Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. slabutzggg

slabutzggg 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, 2009
    Felicitari ! Ai lucrat fara cusur... Ne poti spune de unde ai cumparat kit ul de vopsea Foliatec ? Totodata, poti detalia procesul ( ma gandesc ca daca desfaci furtunul de la etrier, necesita aerisire)

2. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Impecabil arata, si masina si etrierii. Like!

3. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Chiar arata impecabil, rotitza sa vrei sa gasesti un defect ca nu poti, bravo :)

4. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Inca un detailing bine facut care da un anume finisaj aspectului exterior gri / negru !
    Incanta-ne ochii in continuare !
    Ma declar fan in totalitate al modificarilor efectuate de tine !:)
    Deschizi un fan-grup "rotitza" sa vedem cati ne adunam acolo? :p
    Parerea mea o stii, felicitari si keep on going.:o: :hi:

5. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Arata foarte bine, felicitari! Sunt curios daca o "tina" lipitura de pe stickere la caldura, umezeaza, praf..etc

6. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    ekko, multumesc pentru apreciere!

monazzotty, multumesc! Intr-adevar este o galma de toata frumusetea :( Imi e si sila ca anvelopele sunt ca si noi. Nu cred ca au mai putin de 6-7 mm carne, dar asta-i viata...

slabutzggg, multumesc! Ei, cusur are, dar cand le faci doar tu stii care-i :)
    Vopseaua de la Foliatec a fost cumparata de la RacingNick. Este o vopsea ce se da cu pensula, asa am procedat si eu. Din acest motiv nici nu a fost nevoie sa dau etrierii jos. Necesita mai multa atentie dar iese foarte bine.

victorash_ccv, multumesc tare mult! Si a ta e una foarte aratosa si ingrijita!

andyzaharia, multumesc! Ma bucur ca va place.

Tudor.r, multumesc tarea mult pentru apreciere! E flatant ce zici tu acolo, dar cred ca sunt si altii carora nu le place ce fac eu, dar nu o spun ;)

Danny si eu sper. Sunt stiker-e speciale rezistente la agenti externi si temperatura ridicata. Timpul le va spune pe toate!

Ultima editare: 19 Mai 2014
    vladmarcel apreciază asta.
  7. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Pe viu arata si mai bine, dovada ca mi-au sarit in ochi fara sa zici nimic :D. Nu ti-a mai ramas niste vopsea in plus? :)

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Lucinae, multumesc.
    Vopseaua a fost impartita cu Catalin, din pacate nu cred sa te pot ajuta... Dar sa stii ca ajunge mai mult ca sigur la doua masini. Asta negra are putere de acoperire mare.

Pentru cei care nu stiu asa arata kit-ul (o cutie vopsea, o cutie intaritor si un sparay frana): image_db_FT2160.jpg
    Si cam asa se procedeaza: http://www.youtube.com/watch?v=6yhXPC00-Ys

PS: Dupa ce o facem si pe a lui, daca mai ramane te anunt ;)

Ultima editare: 20 Mai 2014
  9. sebi24

sebi24 2nd Gear Member

Locație:
    Dej
    Masina:
    Audi A6 C6 3.0 TFSI 2009
    Arata mai sportiv cu etrierele negre si cu S line pe ele, bravo pt munca depusa !

10. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Felicitari pentru volan. Acuma numai l-am vazut, arata foarte bine, imi place.

Diferentele dintre modele, al tau si modelul dupa 2011 nu sunt prea flagrante asa ca volanul nu denatureaza interiorul deloc.

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sebi, multumesc pentru felicitare!
    Intr-adevar ii da un aer mai sportiv, dar nu unul exagerat. Din punctul meu de vedere este atat cat ii trebuie.

Victoras, multumesc. Sunt incantat de fiecare data cand intru in masina de acest volan! Este una din modificarile preferate si mai ales ce-a pe care o vad si imi face ziua frumoasa de fiecare data. :)
    Diferentele fata de facelift sunt chiar minore:
    - trimul din dreptul ceasurilor la facelift are niste rame cromate in jurul ceasurilor si in jurul ecranului MMI-ului. In cazul meu oricum a fost personalizat: e negru, nu gri.
    - manetele din jurul volanului la facelift au un desen putin diferit, dar foarte greu de observat pentru un neavizat.
    - ar mai fi pe consola centrala panoul multimedia si panoul de clima, care la facelift are pe anumite suprafete finisaj piano black.

De mai multe ori m-a batut gandul sa schimb manetele si trimul din jurul ceasurilor cu unul de facelift, dar nu am considerat ca este momentul oportun, iar costurile nu s-au justificat... pana in momentul de fata.:)

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Show time!

13. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    rezultate rezultate ?:D

14. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    Ehee,sa inteleg ca ai scos DPF-UL...Sunt foarte curios,astept pareri.

15. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Voi face publice si rezultatele dupa ce primesc printscreen-urile de la baieti.
    Din pacate nu am dat DPF-ul inca jos. Sunt indecis asupra modalitatii de eliminare a lui.

Am tras o fuga la BZ cu gandul de a-mi optimiza softul actual. Am avut parte de multa atentie si de discutii cat se poate de clare asupra soft tuning-ului pe aceste motoare CR.
    Lucrarea s-a desfasurat in conditii optime, lasand profesionistii sa decida limitile maxime, in conditii de siguranta pentru toate componentele motorului. In consecinta masina detine acum din ce imi aduc aminte de pe dyno 174 cp si vre-o trei sute optzeci si ceva Nm, cuplu. Acestea sunt valori masurate nu cele furnizate de o diagnoza/log in mers!
    In consecinta ma declar multumit, iar masina se simte chiar bine cu noua optimizare.

Ultima editare de un moderator: 1 Iun 2014
  16. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    Acum 5 minute am vazut aceata masina in intesectia de la carrefour aurora mall buzau keep up the good work

17. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Super ! Te felicit pentru modarea softului ! Merita si incurajez miscarea !

Ce ai hotarat pentru DPF ? Caci si eu am aceleasi dileme... sunt chestii pro si contra...

18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    drogas, multumesc!

flavius, problema mea nu e ca i-ar face rau sau nu scoaterea DPF-ului, ci cum anume sa il anulez:
    - prin inlocuirea lui cu teava cu fiting-uri si flanse perfect construite - costuri mai mari
    - sau prin "cezariana". Sa scot fagurele si sa las carcasa - costuri mai mici

Dilema mea: gradul redus de umplere cu cenusa a lui dat fiind faptul ca masina are acum 90k, deci filtrul inca este in parametri optimi.

Legat de optimizarea softului, sunt mai mult de cat multumit! Parca am mai lasat vre-o 2-300kg la BZ! Trage foarte frumos si linear. Chiar si sotia zicea ca se simte ca trage mai usor masina. Nu mai sunt nevoit sa urc peste 3000 asa des fata de cum o faceam cu softul vechi, pastrand acelasi stil de condus.

Ultima editare: 1 Iun 2014
  19. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Deci "ai dat drumul" la cuplu intr-un final. Ma bucur. Ma intreb cat era inainte daca acum e 380Nm. Probabil de aia nu tragea ca AVF-ul :)

20. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Hai sa vedem graficele...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta