nu se mai puteau deschide a doua zi. Ajutate cu putina solutie de dezghetat la baza totul e ok.

LE: au si oferta cu apa calda... nu o recomand.... Cred totusi ca este un soc termic prea mare pentru tabla implicit vopseaua masinii.

5. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Bravo Mihai, foarte tari bandourile.
    Eu ti-as recomanda sa le faci in culoarea masinii pt ca asa am facut eu, dar e parerea mea. Vad oricum ca s-a votat pentru a le mentine in culoarea originala.

6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Lucian.
    Bandourile vor ramane in culoarea originala pentru ca eu consider ca asa arata mai bine pe masina mea. Spun asta intruct pe alte masini, functie de culoare si design-ul ales, prin vopsirea bandourilor in culoarea masinii pot fi integrate mai bine in conceptul pe care posesorul il urmareste.

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Scuze Mihai, dar nu prea am timp sa rasfoiesc topicul, stiu ca ca vroiai scut motor din metal, ti-ai pus pana la urma? Intreb pentru ca al meu...nu mai este si ma gandesc sa iau unul de metal. Mersi anticipat.

8. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    Cum ai parcat / cum ai reusit sa iesi din acel loc de parcare? :)

9. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Inca nimic?Abia te misti

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Karol, stii parerea mea acum. Eu consider ca este proiectat defectuos si nu am avut curaj sa cumpar si sa montez unul. Scade garada la sol destul de mult imediat sub spoiler unde coboara brusc vre-o 7-10cm. Pentru al face derept au coborat placa la nivelul baii de ulei fix dupa prindera de sub spoiler, pe cand cel original coboara doar in dreptul baii lucru care este mult mai ok avand in vedere ca baia se afla pe directia axei fata, implicit va fi ridicata odata cu rotile.

audi11wst, de acolo am iesit usor. Am intrat cu spatele pe acel trotuar si am parcat. Dimineata am iesit cu fata. De regula dimineata dupa o noapte geroasa, roata prinde mai bine in zapada ingetata;).
    Am avut eu alte peripetii tot pe un trotuar la serviciu..... Dimineata am parcat masina, iar pana la 17.00 a nins in continu. Cand am ajuns la masina m-am speriat ca zapada era pana la cerculetele de pe grila....
    Am rugat un coleg cu un suv... Debea a ajuns la mine dupa care a deschis capota ca isi afumase ambreajul. :sadlike: Sub nici o forma nu m-a putut trage.
    Salvarea a venit de la o masina de dezapezire care, dupa cum spunea soferul, m-a tras ca pe o masea stricata din nameti :) DSCF7031.1.jpg

Cataline, dar matinal mai esti :)
    Hai ca pun o poza doua de aseara cu DRL-US :yes:
    Cum v-ati dat seama s-a produs montajul modulului. Este inca in varianta de teste dar functional pe masina mea.
    Multumesc Cataline pentru montaj! :salute: Continuam pana iese ca la carete!

Ultima editare: 17 Feb 2012
  11. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    Felicitari pentru exclusivitatea acestei modificari , este o modificare pe cat de frumoasa din punct de vedere estetic pe atat de utila in acelasi timp , am si eu o intrebare ca m-am tot gandit nu poti sa legi modulu pe functia auto al butonului de lumini , adica cand vrei sa stea aprins DRL-ul lasi butonul pe fuctia auto cand vrei sa-l stingi dai butonul pe 0.

12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Paparazzi ti-au facut poza aia? :)
    Si eu vreau garaj dintr-ala! :(

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Mitzu! Am sa pun in discutie si acest aspect desi primul buton pe lista este totusi cel de comming home ;)

Ovi, intradevar, cand ai nevoie atunci se arata si prietenii care fac poze :)
    Legat de garaj, vb cu Cata, nu cred sa fie problema dca vii si tu :):):)

Si cele 1000 de cuvinte de astazi:

Ultima editare: 17 Feb 2012
  14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu ma tenta! ;)
    Cat despre poze, se vede ca-ti place s-o pozezi; parca imi vine sa bag si eu o sedinta foto. :moa:

15. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Felicitari pentru proiectul reusit. Intre timp eu si Ovi ne-am bagat la scut metalic, va sosi sapt. viitoare, dupa montaj facem poze si-ti spunem cum e.;)
    Am vb. cu prietenul nostru Jony de pe forum, care are asa ceva si a spus ca merita toti banii.

Ultima editare: 18 Feb 2012
  16. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Te astept Ovi oricand la garaj!Poate chiar montam o inginerie de genul asta pe masina ta.App am primit coletul ok, multumesc mult.
    Arata foarte bine Mihai masina cu noua inventie!

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Mitzu, s-a rezolvat. Butonul coming home functioneaza:drag:
    Acum acest buton este responsabil de activarea si dezactivarea celor doua functii: coming home si DRL

Karol si Ovi, chiar astept cu interes un feed back legat de scutul metalic. Sper sa ma fi inselat atunci cand am renuntat sa il mai achizitionez.

Ultima editare: 21 Feb 2012
  18. Alin-Albulescu

Alin-Albulescu 2nd Gear Member

Locație:
    Târgoviște
    Masina:
    A4 1.9 tdi quattro 2004
    salut, am vizionat toate paginile din topicul tau, felicitari pentru masina si pentru investitiile facute, numai bine

19. tox

tox 5th Gear Member

Locație:
    Pipera, Voluntari
    Masina:
    A6 C7, A4 B9, A4 B6
    Felicitari pentru mod, Rotitza, arata deosebit!
    La cat % din intensitatea maxima sunt setate?

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iti multumesc alin pentru interesul acordat si pentru aprecieri!
    tox, intensitatea momentan este la 20%. La final aceasta intensitate va putea fi reglata prin intemediul unei interfete PC pe care o avem in proiect.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta