Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Ok. E bine ca ne-am inteles pana la urma. Daca lucreaza cu pompa de frana e alta poveste... ba chiar una care ma linisteste avand in vedere ca aceasta functie solicita destul de mult franele, iar daca AHHA functiona pe frana de stationare imi faceam griji pentru motorasele de la etrieri :ermm:

In alta ordine de idei aseara a ajuns volanul intreg si nevatamat!

Pot spune ca sunt extrem de multumit de achizitie din multe puncte de vedere:

Primul a fost acela ca nu doar este si arata ca unul nou dar si miroase ca unul nou. Desi vanzatorul specifica ca e nou, romanul din mine nu era convins... dar intr-adevar sunt primul care il monteaza pe masina :)

Punctul doi este acela ca montajul a fost cu adevarat plug&play. Efectiv am demontat volanul vechi si l-am montat pe cel nou. Mufa de airbag de pe inel nu a avut nevoie de nici o modificare. Pur si simplu a facut clic si gata! :racer:

Trei, ergonomia volanului este una chiar foarte buna. Pe langa faptul ca este mai gros (diametrul fiind acelasi cu al volanului vechi - aici confirm cele spuse de mcristian1: IMG_5074.JPG ), tesiturile sculptate in volan sunt proiectate pentru o priza perfecta, am remarcat ca zona dreapta a volanului din partea de jos nu este doar de ajutor in momentul in care doresti sa abordezi un viraj rapid in forta ci iti ofera posibilitatea de a te aseza pe scaunul soferului mult mai usor. Uneori cu vechiul volan atingeam cu piciorul drept la urcare. Cu noul volan fenomenul a disparut.

Patru, aspectul interior este schimbat fundamental! Un volan reuseste sa contribuie intr-o proportie foarte mare la imaginea interiorului. Acum si din punct de vedere cromatic lucrurile se integraza zic eu. Culoarea piano black de pe volan se completeaza de minune cu trimul de pe bord si cel de pe consola centrala.

De remarcat este faptul ca pielea fiind noua nu ofera "priza" perfecta la utilizare. Suprafata volanului da sentimentul de "usor prafos". Cu timpul acest fenomen va disparea.

Ce sa mai sunt extrem de incantat de achizitie!

Ultima editare: 30 Mai 2013
    vladmarcel, MDU și redpaul56 apreciază asta.
  2. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Bravooo !!!
    Cand te plictisesti de volanul asta putem face schimb :))

3. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Excelent Mihai, arata incantator!

E normal ca noul volan sa se imbine perfect cu trimul piano black, si pedalele alu, doar fac parte din acelasi film, RS4 style.

De data asta primordiale au fost modificarile care ofera satisfactie soferului?

4. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B6 - 1.9TDI AVF - 2004
    Felicitari! Arata superb.

Uitandu-ma la poze ma gandeam la o chestie. Oare trim-ul acela gri din fata pasagerului din dreapta nu ar arata bine daca l-ai face negru? Arata cam singurel acolo din moment ce ai facut celelalte parti din fata negre. O idee doar, pana la urma e chestie de gust, deci subiectiva :p

Multe zambete pe buze iti doresc in spatele noului volan :)

5. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Se incadreaza foarte bine, super!

6. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Superb...Fara cuvinte !!!

P.S.: Vinzi volanul vechi ???

7. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Superb interiorul masinii tale! Volanul face sa para totul mai sportiv si mai modern!

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    George, multumesc! Schimb zici....ma mai gandesc :uhm:

Sorine, multumesc. Intr-adevar pun accent pe placerea personala, iar in acest context confortul interior este unul din lucrurile pe care mi-l doresc foarte mult. In primul rand sa ma bucur eu de masina...dupa si cei din exteriorul ei :)
    Din acest motiv am si cautat o masina cu interiorul pe care mi-l doream! Primul criteriu a fost interiorul, ca doar acolo imi petrec cateva ore bune zilnic si vreau sa fiu tratat de toti banii pe care i-am dat! :)

Dorel, multumesc pentru aprecieri si urari!
    Trimurile totusi vor ramane aluminium brushed. Acel trim din dreptul pasagerului se completeaza cu celelalte de pe portiere si consola centrala. Doar, poate daca ma mananca sa le schimb cu unele piano black....dar in momentul de fata sunt extrem de multumit cu astea. Culmea ca si trimurile astea le vroiam cand cautam masina. ;)

Lucin, multumesc pentru apreciere!

manzzotty, multumesc!
    Se pare ca este destul de vizualizata prezentarea masinii intrucat am primit mai multe oferte si intrebari legate de vechiul volan.

Am hotarat sa il pastrez. Il voi remonta la vanzarea masinii. Diferenta de pret nu se justifica.... :hi:

eKKoMan82, multumesc pentru aprecieri!

vladmarcel apreciază asta.
  9. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    vinde-l man.. nu-l vei mai pune la loc...
    cand vei vinde masina, cineva o va cumpara pentru cum arata acum, nu initial.
    si o s-o vinzi ca sa-ti iei alta mai faina.... evident nu te va mai interesa acest aspect.
    crede-ma... sunt trecut prin asta.
    acelasi lucru ti l-am zis si de stopuri.

10. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Ofertele se pot face pe PM sau in aria dedicata, daca Rotitza pune produsul la vanzare!!!

Ultima editare de un moderator: 31 Mai 2013
  11. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Un interior pana acuma de nota 10+ ! spor in continuare la un "personal detailing" cat mai frumos !

12. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Felicitari Mihai, arata senzationalvolanul si se simte la fel!

13. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Vazut si eu live masina...optiuni din plin, totul arata perfect, volanul e super!

Multumesc din nou pentru ajutorul acordat:hi:

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    anarchy, multumesc pentru sfat, dar pentru moment asta este hotararea pe care am luat-o.
    Si eu am trecut prin experiente de acest fel iar concluzia mea a fost diferita. ;)

In orce caz, ca il vand azi sau il vand mai tarziu tot bani iau pe el (indiferent pe care din ele il voi pune la vanzare) :salute:

B-490-RZV, propunerea ta o iau ca pe o gluma ;)

adi..., iti multumesc foarte mult pentru aprecieri! Sper ca si in continuare prin modificarile pe care le voi aduce sa pot pastra acea identitate remarcata si apreciata de unii dintre colegi. Multumesc.

Multumesc Cataline! Chiar sunt mandru de achizitie! Nu doar pentru capitolul aspect dar si pentru ergonomia pe care o ofera!
    In combinatie cu servotronic-ul este de vis :racer:

tilu, multumiri si eu pentru aprecieri!
    Ma bucur ca ti-am putut fi de folos! :hi:

Ca tot facuse George un before & after: Stock - s line / pedale RS4 + trim piano black / pedale RS4 + trim piano black + volan RS4

PS: si leduri in interior :p

Ultima editare: 31 Mai 2013
  15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Ultima poza e de vis ! Felicitari Mihai pentru stadiul in care a ajuns masina si spor in continuare ;)

LE: o mai cumparai daca arata asa din prima avand in vedere ca nu prea mai aveai ce sa ii modifici ? :))

16. valentinc 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8 3.0tdi, 2007
    Pedalele de RS4 sunt confortabile in mersul de zi cu zi in Bucuresti?
    Trimul piano black unde il gasesc, sau e vopsit? :)

Mersi

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc george!
    O cumparam! Gaseam eu ceva sa ii modific :p
    Sau daca luam un RS4 complet cred ca ma apucam sa ii fac downgrade la motor :))

valentinc, ma crezi sau nu, eram atat de obisnut cu pedale sport de la vechiul B6 incat mi-a fost greu cu cele stock pana le-am modificat :)
    Trimul este vopsit. ;)

18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cateva poze din singura zi insorita din weekend:

Ultima editare: 3 Iun 2013
  19. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Frumos a iesit interiorul pana acuma ! :arco: felicitari !

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    De fiecare data cand pui alte poze ma apuca niste idei... :) O sa vreau sa te intreb la un moment dat, cand mai vb la telefon.
    E clar ca arata desavarsit, insa sunt convins ca inca mai gasesti ceva de facut la ea.
    Spor la treaba in continuare! Arata grozav! ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta