1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    @ASHIHARA: sorry de greseala OEM..AM!Am intentionat dotari din fabrica si nu puse ulterior.Intr-un final imi dai dreptate insa la faza cu vandutul :)
    @ovidiutm: mare figura esti!Pai de ce nu zici dom'le ca ai prins rand in fata? :)
    @macristian: se pare sa suntem pe aceeasi frceventa.Merci de sprijin!
    @catalin 1987: absolut de acord cu tine.Punctul meu de vedere era unul simplu-la cat timp,bani,pasiune a investit rotitza greu de crezut ca o sa-l lase inima sa o faca bucati.
    @alexms: patima cu care il aperi pe rotitza e de apreciat, dar n-o inteleg!Nu-si are rostul.Nu stiu despre ce critica vorbesti!Sunt intr-o grava eroare de interpretare?Ok...Daca asta iti coboara tensiunea, asa este!Rog moderatorii sa stearga postarile mele..se pare ca produc crize de isterie "in the BIG BOYS League".
    @cristi 82: no comment
    @rotitza: nu am intentionat nicio clipa sa te jignesc.Daca te-ai simtit ofensat intr-un fel sau altul, imi cer scuze.Si cand i-o veni randul..fa ce vrei cu masina,dar mie sa nu-mi ceri parerea ca eu nu mai am curaj sa ma exprim :)
    P.S. Ziua cand o sa intru iar "in rand cu baietii" e tot mai aproape pe zi ce trece.O sa am grija sa o prezint.Si atunci "pe multi am sa popesc si eu.." :)
    Domnilor...:hi:

2. Cristi82

Cristi82 2nd Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    A4 S-line, 2007
    rotitza eu am gresit numele ;) :)

3. eu_alex94

eu_alex94 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Va urma ...
    Super masina ... Pot deranja maine cu un telefon cu ce te-am intrebat in privat?

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    turbocip, ma bucur ca esti multumit!

eu_alex94, sigur ca poti.

Cosminel91, acum poate pui si un 1 infata lui 0 :)

De ieri masina a primit ceva la care visam de foarte mult timp: IMG_2838.JPG

Cine ghiceste are un 10 de la mine! :)

Ultima editare de un moderator: 12 Iun 2012
  5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    :hubbahubba::hubbahubba::hubbahubba:

Tu chiar nu poti sta locului observ :) Arata foarte bine dar vrem mai multe pozeeee :sign_pics:
    Eu mai adaug si un plus la acel 1 de la tine si la 0 lui Cosmin ;) : 10+
    Sa le invarti cu placere :applaus:

6. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Fete De 18 Inch:))).in sfarsit ai intrat in "big Boys League"

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Asa cum scriem anul tecut imi doream aceste jante, doar ca la acel moment nu am putut sa le cumpar.
    De data asta nu am mai ratat a doua ocazie!

Poze:

8. cainele84

cainele84 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Skoda Octavia 2.0 TFSI, 2007
    "Invarteala" placuta. :p Sa le stapanesti sanatos.

9. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Arata superb Mihai,te invit sa mi le prezinti personal:)).Da ne detalii...ce ET,J si dimensiunea si marca anvelopelor

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    alexms, in "big Boys League" eram de mult cu cele 100 kg ale mele :)
    Jantele sunt ASA AR1, et.35, 8jj. Am pastrat distantierele de 5mm pe spate intrucat cele pe 17 sunt aceleasi tipodimensiuni.
    Anvelopele sunt "momentan" 225/40/18 dar cat de curand vreau sa le schimb cu unele 235/40/18. Legat de marca stiu ca doua pe spate sunt Dunlop Sport FM 901 iar pe fata Zeetex HP101

george si cainele84 va multumesc pentru aprecieri.

Ultima editare: 12 Iun 2012
  11. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Crima!:) Super arata.Urmeaza bara fata? ceva pacolo...nou? :p

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Claudiu Ziros, :), mai e timp.... trebuie sa mai strang fonduri :)

si un remember:

13. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Felicitari Mihai super tari rotile vin perfect pe masina, parca e alta masina, sa le invarti multi km.

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Imi plac ca sunt mai mari si evident jantele mari dau mai bine... vorba lui Clarkson "More is better". Banuiesc ca sunt BBS-uri.
    Insa trebuie sa recunosc ca mie (ca model) imi plac mai mult celelalte.
    Sa le invarti cu placere! ;)

15. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Jantele sunt "ASA" Ovi.
    "ASA" Da Mihai!Imi plac jantele, arata super pe masina!
    Pana sa imi arati poza cu jantele astea pe B6 acum cateva luni, consideram ca jantele cu buza arata bine doar pe Bembew.

16. Gogu_00

Gogu_00 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 116 caluti, 2001
    Frumos! Mie imi place mai mult cum arata cu jantele astea decat cu cele pe 17. Sa le rulezi sanatos! :)

17. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Eiii, chiar daca nu sunt OEM cum imi place mie ... sunt frumoase si dau mult mai bine decat ce ai avut inainte, sa le folosesti sanatos, masina arata super, bravo !
    0 ... chiar merita un 10 acum... :P cu plusul de la George ai obtinut ce ti'ai dorit...hihi

Ultima editare: 13 Iun 2012
  18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    RCH, multumesc pentru apreciere, intradevar schimba masina...parca nu mai e a mea :unsure:

Ovi, intradevar din punct de vedere al aspectului, jantele mai mari fac ca masina sa arate mai bine. Legat de jantele pe 17", cu siguranta au un farmec aparte si chiar special cel putin pentru mine. Intotdeauna mi-au placut cu aspectul lor simplu si destul de zdravam si asa cum imi placea sa zic ca: au un aspect "fabric".
    Jantele ASA AR1 au fost un must have, intrucat au fost primele pe care mi le-am dorit dar nu era momentul.... :)

Intradevar Cataline, arata foarte bine si pe B6. Sunt nerabdator sa vad cum vor arata cu anvelope 235/40/18. Pana atunci am sa ma rezerv in afirmatii legate de confort si al aspectului masinii in ansamblul ei. :yes:

Gogu_00, multumesc deasemenea pentru aprecieri.

Cosminel91
    Sa stii ca mi-am dorit mai mult jantele decat sa iau un 10... Sincer sa fiu de fiecare data am filtrat aceste upgrade-uri prin prisma mea si daca eu am fost multumit am pus si in practica. Masina a fost personalizata fix asa cu mi-am dorit eu. Din acest punct de vedere sunt si foarte incantat de ce a iesit pana acum.

Ultima editare: 13 Iun 2012
  19. Luc1an

Luc1an 5th Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,2.0 TDI 2008
    Nu mai stiu pe unde am citit ca BMW starneste mai multa pasiune in randul soferilor decat alte marci auto...masina domnului Mihai este doar una dintre multe alte dovezi reale ca si Audi face ”victime” in randul pasionatilor auto.Te felicit domnule Mihai pentru munca depusa,entuziasmul si mai ales pentru rezultatul final...o bijuterie de masina.De cand am cumparat masina si eu am facut subtile modificari ce urmeaza sa le prezint pe topicul meu dar nu am ajuns la nivelul tau.Te felicit inca o data si iti doresc cat mai multi km cu masina lipsiti de orice fel de incident.Te poti numi un adevarat Audi enthusiast...:hi:.

20. alexms

alexms 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Lexus IS F/BMW 740XD
    Mihai-235/40/18 "stirbeste" aspectul dar castigi un pic in fata minuntelor strazii pe care le avem.Parerea mea este ca masina nu va mai arata la fel de frumos cu anvelopele 235/40/18 pe janta de 8J...va "ingropa" daca pot spune janta.Toate astea ti le pot spune din proprie experienta.Parerea mea este sa mergi indiscutabil pe 225/40/18 care este dimensiunea PERFECTA pentru 8J.235/40/18 este pentru 8.5J

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta