1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B6 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 8 Ian 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Parca e altceva... Eu am facut azi noapte proba de foc azi noapte pe un pod peste Crisul Negru, unde urcarea si coborarea si face pe o panta foarte abrupta si cu denivelari... nu am atins deloc. Mentionez ca ieri dupamasa am reusit sa montez si cupra lip-ul pe noua bara si tot nu sunt probleme in ce priveste garda la sol. In ce priveste folia, eu zic ca tine si de noroc. In 2 ani de cand o am pe Audi, am reusit sa pastrez talonul... si nu am apelat nici la spaga si nici la telefoane. In schimb noaptea apelez la urmatorul truc: daca sunt oprit, aprind plafoniera unde am monta niste leduri foarte puternice. :)

2. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ei asa da!...Vezi ca am avut dreptate in legatura cu confortul! Parerea mea este ca sunt cele mai reusite arcuri daca ai in vedere confortul si amortizoarele stock! Acum 5 ani am studiat vre-o doua saptamani forumurile din strainatate pana am ales Eibach in detrimentul delor de la HR!

3. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Eu ca sa iti spun sincer nu sunt adeptul foliilor.In primul rand arata masina mai bine fara ele,arata mai "clean".Apoi mie nu-mi place sa "ma ascund" in masina,n-o dau "pa~ mafia":).Geamurile de la masina mea sunt Saint-Gobain Tinted(ionizate),cred ca au transparenta undeva la 90%,iar daca stai in semi-umbra imaginea se reflecta in geam plus ca joaca rol in protectie solara.

4. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc lui ovidiu si lui karol pentru aprecieri si bineinteles pentru sfaturi. Ovidiu, foarte tare faza cu aprinsul plafonierei pe timp de noapte cand te opresc politistii:yes: Iar noua bara in cobinatie cu acel cupra-lip arata foarte bine pe masina ta.

klaudyu, din cate cunosc eu, geamurile la audi sunt atermice si intradevar au o trensparenta dar de 75%. Din acest motiv nu se accepta pe geamurile fata o alta folie pentru ca maxim admis pe geamurile laterale fata este de exact 75% transparenta ;)
    Legat de ascunsul dupa folii nu cred sa fie cazul intrucat mi-am exprimat posibila dorinta de a le face cat mai deschise posibil.
    PS: si pe masina mea geamurile sunt atermice.

Ultima editare: 16 Aug 2010
  5. alex26 3rd Gear Member

Locație:
    alba iulia
    Masina:
    Audi A6 berlina, motor 2000 TDI, 170 CP, cod motor CAHA, an 2010
    Rotitza vreau sa te intreb daca mai ai cumva stopurile,ca m-ar interesa pe mine daca vrei sa le vinzi ca am cel de pe dreapta spart.

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Apropo de folie si politisti, joi noaptea la ora 2 am fost oprit si am repetat figura cu aprinderea plafonierei. Geamurile erau inchise. Apoi am deschis geamul si am dat actele pe geam. Politistul m-a intrebat de folie (de pe spate unde se vedea ca era mult mai inchis) si i-am dat cert. de omologare. Apoi m-a intrebat de ce nu e trecuta in talon. I-am raspuns ca nu vor cei de la RAR sa o treaca in talon si ca am incercat sa o trec (ceea ce e adevarat) si ca sunt surprins ca el nu stie asta. Apoi, zambind, mi-a dat actele inapoi si m-a lasat sa plec, desi ma avea la mana pentru nepurtare de centura.

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    alex26, imi pare rau dar nu le vand.

Ovidiu, foarte misto faza cu folia. Ce sa zic... spor la imblanzit politisti :)

8. house2beat 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi
    salut ,
    ai idee daca eleronul luneta rieger pe care il ai se potriveste si la b7 ? teoretic ar trebui sa fie aceeasi luneta

9. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    In partea de sus a masinii este caroseria identica. Deci ar trbui sa se potriveasca fara probleme.

10. BAZATU 1st Gear Member

Locație:
    aiud
    Masina:
    2002-1595-2002
    Te Rog Sa-mi Explici Cum Las Bancheta Din Spate Sa-i Pun Huse-nu Gasesc ,locas De Cheie De Contact Nu Este Sunt Pe Capete Doua Plasticuri Din Care Iese Centurile ..pur Si Simplu Nu Pot,la Sezut I-am Dat De C Apat Prin Tragere Mai Brusca -mersi Anticipat!

11. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Aici este topicul de prezentare a masinii lui Mihai,nu sectiune tehnica.pe sectiunea A4 B6 s-a discutat problema demontarii banchetei spate atat cea fixa cat si cea fractionabila.
    Bancheta fixa(dintr-o bucata) se desface scotand tetierele si suporturile de tetiere(gaurile de plastic in care intra picioarele tetierelor).Acestea din urma ies prin tragere in sus(tragi usor,pentru ca au un piriorus care in 90% din cazuri se rupe).Apoi tragi de partea de sus a spatarului si dupa ce a iesit o ridici in sus.

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Cataline
    Chiar nu am avut nevoie pana acum sa demontez bancheta.

Ultima editare: 4 Sep 2010
  13. octavian79

octavian79 1st Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI, 2007
  14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult pentru apreciere

La intrebarea 1. raspunsul este DA.
    Arcurile se comanda in functie de motorizare, daca masina este qattro sau tractiune doar fata si daca e avant sau sedan. Mai multe detalii gasesti pe pagina producatorului: http://performance-suspension.eibach.de/cms/en/performance_guide

La intrebarea 2. raspunsul este acelasi: DA. Poti reveni oricand la arcurile stock, desi nu cred sa iti mai doresti acest lucru vreodata. ;)

Ultima editare: 10 Sep 2010
  15. Luc1an

Luc1an 5th Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,2.0 TDI 2008
    Foarte frumoasa masinuta iar modificarile aduse de tine sunt de exceptie.Felicitari.

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult, Luc1an

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Am mai gasit niste poze :)

18. octavian79

octavian79 1st Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI, 2007
    frumoasa masina . Imi poti spune ce dimensiuni au jantele si caucicurile ?

unde era parcarea asta asa frumoasa ? :applaus:

19. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai janteles sunt pe 17/ET35/J8,5 iar anvelopele sunt 235/45/17
    Parcarea este in Bucuresti la SunPlaza

Si multumesc mult pentru apreciere :yes:

20. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b6 1.9 tdi/ 116 cp+resoftare/ 2005
    frumoasa, dotata si modificata cu bun gust...rotitza spune-mi si mie cum ai reusit sa iti imbraci oglinzile in autocolant, ca sincer eu am incercat si imi ieseau cute, chiar daca am folosit pistolul cu aer cald....sunt prea multe colturi si e greu sa o faci dintr-o singura bucata....cel putin mie asa mi s-a parut...am reusit sa imbrac toate ornamentele de la usi, din bord, scrumiera fata si grilele cromate din bara fata si capota, dar oglinzile mi-au dat de furca si m-am lasat pagubas...mentionez ca am dat jos de tot oglinda si am desfacut-o, incat mai aveam doar capacul care vroiam sa il imbrac in mana, dar tot degeaba....ai vreo sugestie?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta