1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. danny_dny

danny_dny 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi AVF 2004 + A4 b8.5 2.0 Tdi cglc -pcg 2013 s-line
    Arata bine dar oare din punct de vedere tehnic, nu e prea de tot?

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc pentru apreciere!

Eu nu consider ca e prea de tot din punct de vedere tehnic :)

Cel putin nici cei de la Audi nu considera acest lucru atat timp cat A5-ul care are aceeasi mecanica a trenului de rulare foloseste roti cu specificatii asemantoare. Din acst motiv am si facut comparatia cu acele roti in postul anterior.

Unde mai pui ca pe S5 pun unii distantiere de 15mm peste et 29 cu 8,5j si anvelope 245/45/18

Intr-adevar suna foarte mult dar se pare ca la aceasta platforma au cam exagerat cu et-urile uriase, astfel au bagat rotile foarte mult in caroserie!

Ultima editare: 31 Mar 2013
    MDU apreciază asta.
  3. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Foarte frumos,i-mi place ideea asta de ET la limita.O sa incerc si eu la B6 anul asta ceva asemanator,insa vreau sa trec de la '17 la '18,asta doar daca gasesc jante de S4 B6.

4. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Foarte bine arata break-ul cracanat!
    Imi place mult!
    Un exemplu de cum trebuie sa se aseze o roata in raport cu caroseria.
    Nu inteleg de ce constructiv au bagat rotile asa in interiorul caroseriei.

5. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Goldmember, multumesc pentru apreciere si spor la gasit jante!

Multumesc Sorine! Hai si tu cu rotile pe afara :)

Astazi am tras o fuga sa fac mai multe poze cu masina cu setarea actuala a ET-urilor:

Ultima editare: 1 Apr 2013
    vladmarcel apreciază asta.
  6. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Arata bine Mihai!
    M-ai convins si pe mine sa imi pun dupa vizita la Bucuresti ;) Pacat ca nu ne-am mai sincronizat si duminica dar ne auzim la telefon pentru calcule la masina mea :p

7. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    rotitza ai email.

si pe mine vad ca m-ai cam convins sa-mi pun distantiere pe spate.
    da-mi te rog pe PM toate detaliile de shipping pentru distantiere :)

8. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B6 - 1.9TDI AVF - 2004
    Superba. Arata foarte bine cu distantierele astea. Cum spui tu de obicei: detaliile fac diferenta. Asa e, cativa centimetri chiar fac diferenta :)

Pana una alta, eu raman la jantele de 16 deocamdata pentru ca :banghead::

9. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Ai o masina superba! M-ai convins si pe mine insa am o întrebare : daca folosesc inele de centrare deja, e prea mult sa mai pun si distantiere?

10. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Sa vezi schimbare cand o sa pui si stopurile alea :D

11. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Un singur cuvant ! Criminala ! :hubbahubba: Spor la treaba in continuare !

12. rogoz

rogoz Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI 190 CP DETA S-TRONIC QUATTRO 2017
    Superba masina si extrem de dotata, sa ai noroc de ea!!!

Tin sa-ti multumesc, datorita informatiilor din thread-ul tau am reusit sa activez si eu afisajul grafic pentru senzorii de parcare spate :)

13. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Arata super, si stopurile o vor schimba si mai mult. Cand va mai vedem la o intalnire?

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    George, cu mare placere facem calcule ;)

anarchy, cumva ti-au ajuns deja niste distantiere pe 15?? :)

25DMG, intr-adevar pe un astfel de drum eu as trece o singura data :)

eKKoMan82, multumesc. Poti folosi fara problema distantiere. Inelel de centrare doar calibreaza gaura centrala a rotii pe butucul fuzetei. Cand vei folosi distantiere acele inele se vor aseza pe butucul distantierului la fel cu o face si pe fuzeta

dr_dumi, intr-adevar astept si eu shimbarea asta dar sunt foarte prins in ultimul timp... of!

adi..., multumesc

rogoz, multumesc pentru apreciere si urari!
    Ma bucur ca ti-am putut fi de folos :hi:

K U L, stopurile.... le-oi pune eu si pe astea....

Si 3 poze de ieri:

Ultima editare: 9 Apr 2013
    vladmarcel apreciază asta.
  15. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    inca nu mi-am comandat distantiere...
    saptamana asta am in plan sa-mi montez ambreiajul si volanta noi si sa pun tobele sus...

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Saptamana ce a trecut am reusit sa definitivez multe din lucrutile incepute. Productivitatea a fost la cote inalte si asta chiar ma multumeste acum cand stau la sfarsit de saptamana si le rememorez.

In ordine cronologica flansele de pe spate au fost schimbate cu unle cu 2mm mai inguste :tocktock: Mi se parea din unele unghiuri ca roata de pe spate iese prea mult. In consecinta et-ul final pe spate este 26. Acum sunt pe deplin multumit de investiteie!

car 1.JPG car 2.JPG

Tot un lucru inceput a fost trimul de pe bord care a fost revopsit de data asta profesional si chiar cu codul original piano black: L041 9010 :happy:. Pentru acesta trebuie sa ii multumesc lui BET! :hi:

piano 1.JPG piano 2.JPG piano 3.JPG

Din capitolul upgrade-uri a venit intr-o dupa ameaza din aceasta saptamana si timpul stopurilor cu led!
    De fapt cu vre-o doua zile inaite am mai stat aproape de ele cateva ore in care am polish-at suprafetele lor pana la desavarsire cu ajutorul unui pachet de la turtle wax pentru faruri. Il recomand cu cea mai mare incredere tuturor celor care doresc nu doar sa improspateze aspectul exterior al blocurilor optice dar sa le redea stralucirea pe care poate doar din fabrica au avut-o. Ce este special la acest pachet este solutia care se aplica la final si care se intareste dupa 24 de ore. Este un soi de lac care protejeaza suprafata propaspat polsh-ata.
    Din capitolul aventuri la montaj si codat se pare ca cu ceva noroc si ajutor am reusit sa le definitivez intr-o dupa-amiaza pana aproape la ora 00.30 :)
    Mai precis montajul a fost usor mai ales ca mi-am construit niste adaptoare de la mufele vechi la cele noi cu ajutorul lui Catalin care m-a ajutat sa bat pinii necesari mufelor. Multumesc! :hi:

Codarea a fost cea cu peripetii, dar zic eu ca mi-a iesit destul de bine in doua serii de cate 3 ore aproximativ :) Am facut o pauza sa merg la cumparaturi cu sotia:)

In prima sesiune de codari am incercat sa adaptez stopurile dupa canalele copiate de la colegul dr_dumi, care are acesta optiune de fabrica, caruia ii multumesc, dar nu a fost ok intrucat dupa aceste adaptari centrala intra intr-un soi de avarie si nu mai aprindea decat strictul necesr: pozitie, frana si semnal. Bineinteles si acestea intr-un fel ciudat. Nu mai aveam marsarier si nici becurile de ceata functionale.

Asa ca m-am apucat sa ma uit in conspectul facut de mine cu o zi inainte din toate fisierele pe care le aveam legate de aceasta codare din divese surse de pe internet, am revenit la adaptarile pentru stopuri cu becuri si ma-am apucat sa schimb valori in divesele canale comparandu-le cu cele ce le aveam din documentatii. Pas cu pas am reusit sa modific comportatea stopurilor la cea data de fabrica pentru led. Singura problema era ca impreuna cu becurile de ceata se aprindeau si cele doua zone mediane cu led responsabile de fapt de frana ale stopurilor de pe haion. Deci functionau multumitor dupa 3 ore de munca dar in bord aveam erori de bec ars.
    Pauza de mers la shoping mi-a fost de folos intrucat in acest timp am dat telefon lui anarchy care mi-a zis cum as putea anula mesajele de eroare de pe bord. Ii multumesc si lui pe aceasta cale pentru ajutor. :hi:
    Ajuns la masina am decis sa mai fac o runda de codari asa ca pana la sfarsit am reusit sa scap si de anomalia cu ceata si de erori. Ba chiar am verificat daca scot unul din becuri imi da eroare pe acel bec. Deci totul e ca la carte acum!

teil led 1.JPG teil led 2.JPG teil led 3.JPG

Seara de vineri a fost si aceasta cu bucurie intrucat mi-au ajuns si ledurile de interior cu vaporul din china dupa o luna de la comanda.
    Asa ca acum am interior iluminat full led:

led 1.JPG led 2.JPG led 3.JPG
    Cateva poze din interior nopatea:

in night 1.JPG in night 2.JPG in night 3.JPG in night 4.JPG

Cu ocazia montarii noilor stopuri, US stile a fost definitivat. Asadar pe fata este lumina de pozitie cu becul de semnal la intensitatea redusa. Pozita pe spate sta aprinsa si pe timpul zilei (de fapt se poate activa/dezactiava odata cu DRL-ul). Iar semnalizarea pe spate se face cu ledurile rosii in acelas stil american.

US font.JPG US back.JPG

Ultima editare: 21 Apr 2013
    vladmarcel și Mr.Bobby apreciază asta.
  17. 19-88

19-88 Banned

Locație:
    home sweet home
    Masina:
    audi+ toyota avensis 1.8(147cp) v-matic 2010
    Daca calatoresti in Europa de Vest genul asta de semnalizare (stil American) iti poate goli portofelul de citeva sute de euro.(Depinde cit esti de norocos :))
    Masina arata ok, multi km fara probleme

Ultima editare de un moderator: 21 Apr 2013
  18. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    De ce spui asta?
    Masinile americane nu au drept de circulatie in Europa? Si nu cred ca vreun politist poate demonstra ca masina lui Mihai nu e americana...
    Asadar atata timp cat nu are defectiuni la sistemul de iluminare (dealtfel nici modificari intrucat se da o masina americana) nu vad motivul unei amenzi.

19. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Ai vopsit trimul in acelasi loc unde si-a vopsit BET capacele oglinzilor? :)

20. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Masina este superba . Faci o treba super . Merita totusi sa pui si Senzori Fata , parca lipseste butonul ala de pe bord :D ... Multa bafta !!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta