Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu te simteai bine daca nu te oprea politia ai la drumul asta.Mai mergi pe la biserica Mihai, poate dai de gabori mai intelegatori si scapi cu o spaga mai mica.

2. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Foarte frumoasa masina, arata excelent !

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Nemesis 31, chiar cu doua beri nu cred ca ma lasau aia sa plec din Sofia....

Catalin, oricum ma pregatisem moral de o astfel de interventie de cand am plecat de acasa. Stii cum zice romanul:
    Noi sa fim sanatosi!

Multumesc foarte mult K U L, pentru aprecieri!

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Chiar ca esti ghinionist;am fost si eu in Bulgaria,mai jos de Sozopol,aproape de granita cu turcii si nu m-a oprit nici un politist,de altfel,nici nu am vazut prea multi :)

5. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    O poza gasita prin telefon:

6. [solo]

[solo] 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 / 2.0 TDI / 2007 BRE 140 CP
    Salut Mihai,
    se pare ca am avut aproape acelasi traseu in vacanta :) ; si eu am fost in Grecia si evident a trebuit sa traversez Bulgaria. Din fericire, am avut noroc(sau am trecut pe la biserica inainte sa plec :P) si nu s-au luat "pandacii" de mine. Erau din loc in loc, dupa curbe cu radarul sau la marginea drumului cu paleta in mana. Se pare ca scoala lor de politie are la baza aceleasi principii solide ca si scoala romaneasca si de aici comportamentul asemantor al organelor de militie, pardon de politie.
    Drumul prin Bulgaria pot sa spun ca m-a surprins pe alocuri; nu ma asteptam sa aiba atatia km de autostrada si atatia in constructie; cred ca in curand o sa fie inaintea noastra si din punctul asta de vedere. In afara de autostrazi si de partea din sud care mi-a placut din cauza virajelor si a asfaltului care e ok, e ca la noi. In schimb iti dau dreptate, limitarile de viteza sunt puse de multe ori stupid, pe linii drepte , in padure si in locuri fara logica; cred ca daca le respectam pe toate nu faceam 10-11 ore pe drum ci mult mai mult. Evident si consumul crestea probabil destul de mult.
    Imi pare rau pentru amenda pe care ai primit-o dar sa stii ca se putea si mai rau. Doi prieteni greci care fac drumul asta frecvent au fost prinsi cu 140km/h si pentru ca n-au vrut sa cotizeze 100 de euro au fost dusi la sectie, amendati cu 165 de euro plus permis luat, plus timp pierdut in mijlocul noptii. Asa ca, poate ai scapat destul de ieftin.
    In concluzie, traversarea Bulgariei e ca traversarea unei jungle; poti sa te intalnesti cu "animale"periculoase si sa ai probeleme sau poti...cu ceva noroc sa ajungi cu bine la destinatie ;)
    Masina ta arata foarte bine, ca de obicei ; ti-am spus cat de mult imi plac jantele cand le-am vazut prima data. Ma pregatesc si eu de vopsit, saptamana viitoare sper...am rezolvat cu problema cu garantia de care ti-am spus si cam asta e.
    Poate ne vedem in curand sa impartasim experientele din vacanta.
    Numai bine.

P.S. Si pe mine m-a bagat navigatia prin Sofia :D

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Se pare ca asta a fost anul in care o proportie foarte insemnata din romani si-au petrecut concediul in Grecia.

Se pare ca si politistii bulgari sunt sezonieri.:) Fac bani vara pentru iarna! :):):)

Si acum va prezint un nou upgrade simplu si usor de instalat:
    Este vorba de lampile de numar care au fost inlocuite cu lampi de A5 coupe care au nemaipomeniata caracteristica de a avea leduri si ce e mai frumos nu dau erori de bec ars! Deci avem piesa OEM cu led pentru iluminarea numerelor!

Suna a reclama dar: ADIO leduri chinezesti la numar! Sincer mi-au cam dat batai de cap: ba nu imi placea culoare, ba dadeau erori , ba se ardeu prea repede, ba se stingeu asa din senin dupa care se aprindeau...

Codurile pentru cei interesati sunt:
    4H0943021 - lampa stanga
    4H0943022 - lampa dreapta

Acestea se mai potrivesc la: A3 dupa 2004, A4 (8E), A6 (4F), A5 coupe, A8 (4E/4H) si Q7 dupa 2006

Cateva poze rapide:

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mihai la mine la masina le-am montat acum 3 luni si le-am data jos imediat pentru ca nu functionau de nici un fel. Nu se aprindeau dar nu dadeau nici eroare in bord. Au ajuns la Silviu pe A3 si la el functioneaza fara probleme. Centrala mea electrica de la B7 este diferita se pare de B6 cu toate ca sunt multi care zic ca sunt aceleasi, uite ca nu sunt.

9. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Pretul de achizitie? Sa stiu daca se merita, la mine merg perfect cele chinezesti si nici nu dau eroare, insa ce e oem este mai ok. Culoarea cum e? Ca la cele chinezesti abia am gasit unul in culoarea celui de la camera marsarier.

Intr-adevar A4 B7 sunt mai pretentioase ca B6 cand vine vorba printre altele si de lampile de la numar. Am reusit sa montez cuiva numai folosind rezistente suplimentare de 5w in interior.

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Costa in jur de 60 ron bucata. Culoarea ledurilor e chiar ok.

11. is11wzr

is11wzr 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 , 1.9 , 2006
    Salut, ai o masina foarte frumoasa, se vad foarte frumos ledurile la numar. Se vede ca e o masina in care s-au investit banuti dar mai ales suflet. O intrebare daca nu e cu suparare ca o adresez aici, am vazut ca ai deschis un topic in legatura cu evacuarea dubla. Si eu intentionez sa imi montez o evacuare de pe un audi a4 1.8T b6. Am cumparat finalele si o sa le fac tubulatura de dupa intermediara din inox si vroiam sa stiu daca e vreo diferenta la sunet sau daca scoate fum.

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru aprecieri.

Diferenta de sunet este ca se aude mai incet motorul in masina. ;)
    Eu am folosit o evacuare intrega de 1.8T, deci si cea intermediara este de 1.8T.
    Pe viitor intentionez sa renunt la catalizator si toba intermediara, sa raman doar cu finalele. In cazul tau, pastrand intemediara veche si adaugand inca doua finale este posibil sa ai un efect de atenuare al zgomotului ceva mai mare, dar cred eu ca nu simtitor.
    In ceea ce priveste fumul: ce iesea inainte iese si acum , doar ca "stereo" :)

Ultima editare: 3 Sep 2012
  13. danny_dny

danny_dny 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi AVF 2004 + A4 b8.5 2.0 Tdi cglc -pcg 2013 s-line
    am reusit sa citesc tot topicul!

felicitari!

se poate schimba numele in: "daca vrei un a4 de nota 10+ citeste aici ce trebuie sa faci!"

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumrsc foarte mult pentru interesul acordar topicului!
    De asemenea si pentru cuvintele flatante.

15. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Au ajuns si elementele pentru definitivarea aspectului exterior.
    Imi doream de mult timp aceasta schimabare!:o:

Abia astept sa arate si fata masinii mele asa: IMG_3263.JPG

Ultima editare: 17 Sep 2012
  16. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Foarte frumos o sa arate,ai grija cu grilele ca se fura in draci.

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc.

Pai ce or sa faca cu grilele ca se potrivesc doar pe USP! :think:

18. mgbyte 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, PD-131CP, 2003
    Congrats!!

De abia astept sa le vad suite pe masina!

din cate stiu grilele de proiectoare sunt cele de pe bara de RS4 B7 -asa, ca incurajare:)

19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mihai, te felicit pentru alegere. :photo: Neaparat sa pui si codurile.
    Acum ce ma ingrijorez eu, fusta asta vine pe bara fara modificari dintr-alea de taiat cum am vazut la un american, ala de si-a facut grilele din plasa de metal si le-a vopsit, de nu ti-a placut nici tie. Nu?
    Proiectoarele raman asa sau trebuie schimbate si ele?

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Rudi, semana dar nu rasare ;)
    1.jpg

Ovi, modificari de bara vor fi deoarece bara americana pentru USP este diferita in partea de jos. Mai precis, armatura din partea de jos a barii coboara mai mult sa permita decupajele grilelor mai inalte.
    2.jpg
    Pentru "cioparteala" am procurat deja o bara second care are si locasuri pentru spalatoare de faruri ca sa dea mai bine :).
    4.jpg
    Proiectoarele raman cele existente pentru aceasta modificare.
    Codurile:
    8E0 807 110 B GRU - SPOILER
    8E0 807 682 C 01C - GRILA PROIECTOR
    8E0 807 681 C 01C - GRILA PROIECTOR
    8E0 807 647 D 01C - GRILA CENTRALA (asta e cu rama cromata)

Cam asa se vor face modificarile:

Ultima editare: 17 Sep 2012
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta