1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Aaron 1st Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    VW Passat B5.5 1.9 TDI
    Acum nu sunt sigur ca era masina ta, pentru ca nu iti pui numarul de inmatriculare in poze, dar culoarea, jantele, trapa, m-au dus cu gandul la a ta.

2. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Audi 6 3.0 tdi 2005, Motor BMK
    Salut! Poate imi zici si mie de unde ai luat ornamentele de prag.

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Se pare ca nu era audelul meu. Baietii au mers in cealalta parte a orasului.

Ornamentele le-am comandat prin service-ul la care am reparat masina.

In weekend mi-am facut timp sa vad ce e cu trapa. Am curatat canalele de culisare si le-am uns cu niste vaselina siliconica de etrieri :)
    Merge ca unsa:)

A mai ramas sa dau pe chedere cu ceva adecvat!

Desi am comandat smacolinele OEM nu am mai avut rabdare si m-am apucat sa vad ce are. Ma rodea prea tare problema!

Ultima editare: 13 Oct 2013
    vladmarcel apreciază asta.
  4. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Zi-mi te rog ce face și ce diferențe sunt cu DAB ? Prinzi multe posturi ?

5. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai este radio digital. E un HD al radioului. Prinzi posturi de radio ce au calitate de CD, fara paraziti sau pierderi partiale de semnal!
    La noi prind doar Radio3net si Radio Bucuresti.
    Cred totusi ca posturi digitale nu prea sunt prin tara, deci nu prea poate fi folosita functia la noi...

In DE erau gramada...

Ultima editare: 13 Oct 2013
  6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Intr-un final am terminat si cu vopsitoria. Pana la urma am optat pentru o aripa noua originala. Cum era de asteptat nuanta nu este identica dar se apropie destul de mult, ea fiind usor mai inchisa. O mai las o saptamana dupa care am sa o polishez. Am sa polisez si elementele din jurul ei iar la final am sa aplic o ceara pe tota masina pentru a o proteja pe iarna asta.

Sper ca dupa cosmetizare totul sa fie in regula avand in vedere integrarea noii aripi in intreg. Din punct de vedere al calitatii vopsitorieri sunt multumit. Sunt doar doua puncte de praf pe toata aripa (media fiind de 5-6 pe mp :)). La polish cred ca vor disparea pt ca sunt proeminente. A fost vopsita si la interior la cererea mea si nepolisata tot la cererea mea.

Odata cu aripa am vopsit si pragurile de S_line ce le-am achizitionat si de care sunt foarte mandru intrucat completeaza de minune linia masinii! Aduc un aport destul de insemnat in crearea imaginii de dinamism. Acum se pare ca spatele este cel mai cuminte...:think:

Poze de astazi:

Ultima editare: 20 Oct 2013
  7. Red_

Red_ Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 Allroad
    A iesit bine ! super treaba cu paragurile s-line... si la mine sunt pe lista..
    cum ai facut prinderea !?
    La ce ET ai ajuns pe spate acum ca ai distantiere ?

8. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Daca tot o polishezi,sfatul meu este sa nu mai treci pe la spalatoriile de cartier.Baietii cu "pele"de "capreoara" o sa ti faca niste zgarieturi pe masina,si e pacat avand in vedere cat de mult o ingrijesti!
    Bafta!

redpaul56 apreciază asta.
  9. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    unde ai vopsit masina/pragurile?

10. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Pragurile alea fac o treaba foarte buna din dpdv estetic.
    Superba.

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Red_

Pragurile le-am prins doar cu dublu-adeziv 3M. Cel existent pe ele si am mai adaugat in partea de jos lasand fante de scurgere a apei. A mai fost adaugat dublu-adeziv si pe zonele de clipsare centrala ale ornamentului. Pozitionarea bandourilor a fost facuta ca la carte cu sablon iar lipirea s-a facut si cu ajutorul unei suflante cu aer cald ca sa muaie putin adezivul pentru o priza mai buna.
    Nu am vrut sa folosesc silicon de parriz intrucat imi doresc ca aceasta modificare sa fie cat mai putin invaziva :)

ET-ul pe spate a ajunt la 26 cu j8 si anvelope 245 latime. Atentie, cand e incarcata, la denivelari freaca de protectia de pasla din jurul rotii. E o vorba: no rub no...;) Daca vrei o setare mai cuminte poti alege un ET final de 29 cu j8 si nvelope 245. sau chiar 8.5 j cu aceleasi anvelope.

radu20, multumesc pentru sfaturi.
    Nu sunt in pozitia in care sa imi permit cu usurinta sa imi pot spala masina de unul singur. Traiesc intr-un oras prafuit si aglomerat. Timpul iar este pretios pentru toti. In consecinta, ma invatrt in datele date. Merg la aceeasi spalatorie de 5 ani si am un om dedicat :rolleyes:. Ba chiar fac programare telefonica precum la coafor :). "Pele" de "capreoara" am eu in portbagaj si o foloseste pe aceea.

diabolic53, masina am vopsit-o la un amic de cum. ;). Stii cum e la noi: este nevoie de cineva "inside" ca sa merga treaba mai bine in romania. Asa de pe strada nu te baga nimeni in sema ;)

Apropos: multumesc Sorine pentru ajutor! :hi:

victorash_cvv, multumesc pentru apreciere. Intr-adevar sunt anumite elemente de accent care contribuie intr-o proportie insemnata la imaginea de ansablu a masinii. Detaliile fac diferenta! Dar cele potrivite la locul potrivit :)

Ultima editare: 21 Oct 2013
  12. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Bravo Mihai! Imi place ca inca nu te lasi de modificari si intr-adevar acum chiar ca e prea cuminte spatele ala !
    In caz ca mai urmeaza modificari nu pot sa iti spun decat spor la modificari ! ;)

13. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Foarte frumos, pragurile astea ar trebui sa fie pe toate B8-urile din fabrica. :)

14. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Da da ! Si evacuarea ar trebui sa fie din fabrica ! :))

15. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B6 - 1.9TDI AVF - 2004
    Foarte bine arata! Pragurile alea S-line mi se pare ca dau mai bine pe B8 decat pragurile S-line pe B6.

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    george, multumesc. Se pare ca nu voi scapa ne modificat.....:) Inca ma tin tare pe pozitie....

Lucian, daca pachetul S_line nu era split-uit in interior si exterior in configurator acum eram linistit :)

25DMG, multumesc. Fiecare are famecul lui! Sincer, mie cele de S4 B6 mi-au placut enorm! ;)

PS: george, nu ma fa ca ma opresc o data in Bacau, iti iau evacuarea de pe masina si incheiam polemica!

Ultima editare: 22 Oct 2013
  17. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Forte tare upgrade-ul.ce urmeaza Mihai?folie pe geamuri?:p spor la lucru!

18. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Intradevar aceste praguri fac diferenta, nici nu se discuta.
    Felicitari pentru inca un upgrade bine gandit! ;)
    Si multumesc pentru sfaturile de la telefon!:icon_thumright:

19. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    trebuie sa-mi iau si eu ...... mihai poti te rog sa-mi dai codurile la praguri ?

20. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Pentru putin Mihai.:hi:
    Parerea mea despre praguri o stii, ca doar le am si eu pe masina mea, pe argintiu arata insa mult mai bine decat pe negru.

Ultima editare: 22 Oct 2013
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta