1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    19-88, multumesc pentru sfat si apreciere.

Ovi, cam asta este si opinia mea in momentul de fata. Intradevar pun accent pe faptul ca circul in romania. In vest modificarile acestea trebuiesc facute la service autoriazat pana sa inmatriculezi masia. Ma refer la masini fabricate pentru piata americana.

Intr-adevar B-490-RZV, acolo a fost vopsit. :)

manzzotty, multumesc pentru apreciere. Cu timpul poate vor aparea si acei senzori. Desi pe masina anterioara am avut am remarcat ca ma descurc si fara cei de pe fata desi eram cam "crispat" din acest punct de vedere la inceput. :blush:

In alta ordine de idei trebuie sa evidentiez faptul ca nu s-a observat ca pe frana stopul nu functioneaza ca cel original.

Tocmai faptul ca la avant pe frana se apind toate ledurile (cele perimetrale dar si zona mediana a stopului). Acest aspect nu imi placea foarte mult in consecinta am reusit la inceput din noroc dupa care si codat ca acea banda sa nu se aprinda in nici una din situatii. Deci new mod: :)

Ultima editare: 22 Apr 2013
    vladmarcel apreciază asta.
  2. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Se ocupa ei de demontat/montat? Cat te-a costat? :)

3. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai sigur ca se ocupa, eu nu i-am lasat :) dar in mod normal ei fac si partea de demontat/montat.
    Pretul a fost unul rezonabil in piata: 100 ron

Ultima editare: 22 Apr 2013
  4. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Mihai,din perspectiva mea esti un pionier in ceea ce faci.tot respectul! cand vi prin timisoara spunei te rog la Ovi sa ma cheme si pe mine sa vad si eu o masina ''personal detailing''

5. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Foarte frumos a iesit bordul :applaus:

6. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Frumoasa masina si multumesc pt tipsuri :D deja le-am si pus \:d/

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Claudiu, cuvintele tale sunt prea mari pentru mine :meeting: De multe ori o modificare depinde de cat noroc ai sa gasesti informatii legate de aceasta. Sunt multi cei care fac munca de cercetare dar informatiile expuse de ei sunt greu de gasit. Cred totusi ca reteta reusitei este informarea sustinuta si perseverenta.

adi..., multumesc

NeBuxxx, cu multa placere. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!

Ultima editare: 24 Apr 2013
  8. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Ti-am admirat stopurile ieri in jurul orei 18:00 pe la Arena Nationala ;)
    :salute:

9. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sa inteleg ca ti-au placut cum arata? :)

M-ar ajuta parerile voastre cu privire la modul in care va semnaliza masina pe spate. Imi place foarte mult US syle si nu as vrea sa renunt la el. In momentul de fata este pe modul US. Adica semnalieaza doar cu ledurile de pozitie/frana (rosu) Masina arata deosebit cu aceasta setare doar ca uneori cred ca cei aflati in spatele meu nu percep fatul ca eu semnalizez... Nu ca nu s-ar vedea dar cred ca exista destui soferi inaintati in varsa care nu "compileaza" rapid si uneori am senzatia ca ii incurc...

Pe langa acest fapt avand in vedere ca legislatia romana prevede ca semnalizarea sa fie de culoare portocalie si ca nu vreau sa stau de vorba pe aceasta tema cu politistii foarte deschisi la subiecate de genul.... ma gandeam sa intru in modul hibrid :): Sa semnalizeze US style dar in acelas timp sa se aprinda si becul de semnal portocaliu. Cum semnalizeaza pe partea dreapta spate in prima parte a filmuletului de aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=QD8Es1-s7Rk

Voi ce parere aveti:
    1. EU style - doar bec de semnal portocaliu intermitent
    2. US style - doar leduri pozitie/frana intermitent rosu
    3. US hibrid - ledurile de pozitie/ frana rosii, impreuna cu becul de semnal portocaliu

Ultima editare: 29 Apr 2013
  10. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Pai mi-au placut, dar nu trebuie sa-mi placa numai mie, asa cum ai zis si tu....mai e si Garcea ;)
    Eu zic varianta 1 sa stai linistit.

11. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Parerea mea o stii Mihai si eu am inca setarea fara semnal galben pe semnalizare insa am avut deja o "contra" din cauza asta.
    Culmea e ca ieri am vazut un X6 cu setare de US ceea ce ma face sa las in continuare aceasta setare.
    Cand nu voi mai avea ce face o voi schimba dar pana atunci ... US Style ! :))

12. razvanee

razvanee 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80 competition w210 e50 e46 325i
    Eu stiam ca legislatia noastra permite coloritul semnalizarii portocaliu si/sau rosu , stiu ca atunci cand invatam pt scoala de soferi era chiar o intrebare de felul asta , iar raspunsul corect includea cele 2 variante , asta se intampla acum 2 ani , poate s-a schimbat de atunci , in Iasi de exemplu am o cunostinta ce detine un a5 importat din America si semnalizarea lui pe spate este asa cum o aveti dumneavoastra , si nu a avut pana acum probleme de acest fel cu cei de la rutiera/politie.

13. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Legislatia privind circulatia pe drumurile publice nu prevede expres culoarea pe care trebuie sa o aiba semnalizarea, se interzice insa montarea de dispozitive luminoase de alta culoare decat cea omologata.
    Cu normele RAR e alta poveste.
    Eu n-am sesizat pana acum sa deranjeze pe cineva semnalizarea US, cu prima ocazie cand o sa observ asta o sa revin la semnalizarea galbena, evit pana atunci sa fac manevre in care sa ma bazez doar pe semnalizare.
    Ar merita distractia sa vad un politist zelos cum desface suportul de numar dupa grila cum scoate numarul din suport si cum dezlipeste numarul de pe spate lipit cu banda dublu adeziva.

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Deci sa inteleg ca daca RAR-ul a eliberat cartea masinii nu exista articol de lege care sa interzica semnalizarea de culoare rosie.
    Dar daca esti oprit de un echipaj mixt politie rutiera si RAR pot exista probleme in acest sens din punct de vedere legal?

Amuzant este faptul ca am fost cu masina la RAR cu becurile de semnal aprinse la intensitate redusa pe fata. US style ;)
    Nu au avut nici o obiectie vis a vis de acest lucru

15. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Extras din Reglementarile privind conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca vehiculele rutiere in vederea admiterii in circulatie pe drumurile publice din Romania:
    5.7 Automobilele si tractoarele trebuie sa fie echipate in spate cu:
    - două lămpi indicatoare de direcţie, cu lumină galben-auto intermitentă, ce pot fi combinate şi cu lămpile laterale, care semnalizează intenţia conducătorului de a schimba direcţia de mers;
    5.41 De la aceste prevederi pot fi exceptate vehiculele importate individual, daca, prin constructie, pentru tipul respectiv nu exista varianta cu faruri sau lampi care sa corespunda normelor europene, cu conditia ca echipamentele respective de iluminat si semnalizare sa indeplineasca functii similare cu cele europene.
    In europa Directiva 76/759/CEE specifica culoarea luminii pentru semnalizare portocalie.
    In cazul unui control mixt, daca un inspector RAR constata ca automobilul nu corespunde normelor tehnice, politia iti ridica certficatul de inmatriculare.

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pana acum totul este in regula. Semnalizarea americana functioneaza chiar bine :)
    Nu au existat incidente si nici intalniri sponatane cu indivizi care sa nu aprecieze aceseasta modificare si sincer nici nu imi doresc :)

Va supun atentiei acum, sper eu, noul volan brand new ce va fi montat pe masinuta mea draga! Asa in cazul in care in calea lunga pe care o are de parcurs pana la mine totul se va desfasura conform planului.

Este un volan sport model facelift care sper eu sa se integreze de minune in interiorul masinii si mai ales sa il desavarseasca.

Ultima editare: 22 Mai 2013
  17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In sfarsit ...

18. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    arata foarte fain acest volan.
    Este mai mic decat unul sport ca si circumferinta ?

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu, este la fel, are acelasi diametru. Pare mai mic pentru ca este tesit/drept in partea de jos.

20. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    inainte sa-l montezi trage firul de navi de la consola centrala

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta