1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Va multumesc pentru aprecieri.
    Sincer si eu sunt nerabdator sa le urc inapoi pe masina. Cat de curand vreu sa ma bucur de noul look al masinii.

2. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iata si rezultatul final:

Ultima editare: 11 Aug 2012
  3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    S.u.p.e.r.b.

4. cainele84

cainele84 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Skoda Octavia 2.0 TFSI, 2007
    Excelent......... Felicitari pentru tot efortul depus si pentru toata pasiunea depusa pana acum.

5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Foarte misto! Acum atentie la gropi!

6. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Chiar isi face treaba vopseaua aia de pe aparatorile de la discuri dau foarte bine,mai ales in spate.De jante ce sa mai zic... nu mai am cuvinte.:thumbs-up:

7. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    wow! Absolut superba! Cel mai frumos B6 care l-am vazut pana acuma :)

8. dnutz

dnutz 3rd Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    A4 B8 1.8T 215CP ABT
    Foarte frumoasa masina. Imi place. As vrea si eu sa vopsesc etrierii,dar nu stiu cum sa o fac exact? Cum ai procedat cu asta? Scuze daca ai mentionat in paginile anterioare si am omis din greseala.

9. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Superb, imi spui te rog cum fac rost de gri'ul ala, pentru ca eu as dori sa imi fac gri totul, de la suport etrier, pana la etrieri, si e o nuanta frumoasa de gri...e tub spray ???
    P.S.- imi place sa cred ca detin sora mai mica a b6'lui tau :) culoarea este oare aceasi ???

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Va multumesc tare mult pentru apreciri si cuvintele frumoase!
    Karol, am sa am grija. Apropos, cu 2.2 e maxi
    de bine la confort. Aproape ca zici ca merg cu roti pe 16". Nu e nici o diferenta fata de cele pe 17" la gropi doar ca pe viraje se simte mai controlabila datorita taloniului mai mic.

danutz, etrierii sunt vopsiti cu foliatech. Este o vopsea speciala de etriei.

Cosminel91, este vopsea spray pentru tobe resistenta la 600 sau 800 C de la SINTO.

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Va multumesc tare mult pentru apreciri si cuvintele frumoase!
    Karol, am sa am grija. Apropos, cu 2.2 e maxim de bine la confort. Aproape ca zici ca merg cu roti pe 16". Nu e nici o diferenta fata de cele pe 17" la gropi doar ca pe viraje se simte mai controlabila datorita taloniului mai mic.

danutz, etrierii sunt vopsiti cu foliatech. Este o vopsea speciala de etriei.

Cosminel91, este vopsea spray pentru tobe resistenta la 600 sau 800 C de la SINTO.

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Propaspat intors din vacanta ma declar multumit de audel care a fost la inaltimea asteptarilor mele.

In drum spre Grecia, bineinteles a trebuit sa traversez frumoasa si pitoreasca Bulgarie.
    Cuvantul pentru modul in care se circula in aceasta tara este: "haituiala!".

Adrenalina e la cote maxime daca vrei sa ajungi in timp util la destinatie. Viteze record pe sosele cu o singura banda pe sens, depasiri imposibile, curbe luate cu viteza destul de mare si toate acestea cu mare grija la eventualul politist care sare din copac sa te opreasca. :busted_cop::nunu:
    Un lucru este clar: nu te plictisesti deloc prin Bulgaria la volan daca vrei sa mergi mai repede, intrucat daca as fi respectat toate restrictiile de viteza de 40 si 50 in mijlocul padurilor cred ca as fi facut 2 zile.

Revin asupra audelului care a facut fata tururor situatiilor. Inainte sa plec am schimbat si eu valva N75 care se parea ca nu mai luca in parametri si imi dadea un limp sporadic la turatie de 2100 - 2200 ture in treapta 5. Am fost si am verificat turbina si mi s-a garantat ca este in perfecta stare , asa ca valva a fost schimbata cu alata noua pierburg.

Dupa schimbare, masina trage mai linear si peste 3000 ture este chiar o bestie. Datorita acestui lucru la depasiri in forta nu m-a dezamagit in nici un moment. Cresterile de viteza pe autostrada erau deasemenea linere si cu o forta constanta chiar si la viteze pe care nu le pot scrie aici ;)

Rotile cele noi s-au comportat de minune. Fara trepidatii si fara alte probleme legate de echilibrare. Deci ma declar multumit si de aceasta noua schimbare.

Aaaaa, si navigatia a fost la inaltime! :)

Cateva poze din vacanta:

Ultima editare: 20 Aug 2012
  13. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Asa de consolare...

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Eheeee.... Sa bei o metaxa in cinstea mea!

Aaaaa, de 7 stele!:cool:

Ultima editare: 20 Aug 2012
  15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Cred ca le-ai rupt gaturile la greci cu masina ta! :) Ce fel poate sa arate ...
    Ai luat o decizie foarte buna in alegerea cauciucurilor! Imi poti spune cat te-au costat ?

Ultima editare: 21 Aug 2012
  16. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Eu am iesit din Bulgaria cu 7.8 consum :), insa mi-a placut sa conduc la ei.Am mers pe drumul spre Veliko Tarnovo pentru ca aveam si ceva curbe pe acolo, insa cu navi setat pe short, am ratat un "E".Drumul pe care am mers apoi a fost interesant,cu ceva curbe si asfalt bun(80% din drum ok, restul cam nasol).
    In Grecia doar masinile din Ro alearga, restul merg enervant de legal.Drumul pana la autostrada este jalnic, iar primii 80km din autostrada la fel.Tu probabil ai mers pe portiunea asfaltata.
    In final am ajuns in Thassos cu 6.5 consum.Drumurile de aici sunt interesante, insa se circula enervant.Seara traficul este redus si m-am bucurat putin de suspensie prin curbele de pe insula, impreuna cu un alt roman:)

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    george, nu am fost atent daca se uitau dupa masina mea...eram cu ochii dupa politisti :)
    Cert este ca politistilor din bulgaria le-a placut asa mult masina ca m-au oprit :)

Anvelopele, asa cum ziceam, a trebuit sa le caut la un buget redus, asa ca pentru moment am obtat pentru unele SH. Au fost achizitionate printr-o cunostinta la un pret special si sunt in stare bunicica. M-au dus in concediu fara griji , mai ales ca nu am roata de rezerva ;)
    Sunt Continental Sport Contact 3 cu tehnologia ContiSeal - 235.40.18

Cataline, sa ai vacanta frumoasa! Profita la maxim de ea! Primele zile dupa sunt foarte grele.....

18. Catalin_1987

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Unde te-au oprit?A fost usoara intalnirea cu gaborii?

19. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    M-au oprit la iesire din Sofia spre A1. Dupa ce mi-am facut 1000 de nervi cu orasul ala ca navi ma bagat prin oras si a cam trebuit sa il traversez....
    Asta s-a intamplat pentru ca la intoarcere am intrat in Sofia pe o autostrada noua si bineinteles navi a reconfigurat traseul cand am intrat din nou pe drum stiut de ea.

Asa cum spuneam, nenicii m-au orit si mi-au zis ca aveam 85 km/h si ca e tare grav ce am facut. Ca vezi doamne m-au prins camerele prin Sofia si ca mi-au calculat viteza si tot felul de zorzoane...

Ideea e ca nu am scapat fara 45 euro! Vroia 50 sau mergem la banca in oras sa scot bani ca sa ii achit amenda in valoere de vezi doamne 165 euro....

Intors acasa am vazut pe net ca din iulie in bulgaria s-au marit amenzile foarte mult si se pare ca avea dreptate desi cu engleza lui....

In fine, dupa ce m-am targuit de la 20 euro si tot ma faceam ca ma scobesc de bani nu am avut sansa sa plec pana nu m-am apropiat de suma lui.....

Chiar discutasem sa ii dau 25 euro plus diferenta in lei. Si as era deacord :)

Erau trei si trebuiau sa isi imparta banii.....

Deci le-a palcut mult masina ca se pare am cotizat mai mult decat media...:)

Ultima editare: 23 Aug 2012
  20. Nemesis 31

Nemesis 31 3rd Gear Member

Locație:
    IN
    Masina:
    Audi
    Trebuia sa le spui ca nu ai bani decat pe card.Iti spun sigur ca nu veneau cu tine pana la banca.Daca aveai 2 doze de bere scapai ieftin.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta