1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cristian87

Cristian87 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B7 2005 S-line 2.0 TDI 103 kw
    foarte frumoasa aceasta masina si tot ce faci la ea . Bravo, felicitari ! ;)

2. Sergiu.Romanessi

Sergiu.Romanessi Bronze Member

Locație:
    Bistrita, Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 120 hp 2009, Audi A3 8p, Ford Fiesta 1.6tdci 2010
    Vai ce pofta imi faci tu cu volanul ala, bineinteles printre altele :)

P.S Foarte frumoase si noile manere :) Sa tragi de ele cu pofta :)

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    lucian_90tud multumesc pentru apreciere. Incerc sa o tin curata cat mai mult timp posibil...

Multumesc eKKoMan82!

cainele84, asa e. Nu conteaza anotimpul, ci cheful si oportunitatea!
    Apropos de masina curata. In una din datile in care mergeam la spalatorie ma intreaba patronul:
    -Tu nu o speli cam des!? Nu iti e frica sa rugineasca? :)

gabi_beep, multumesc tare mult pentru apreciere!
    Din ce am mai citit se pare ca anvelopele de iarna stau chiar foarte bine la capitolul uzura!

Cristian87 iti multumesc pentru apreciere si urare!

Sergiu.Romanessi, pai pofta vine mancand! Azi ceva, maiene alt ceva si tot asa.
    Multumesc pentru urare!

Prin urmare sunt in decurs de achizitionare si montare a sertarelor ce se afla sub scaunele fata.
    B8-ul sufera la capitolul spatii de depozitare!

Ultima editare: 7 Feb 2014
  4. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    ai grija sa-ti iei pentru scaune sport sau nu ... depinde cum le ai :D
    daca ai scaune sport sa-mi dai si mie partnumberele ...
    parca mi le-a mai dat cineva (cred ca KUL) dar nu le mai am...

5. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    In continuare o masina foarte frumoasa si ingrijita care are parte de un proprietar foarte atent.
    Spor cu sertarele, vezi ca termosul din usa nu o sa incapa :p

anarchy Diferenta de sertare conform ETKA se face doar in functie de actionarea scaunelor, daca e electrica sau nu. Vezi pozele atasate pentru diferente.
    Modelul pt scaune cu actionare non electrica este 8K0882601B 4PK si 8K0882602B 4PK, deci diferite pt stanga/dreapta pt ca sunt in oglinda si pentru scaunele electrice este 8K0882601C 4PK deci identice stanga/dreapta. Se observa din poze ca cele mari pt scaune electrice nu se pot monta la scaunele non electrice pt ca nu incap.
    A se observa si AICI ca tipu' a montat sertarele cu C in coada avand scaune electrice, insa nu sport. Acelasi cod cu C in coada l-am montat si eu. Deci nu conteaza sport/non sport.
    E adevarat ca daca nu ai scaune sport, atunci nu vei avea acea maneta din stanga cum stai pe scaunul soferului care regleaza doar sezutul, insa o ai pe cea din dreapta care regleaza scaunul fata/spate, deci tot nu vor incapea cele cu C in coada.

vladmarcel apreciază asta.
  6. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    intradevar m-am exprimat gresit... nu era vorba de sport/normale ci electrice/manuale :)
    mersi mult KUL pentru clarificari... ca de obicei esti vigilent si cu toate informatiile la indemana

PS : pe mine ma enerveaza ca torpedoul din bord nu se poate inchide cu cheie si e always open :(

7. grp 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    A4 B7, 2.0TDI 170CP +, 2007
    Ce ai putea pune in sertarele de sub scaune in afara de o laveta + o bricheta + o lanterna? Ca nu par prea spatioase, iar de umblat la ele cred ca exclusiv cand nu esti pe scaun, ci doar din afara :).

8. Cristian87

Cristian87 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B7 2005 S-line 2.0 TDI 103 kw
    grp sunt foarte utile sertarele alea. si se umbla cand stai pe scaun fara niciun fel de problema. asa ca, rotitza , ai toata sustinerea mea ! :)

9. grp 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    A4 B7, 2.0TDI 170CP +, 2007
    Stai linistit, ca daca si-a propus sa puna sertare sub scaune, le va pune cu siguranta :). Era doar o gluma.

10. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    De curiozitate, ca tot sunteteti la capitolul accesorii... unde se pot gasi de procurat in ro acele inele cromate pe proiectoare si tips-urile cromate pentru toba finala ?
    N-as avea rabdare / pshicul necesar sa stau sa astept o luna de pe ebay-urile externe...

La capitolul accesorii cromate, de exemplu la al meu exemplar b8 avant mi-am comandat aceasta bazaconie: http://www.cromtuning.ro/tunning-protectie-bara-spate-inox-audi-a4-avant-b8-2007--5660.html
    Care completeaza zona din spate ce este lipsita de crom in stadiul de farbrica.

Ultima editare: 8 Feb 2014
  11. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    am facut azi curat prin masina si m-am uitat cam unde si cum ar veni acele sertare sub scaune. parerea mea este ca dupa montare scaunul nu se va putea lasa maxim jos ca acum din cauza lor. KUL poti sa ne spui daca e asa sau nu ?
    adica eu am scaunul maxim jos si nu cred ca ar incapea acolo sertarul in pozitia asta, poate doar daca il mai ridic putin.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Incape sertarul si se lasa scaunul maxim jos. Eu am aceleasi scaune sport ca si KUL si am sertare la scaune din fabrica (asa am comandat masina cu scaune sport si sertare in scaun).

Ultima editare: 9 Feb 2014
  13. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    super.... o veste buna. ma intristasem putin, ca-mi doresc destul de mult modificarea asta si o am in plan.

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Asadar, sertarele mai asteapta montajul intrucat s-a produs o eroare si au venit doua cu acelas cod, adica pe aceeasi parte.
    Sertarele pentru scaune manuale, asa cum a spus si colegul K U L, sunt diferite (in oglinda).
    De montat sunt absolut sigur ca se vor monta fara probleme si ca nu va aparea nici un impediment de compatibilitate atat timp cat sunt un produs OEM ce se va monta pe un alt proudus OEM.

Acum, daca aducem in discutie spatiul care iti este oferit pentru depozitare, aici e depinde, intrucat fiecare isi doereste sa depoziteze in aceste locuri mai mult sau mai putin.
    Personal, nu am asteptari de litraje fenomenale, dar ce-i drept sunt mici. Vorba colegulului: o lanterna, o laveta...chestii din astea. Dar mai degrevam torpedoul.
    De stiut este faptul ca sunt mai mici decat la platforma B7 si maximul de greutate pe care il pot sustie este 1kg.

In orice caz imi doream aceasta obtiune, asa ca sunt multumit. E bine sa stii pe pielea ta cum e cu fiecare in parte, decat sa comentezi o obtiune pe care nu ai incercato noiodata.

flavius89, inelele si ornamentele de toba le poti comanda la reprezentanta sau la orice provider de piese auto.
    Legat de ornamentul de portbagaj, e ok, doar ca, personal, vreau sa scap de crom/inox. Oricum isi are latura practica ce nu poate fi contestata in cazul unui avant.

Dar, daca tot ai adus vorba de acel accent cromat sau nu, din punct de vedere estetic eu l-as vedea mai bine pe capacul portbagajului. Cum e aici:

Ultima editare: 10 Feb 2014
  15. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Cred ca am mai zis-o pe undeva, dar la generatia asta noua buzunarele sunt naspa rau. La A6 C5 aveam doua mari de tot, imi incapeau 4 portmonee peste-olalata si nu exagerez.

Am si eu din fabrica dar nu poti pune mare lucru in ele, un pachet de guma si unul de servetele batistute... lol

16. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    oare incape statia de emisie/receptie, aia mica INTEK M100 ?

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Nu pot sa iti dau un raspuns exact, dar am incercat sa bag o sticla de 0.5 de cola si nu intra din cauza dopului :). E prea lunga.

Un portofel intra fix pe cant, pentru a-ti face o idee de inaltime si latime...

18. #Laurentiu

#Laurentiu 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 Sportsback, 2.0 TDI, 2005
    Absolut superba masina!
    Sa ai grija de ea si ea de tine ;)

19. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Total de acord, e foarte faina varianta aceasta postata de tine, dar din punctul meu de vedere se preteaza mai bine pe variantele sedan decat ceea ce avem noi la avant... ar parea sa ofere in continuare acea zona mai practica, cum este pe interior. In plus... eu mai astup si 2-3 zgarieturi mai vzibile :)

Ultima editare de un moderator: 12 Feb 2014
  20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    #Laurentiu, multumesc pentru apreciere si urare.

flavius89, sincer si eu stau in dubiu deoarece nu gasesc un model care sa sa fie "fix de acolo" pe langa faptul ca eu am o problema si cu cromul.. Dar asta cerd ca o pot rezolva prin colantare cu negru mat.

E de vazut. Daca va pica ceva pe placul meu cred ca voi achizitiona un astfel de ornament.

Ultima editare: 20 Feb 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta