1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Astazi am reusit sa inchid definitiv capitolul stopuri cu led!
    Spun asta intrucat la momentul in care am facut eu mutarea, informatiile erau destul de putine si codarea lor a implicat si unele incercari cu risc.
    In consecinta m-am ales cu doua erori ce nu puteau fi sterse si mai urat era faptul ca pe IC in momentul in care semnalizam martorii luminos si sonor aveau o frecventa rapida (ca atunci cand se arde un bec de semnalizare). Acest fenomen era prezent doar pe IC, la exterior luminile de semnal avand frecventa normala.
    Peste tot unde am intrebat si am fost nu putea fi gasita rezolvarea, singura solutie fiind schimbarea centralei BCM 2.
    M-am incapatanat sa nu o schimb, si cu putin noroc l-am intalnit pe colegul audi4ever, caruia ii multumesc pe aceasa cale, unde marea problema, pe care nici reprezentantele nu o puteau rezolva, a fost eradicata!
    De astazi masina este fara erori si IC-ul clicane din nou normal:)

Toata aceasta poveste a fost si in ajutorul meu, intrucat tot cautand rezolvare am reusit sa dibuiesc mai tot ce inseamna codare a stopurilor cu led.

Cel mai important este faptul ca stopurile sunt codate in cel mai mic detaliu pentru a functiona ca de fabrica! Si aici ma refer la faptul ca mesajele sunt gestinate pe toate canalele corespunzator, nu doar anulate sa nu mai dea eroare sau alte artificii. Deci retrofit 100% complet!

Ultima editare: 29 Mar 2014
    vladmarcel apreciază asta.
  2. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    Felicitari rotitza ,inca un retrofit adunat la ceea ce a devenit deja o lista impresionanta! Mult success in continuare.

3. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Superb! Imi place ca intotdeauna faci lucrurile ca la carte si esti un mare ajutor pentru comunitatea de aici. Nu e usor sa fii primul care incearca lucrurile pe propriul risc.

4. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Bravo domnu', ai scapat de o grija. Ai idee daca putem face aceeasi chestie si pe sedan, adica daca mi se arde un bec sa-mi arate in bord? Eu am probabil cum aveai si tu, valorea 0 pe acel canal si nu mai dadea eroare de bec ars pe stopuri chiar daca se ardea.

5. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Bravo Mihai!
    De multe ori perseverenta da rezultate.
    Din fericire mai exista oameni ca si Audi4ever care reusesc sa inteleaga modul cum sunt construite aceste masini si evident sa si repare ceea ce scolitilor de la reprezentanta li se pare de domeniul s.f.

Reprezentantele in marea lor majoritate sunt pline de inepti care atunci cand intampina o problema care nu e comuna se uita ca mata in calendar.
    Ticalosi, mangositi si fandositi e caracterizarea mea pentru aceste reprezentante.

6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    celo, iti multumesc pentru apreciere! Succes in ceea ce va doriti si voi sa faceti la masinile voastre!
    q
    ekko, multumesc pentru apreciere! Nu am fost sau sunt primul la retrofituri, dar pe alea pe care le fac vreau sa fie pe placul meu. De multe ori ma incapatanez sa fac o schimbare deoarece pur si simplu imi doresc acel lucru pentru a-mi satisface confortul sau doar pentru multumirea mea. Aceste lucruri ma fac fericit si asta este zic eu ceea ce conteaza pana la urma!

Lucian, multumesc. Sigur ca putem. Ne descurcam si la sedan.

Sorine, asta-i viata... Trista pentru cei ce isi doresc servicii profesionale de calitate! Cu siguranta acest tip de servicii nu la reprezentane le gasesti. Cel putin nu la cele din Bucuresti!
    Atat timp cat cu incompetenta se fac bani nimic nu se va schimba!

Si o poza prin fereastra de primavara: trapanspitzen :)

Ultima editare: 30 Mar 2014
    vladmarcel și vladutzmvb apreciază asta.
  7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Si cateva poze de primavara:

vladmarcel și vladutzmvb apreciază asta.
  8. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Frumoasa foc ! :)

9. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Frumusete pura pe jante superbe !

10. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Ce mult imi place poza prin fereastra de primavara, dar si restul pozelor!
    Superbe Avant'urile B8 cu trapa dar nu numai!
    Numai bine!

11. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Intr-adevar, e superba!!!Poate primul sau printre primele avant-uri care imi plac, fiind un fan al sedan-ului&hatch-ului..
    O curiozitate: ce produse folosesti la interior pentru tapiteria de scaune? Ma intereseaza in primul rand pentru partea de "material" pentru ca pentru piele presupun ca folosesti produsele de la latherique..

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ma bucur ca va place si va multumesc pentru aprecieri!

Intr-adevar trapa avantului B8 e o desfatare pentru toti ocupantii masinii, nu doar pentru sofer.

Legat de ingrijirea tapiteriei, cea de piele cu "lapte Doina" si cu ajutorul unui kit de la IKEA pentru canapele de piele :), iar textilul cu aspirare minim o data pe saptamana (se stie ca praful depus strat peste strat duce la patarea textinului daca se uda) si cand consider ca e cazul o spalare profesionala cu spuma si extractor.

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ieri am facut pana la urma operatiunea pe care tot o amanam:
    IMG_6513.JPG IMG_6507.JPG
    Voi ce credeti? A iesit bine? :)

Ultima editare: 11 Apr 2014
  14. gabi_beep

gabi_beep 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2007
    Da, merita... Iar baietii chiar isi dau interesul pana la ultimul punct!
    Felicitari de alegere (la mine e a treia masina cu care merg la ei)
    Ce transparenta ti-ai ales?

15. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Bravos! Încurajez mișcarea fumurie :)

O chestie de detaliu întreb în cazul tău... Pe luneta și geamurile spate din portbagaj... Pe acele margini cu buline... S a lipit folia de acele margini ?

16. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Deci face treaba buna Viorel pana la urma?
    Sa ne zici ce tip de folie si transparenta ai folosit.

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    gabi_beep, la mine este a doua :)
    Sunt foarte multumit de serviciile lor! Se lucreaza cu atentie si mai ales demontarea/montarea este mai buna decat la multe service-uri de tinichigerie! :)
    Transparenta a fost de 50% pe toata masina. Setare deja probata pe fosta.

flavius89, multumesc. Intr-adevar pe zona perimetrala a geamurilor, acolo unde sunt acele picatele negre, folia da niste reflezii. In cazul foliei folosite de mine era de asteptat oricum. Am folosit Llumar ATR50. Este o folie mai groasa decat cea obisnuita, deci mai greu maleabila.

Lucian, Viorel si echipa sa, fac treba foarte buna. Eu sunt mutumit de modul in care s-a lucrat.

Asa cum spuneam, am folosit ATR50, o folie din gama premium ce are in componeta un film metalic care ajuta foarte mult la respingerea razelor luminoase, reduce caldura interoara, dar care mie imi place foarte mult tocmai pentru faptul ca da acele reflexii discrete precum in pozele cu masini de show.
    Rezistenta in timp a culorii si la factorii mecanici fiind una de calitate crescuta, drept dovada si garantia de 10ani data de producator!

LE: Poze nu am apucat sa fac intrucat ploua... Dar aici: http://www.clubaudi.ro/masina-mea-p...i-a4-b6-personal-detailing-83.html#post391711 sunt poze cu fosta.

18. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Baietii de la carbonsystems? Sau altcineva? :)

19. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Altii ;)
    Iti zic pe PM sa nu ma sanctioneze vre-un moderator pentru reclama :))

PS: Sunt in top 3 aplicatiri profesionali din Bucuresti.

20. Vik

Vik 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 143cp, 2009
    Bravo!

Am citit tot topicul dintro rasuflare!

Dedicarea si pasiunea cu care ai grija de masinuta, nu face decat sa ma inspire! Sunt motivat sa incep niste operatiuni pe masina mea. :)

Felicitari!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta