@waf Da sunt originale . Cod buson alimentare ulei: 420.103.485 B Cod buson vas cu lichid răcire: 991.106.45702
Salutare, Vis împlinit, de mulți ani mi-am dorit jantele astea și în sfârșit după lungi căutări am achiziționat un set OE, 9.0 J , ET 26 care vor fii recondiționate la cel mai tare vopsitor de jante Kid Powder Arad. Am cumpărat și 4 anvelope noi Davanti , deoarece am o uzură pe interior din cauza modificarii camber-ului pe față, nu merită să cumpăr anvelope scumpe Încă nu sunt 100% hotărât care dintre cele două culori să le vopsim
Salutare, Un nou setup, jantele Rotor au ieșit impecabile, le-am recondiționat total în culoarea Brilliant Silver. Vă las câteva poze.
Salutare, In ultima vreme nu am mai făcut nimic interesant mașinii. Am cumpărat alt haion deoarece fostul haion avea probleme mari cu rugina. Am găsit unul impecabil de pe o mașină din Italia fără gram de rugină, l-am revopsit interior-exterior iar luneta am montat-o pe haionul cumparat si revopsit, asta pentru ca să nu mă complic cu montarea unei noi folii, am revopsit și eleronul din fibră. A urmat și un schimb de ulei la 415.000 km. Urmează să comand o siglă dar încă nu sunt hotărât dacă să cumpar si să pun cu emblema de la Porsche cea cu Turbo sau originală Audi dar în varianta neagră. Urmează o corecție a lacului , plus protecție ceramică , am multe zgârieturi pe caroserie , acum ca am terminat cu tinichigeria .
Foarte bine arata jantele! Si ma bucur ca le-ai facut argintii. Pe negru sau antracit parca par mai mici.
@rex Mulțumesc frumos, în afară de argintiu nu nici m-am gândit să le fac , îmi place să iasă în evidență măcar setul acesta de vară
Le-am facut si eu tot full gri si eram curios daca ai aceleasi ganduri ca si mine: "Oare aratau mai bine daca le faceam si diamond cut?"
Le-am facut eu la fostul B8 Argintii si diamound cut , aratau bine dar cu greu se distingea acel diamound cut .
Salutare tuturor! În ultima perioadă m-am ocupat pe partea de interior , la plafonul mașini care a început să cadă , am găsit un băiat foarte priceput, am îmbrăcat complet plafonul și stâlpi cu imitație de alcantara , bineînțeles am achiziționat și un kit de steluțe cu 800 de puncte ,cu control din aplicația mobilă și o telecomandă, vă las mai multe poze cu rezultatul! Încă sunt nehotărât dacă să montez sau nu un kit de lumini ambientale dar cat se poate de simple și elegante . @AlexMaroga In legătură cu jantele , da am avut dorința l‐a achiziționarea lor de a le face cu diamond cut , dar băiatul la care le-am vopsit nu dispune deocamdată de acel aparat , dar pe viitor aș dori să le fac dacă se poate bineînțeles.
Salutare, După aproximativ 10.000 km prima chiulasa aftermarket marca AMC și-a dat duhul, crăpându-se pe pistonul 2. Ca simptom mașina făcea presiune în sistemul de răcire, uneori și apariția fumului cu mirosul de antigel. Am cumpărat alta chiulasa nouă, am cumpărat din nou toate garniturile ca la prima lucrare, nu mai are rost să le enumăr, plus injector nou Bosch pe care le-am montta la pistonul 2, deoarece injecta mai multă motorină decât trebuia, asta am constatat după verificarea lor. Multă sănătate tuturor !
Mi-a ajuns și grila de pe AliExpress, cea vechie s-a mătuit tipic acestor grile , am găsit cu suportul de siglă încorporat , am folosit tot suporți de număr magnetici și fără sigla de RS
Salutare tuturor! Am participat la Carstransilvania care s-a desfășurat în Aiud, m-am clasat în top 15 mașini de la eveniment.
Salutare tuturor, Dupa 5 sezoane anvelopele de iarna marca Continental s-au uzat destul de mult, așa ca am achiziționat 4 anvelope tot Continental 870P, 245 40 r18 Eleronul de pe haion pe care l-am montat prin 2019 avea defecte de fabricație, era în valuri în unele locuri, așa ca am achiziționat altul de pe Ebay, Made in Austria, față de primul din China . Este mult mai ok , se alineaza mai bine cu plafonul.
În urma cu aproximativ un an, am făcut upgrade la frânele de Audi Q5. Discurile pe spate erau foarte uzate, am mers cu ele până s-au terminat plăcuțele, așa ca am cumpărat plăcuțele față-spate și discuri spate de 330 mm, marca Textar, am montat în ultima perioadă și sunt foarte mulțumit de ele. Am achiziționat de pe AliExpress un set de capace RS4 look, în culoare Silver Mat, după părerea mea arată foarte bine in contrast cu jantele
Cum nu pot sta locului , în ultima perioadă m-am ocupat puțin de partea din spate a mașinii. Am dat jos bara spate și am trimis-o la revopsit, pentru că începea să se deterioreze în zona din spatele roților din cauza pietricelelor și a mizeriei de pe drum. Rezultatul? Bara a ieșit impecabil, fix cum trebuie! Cu ocazia asta am montat și jantele de iarnă și am făcut un mic refresh general în spate.