1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 B8, 2.0 TDI - bogdan_TM

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de bogdan_TM, 25 Mar 2011.

1. bogdan_TM

bogdan_TM 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 | 2008 | 2.0 TDI (CAGA)
    up-date

up-date dupa mai mult de jumate de an...

Salutare la toti! Intre timp, pe langa activitatile zilnice, am reusit sa mai fac una-alta la masina...si anume: Infoliere faruri si stopuri (faruri=transparent iar la stopuri o folie putin fumurie), vopsirea elementelor cromate de pe langa geamuri, schimbare grila fata cu una tip fagure (ca la modelele RS), eleron replica Rieger, eliminare suport numar fata/spate.

...cateva poze...

2. Gogu_00

Gogu_00 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 116 caluti, 2001
    Tot asa frumoasa masina! Dar totusi, la stadion cand vi sa ne-o prezinti si noua live? :)
    Toate cele bune! ;)

3. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Arata bine de tot cu noua grila. Farurile unde le-ai infoliat, ai dat si polish, cat a costat...

4. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Felicitari ! A iesit foarte bine ;)
    Poti da mai multe detalii despre grila ? Aveai posibilitatea sa montezi si cerculetele pe grila sau doar asa vine ? Cat a costat ?

5. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Prea frumoasa masina la inceput, acum nu, ca o parere, grila e 0 fara cerculete, jantele modelul original pe 17 din prima poza arata super, protejezi masina mai bine decat cu ce ai avut pe 18 inainte, multi dau bani grei pentru ornamente cromate, nu stiu de ce e un trend acoperirea lor...eleronul arata foarte rau, deobicei nu ma atrage folia, mi se pare un chici pentru vechituri care au nevoie de o reimprospatare, desi merge pe anumite masini si depinde ce fel de folie e, mai apoi folia de pe stopuri e odioasa, sincer ai reusit sa strici tot spatele masinii, cu folia pe stopuri si eleron(daca gasesti pe unu ce vrea sa isi faca fata la masina, o sa vezi cum ai sa ii inmanezi asigurarea pentru ca daca te loveste si intentionat si mai apoi nu recunoaste si mergeti la politie va iesi castigatorul unei asigurari deoarece nu e permisa acoperirea stopurilor sub nici un fel)...ai transformat o masina superba intr'un b5 cu modificari...(nu ca b5 ar fi urat, dar ai coborat mult nivelul masini, comparatia cu b5 e pentru a evidentia inca ce a mai ramas frumos la masina)...
    Scuze daca consideri ca ti'am jignit gusturile e doar parerea mea, nu m'am putut abtine, e o masina prea frumoasa pentru chiciuri...
    Drumuri buneee !!!:undwech::hi:

6. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Salut bogdan ai o masina foarte frumoasa, grila pe fata e jalnica mai bine o faceai neagra pe ce-a originala cu rama si semn ca sa mearga cu spatele, ornamentele i-mi plac cum le-ai facut, nu merita masina un asa eleron, incearca elementele de sline, s4 arata intr-un mare fel, cu jantele ce ai avut? Erau frumoase rau alea care le aveai erau fix de b8, cum a zis si cosmin ai c-am invechit masina. Te salut

Ultima editare: 28 Mai 2012
  7. ovimatrix

ovimatrix 6th Gear Member

Locație:
    Celalalt capat al lumii, HD
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9TDI, 2003, AVF
    Mie mie imi place tare mult combinatia care ai facut-o de negru cu alb. Si eu am cautat cand mi-am infoliat stopuriile sa fie doar o tenta fumurie ci nu negru de tot insa la tine combinatia arata si mai bine mai ales ca vad ca ti-ai pus cam spre 100% foliile pe geamuri si da tare bine avand culoarea alba la masina. Cat despre bara din fata si jante din pacate nici mie nu imi prea place cum arata, bara cred ca e frumoasa nu pot zice insa o data ce nu is OOOO in fata parca e altceva. Insa ideea e ca tie sa iti placa !
    Poate mai treci pe la noi prin Hateg sa mai pot sa ma holbez si eu la ea :).

8. bogdan_TM

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Multumesc pt sugestii, critici, sfaturi! ;) Imi pare rau ca nu am apucat sa raspund mai repede...

Gogu_00, de mult mi-am dorit sa ajung la stadion, dar uite ca nu prea reusesc...nu tot timpul sunt in oras joia...avem un birou si la Hateg, asa ca de multe ori sunt acolo... dar vreau neaparat sa ajung si eu...

Karol, farurile si stopurile le-am infoliat in Deva, la Auto Vim si din cate imi amintesc au fost 50 lei faruri, 50 lei stopuri. Nu am reusit sa-i fac un polish inainte, desi ar fi fost foarte bine. Am pus folia transparenta pe faruri pentru a le proteja de pietricelele de pe drum care deja mi-au ciupit din vopseaua capotei :(

george, despre grila... am cumparat-o de mai bine de jumatate de an, de pe eBay, cred ca a fost in jur de 90 de dolari... Exista mai multe variante...si cu conturul grilei cromat, si gri mat, si negru... Exista si posibilitatea montarii cercurilor, clar. La mine problema a fost ca sotia mea, mi-a pierdut/aruncat din greseala cutia in care erau: suportul cercurilor si suportii pentru senzorii din fata. Grila vine nevopsita... mi-ar fi placut sa vina in 'piano black', dar nu se putea, asa ca am vopsit-o eu, dar nu imi place cum a iesit si ma gandesc sa o vopsesc in negru mat, asa cum am facut cu grila originala inainte (nu am pus poze).

Cosminel 91, exista oameni care nu doresc sa schimbe absolut nimic la designul exterior al masinii, dar sunt si oameni care nu pot fara a-si personaliza masina. Eu fac parte din cea de-a doua categorie si vreau ca masina mea sa fie pe placul meu. Jantele pe 17" erau ale socrului meu si le-am avut cateva saptamani pana mi-am luat cauciucuri pentru cele pe 18" care erau pe masina. In poza 3 si 4 sunt jantele mele de iarna, AEZ Wave, pe 17". Acoperirea elementelor cromate, nu stiu daca e un trend. Personal nu imi placea combinatia dintre vopseaua alba, crom si geamul fumuriu. Pur si simplu nu mi se pare ca se potriveste cromul acolo, parere personala. Prin faptul ca am pus folie, nu am vrut sa reimprospatez nimic, e doar pentru confortul climatic, care vara il simti cel mai bine pentru ca blocheaza razele UV, care la urma urmei strica si decoloreaza si interiorul. Iarna la fel, daca e numai zapada in jur, reflexia luminii nu e asa puternica. Si in plus masina arata si mai bine asa. Folia nu e asa inchisa ca in poze, e transparenta 35%, si nu e foarte inchisa, o sa pun poza cand reusesc. Folia pe stopuri la fel, e mai deschisa ca in pozele ce le-am pus. Daca nu ziceam ca am folie pe stopuri, pun pariu ca nu iti dadeai seama, pentru ca e o mica diferenta intre culoarea originala si nuanta pe care o da folia. Mie imi place cum arata spatele, altfel dadeam folia jos.

RCH, de ce crezi ca masina nu merita asa un eleron? Am cautat prin multe modele si asta e cel mai mic si care se integreaza cel mai bine. Elementele de s-line nu imi plac asa de mult, comparativ cu ce exista pe piata pentru a stiliza modelul asta. chiar si 'side-skirt'-urile alea nu mi par deosebit de frumoase. La un moment dat am cochetat cu ideea, dar am gasit si praguri mai frumoase, asa ca nu stiu ce voi face pana la urma... Jantele, le am cele pe 18" in 5 spite, cele de la inceput. Celelalte erau cele de iarna, pe 17".

ovimatrix, folia de pe geamuri nu e 100%, asa cum se vede din cauza luminii . Are transparenta de 35% si din alte unghiuri se vede chiar si in masina. Folia e mai mult pentru practicitate decat pentru estetic. In Hateg am fost foarte mult timp in ultimele saptamani...mai mult pe-acolo am stat decat acasa :)

Voi mai pune poze cand pot, pentru detaliile cu folia... Numai bine va doresc la toti! :thumbs-up:

9. ovimatrix

ovimatrix 6th Gear Member

Locație:
    Celalalt capat al lumii, HD
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9TDI, 2003, AVF
    Da stiu ca nu e 100% de aceea am zis spre 100% ca am observat ca se vede putin in masina desi pare ca se vede in masina nu stiu daca ai recunoaste cine ar fi ( din cate am vazut si la alte masini se vede doar statura dar nu se vede la fata cine e). Ideea era ca pe fata sigur nu is legale, nu ? trebuie sa aibe o transparenta de peste 75%, adica practic nici nu se observa ca ai folie (cel putin asa e la mine pe golf). Inteleg ca le-ai pus pentru practicitate insa trebuie sa recunoastem amandoi ca i-a schimbat si look-ul masinii, oricum is foarte utile mai ales vara de deschideam un pic geamul ma parlea soarele asa cu geamu inchis datorita protectii UV pe care o are folia era ceva mai bine... Cat despre faptu ca ai fost tot mai des prin Hateg, pacat ca nu te-am mai vazut desi am mai trecut prin oras da cei drept prin centru mai mult, nu prea am mai fost prin zona aceea unde lucrezi tu insa o sa trec special pe acolo sa iti vad iara acolo masina parcata :).

10. JuN1oR

JuN1oR 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 b7, 2,5 TDI BDG, 2006
    Am inteles bogdan atunci mult noroc la ce modificari vrei sa aduci masini, eu ti-am dat doar un sfat, ce as fii facut eu pe masina asta... Salut

11. typaudi

typaudi 1st Gear Member

Locație:
    Alba-Iulia
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2009
    Buna bogdan, in primul rand foarte frumoasa masina. Am o nelamurire. Masina este din 2008 si are farurile cu model de prin 2010? Le-ai schimbat tu ?

Astept raspuns .

12. bogdan_TM

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Salut TypAudi si multumesc pt apreciere! Masina este din 2008 si a venit cu farurile cu LED pe ea. La tine am vazut ca ai modelul de faruri fara LED-uri, e varianta mai ieftina de faruri. De cand a aparut modelul asta, B8, a aparut cu faruri cu tehnologie LED. Asa ca daca te gandesti sa le schimbi, fii linistit ca se vor potrivi!

Numai bine!

13. typaudi

typaudi 1st Gear Member

Locație:
    Alba-Iulia
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2009
    Pai as vrea sa le schimb, dar oare mai trebe schimbat si altceva ? Capota fusta fata ?

Si cam la ce pret gasesc ?

Multumesc bogdan !

14. bogdan_TM

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nuu, pentru faruri nu mai trebuie schimbat nimic, deoarece sunt originale si sunt pentru modelul nostru. E o optiune atunci cand comanzi masina noua, deci nu trebuie modificat nimic la caroserie.
    Despre pret...nu stiu. Nu m-am interesat niciodata.

15. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pretul e in jur de 1000 euro la care se adauga inca un calculator.
    Farurile cu LED au si XENON. Bogdan are faruri cu LED pentru ca are xenon - asta e optional dupa cum iti dai seama - iei xenon primesti si LED la pachet. Asta implica si instalatie de la A la Z pentru xenon care insa nu are legatura directa cu montatul de faruri LED insa, e bine sa stii, soclul pentru bec va fi diferit de ce ai tu acum...

16. typaudi

typaudi 1st Gear Member

Locație:
    Alba-Iulia
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2009
    Ok, am inteles ovidiutm iti multumesc foarte mult.

17. Alekxxx

Alekxxx 2nd Gear Member

Locație:
    București / Craiova
    Masina:
    Audi B8 (CAHA) S-Line
    Salutare! Ne-am intalnit azi la baraj la vidraru;).
    Foarte buna ziua de astazi pt Transfagarasan :d

18. bogdan_TM

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    poze noi

Intradevar Alekxxx, foaaarte frumoasa ziua pt o plimbare pe mirificul Transfagarasan! :) Am inteles ca in urma cu o zi era totul verde si curat...iar cand am ajuns...surpriza...Zapadaaa! :D

19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Facand abstractie de prelucrari, faine pozele! ;) Parca imi vine si mie sa fug pana acolo.

Corneliu CT apreciază asta.
  20. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Suspensia mea vad ca este identica cu a ta...Eram ingrijitorat de faptul ca spatele mi se pare putin mai jos decat fata...Dar vad ca si la tine e la fel...
    Imi aduc aminte ca ai avut si jante pe 17, cum ti se pare diferenta intre cele pe 17 si cele pe 18 ? Ar fi un avantaj major pentru pastreaza directiei pe drumurile noastre:Flush:, sau e cam tot una...?

Distribuie pagina asta