1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Vlad, suspensia mea se pare este cu 2cm mai jos de cat cea confort, iar cea S_line este cu 3cm.

Acum, Eibach Pro Kit zice ca va scadea fata de suspensia confort cu 3.5cm fata si 3cm spate. Conform datelor lor, masina ar tebui sa arate aproximativ ca una cu suspensie S_line, dar din multitudinea de poze pe care le-am vizualizat eu cred totusi ca va cobori nitel mai mult. Estimez un 4cm pe fata si 3.5 spate.
    Deci fata de setarea actuala masina ar ma cobori cam cu 2cm fata si 1.5 spatele.
    Legat de ADS (magnetic ride) am cercetat si aceasta problema si am dat peste un neamt care foloseste aceasta setare Eibach Pro kit si magnetic dumpers chiar pe un avant, iar acesta spunea ca pe setarea confort a ADS-ului diferentele sunt aproape insesizabile. Acum tot din citite unii spun Eibach Pro Kit ar fi mai confortabil de cat suspensie S_line (-3cm).

In ceea ce priveste latimea jantelor, nu cred sa fie o problema. Asa cum scriam si mai sus, sunt multe masini pe Audizine care merg fix pe jantele si dimensiunile pe care le voi folosi si eu: BBS CH-R 19 cu 9.5j, et45, cu anvelope 255.35.19.
    Se pare ca este setarea dusa spre limita, dar ideala, intrucat este laudata pentru caliatea: rub free! ;)
    Acum, fata de latimea jantelor tale (9j et43), janta mea(9.5j et45) ar sta mai aproape de suspensie cu 8mm.

PS: Vald, petru un pret corect as putea renunta la ele :lmfao:

Lucian, si eu sunt extrem de nerabdator, dar mai am de asteptat putin. :shutup2:

Ultima editare: 20 Iun 2014
    vladmarcel apreciază asta.
  2. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Abia astept pozele! Sunt curios tare de "diferenta de nivel"..
    In legatura cu rotile le mai tin sezonul asta daca tot le-am luat, iar ca si un sfat, pune bbs-urile pe masina si lasa chinezariile ieftine. Si eu am 4 optiuni pentru la primavara, oz, bbs, oem sau z performance.
    Bafta!

3. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc pentru sfat Vlad! Diferenta de nivel va exista intrucat marimea anvelopelor pare ca va inalta masina. Dar cu Eibach voi micsoara garda. Poate per total sa am cadere de 1cm, lucru bun de altfel.

Ne mai avand rabdare am fost si am montat anvelopele pe jante. IMG_7041.JPG
    Desi ma asteptam sa am o setare destul de stretch, se pare ca anvelopele Pirelli sunt mai late. E un paradox, Pirelli sunt mai mai late si par mai mari fata de Continental... bineinteles, vorbim de aceeasi dimensiune 255/35/19!
    Puteti vedea diferenta: IMG_7043.JPG
    Anvelopa de deasupara este Continetal. Se vede cu ochiul liber ca e mai mica :)

De nerabdare am montat doua pe masina lui BET: IMG_7046.JPG IMG_7055.JPG Se pare ca si la A6 4F setarea asta este super buna! et45 cu 9j. IMG_7060.JPG

Si pe masina de schimb data de service :): IMG_7063.JPG

Ultima editare: 23 Iun 2014
  4. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    exceptionale jantele :) abia astept sa le vad pe masina ta montate ...

eu tot caut rotoru gri la un pret decent

5. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Ce roti!!!!!!
    Mihai 9,5j et 45.
    Confirm arata fenomenal si pe A6, diferenta de aspect este vizibila fata de rotile OEM.

6. diabolic53

diabolic53 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    bai ce salivez :))) , bravo arata bine :D

7. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Extraordinare roti! :) Sus cu ele pe A4 unde le este locul! :)

8. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Cel mai tare arata pe Renault Clio. Nici macar nu incap... lol

Ultima editare de un moderator: 23 Iun 2014
  9. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Asteptam rezultatul final, Mihai....cu siguranta va fi spectaculos. :rockwoot:

Ultima editare de un moderator: 23 Iun 2014
  10. gabi_beep

gabi_beep 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2007
    Arata fenomenal...
    Inainte sa imi iau jante, ma uitam la acelas model dar Titanium ca si culoare...
    Nu stiu de ce am ramas eu cu impresia ca jantele astea la latimea asta au o oarecare concavitate...

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc baieti!
    Si eu sunt extrem de nerabdator!

Gabi, mai concave sunt de la 10j in sus si cu et maimic de 35 ;) Adica BMW style :)

Au ajuns si arcurile: :gun2:

12. flavius89

flavius89 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C7 Avant 2.0d Cglc Multitronic - Stage1
    Foarte tare ! Montaj usor & rapid !

Sa ne spui feedback-ul dupa montaj cum se simte din masina / la drum noua configuratie a suspensiei ! :)

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Partial stiu cam cum se simte.
    Pe precedenta am avut tot Pro Kit si am fost foarte multumit!

Nu cred sa ma dezamageasca nici acum ;) Ce sunt eu curios in schimb este cum se va simti diferenta intre confort si dinamic :think:

Multumesc pentru urare.

14. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Exact aceleasi arcuri le am si eu si pana acum sunt foarte multumit, doar ca eu am rotile pe 18''.Is foarte curios cum le vei simti tu pe 19'' :) oricum cu rotile care le ai si cu arcurile astea, sigur se va aseza mai bine pe drum si cred ca va fi distractie, mai ales ca tu ai si drive select :) asteptam poze sa ne spalam ochii cu noile incaltari :)

15. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sincer, de asezarea pe drum nu am fost nicodata nemultumit cu suspensia actuala. Pe dinamic sta incredibil de bine!

Singura mea ingrijorare este daca inaltimea talerelor de pe amortizoarele magnetice, fata, difera fata de a celor confort.
    In cazul platformei B6, B7 amortizoarele sport au talerul mai jos cu 5mm. Asta face ca masina sa se lase mai tare pe partea frontala. Nu stiu cum e in cazul celor magnetice....
    Voi vedea.

Din informatiile de la Eibach recomandarea este: folodirea arcurilor cu amortizoare sport.. Vom vedea si aici cum sta treaba.

Ar mai fi o chestiune: Acum cei de la Eibach vad ca nu mai fabrica arcuri diferite in functie toate particularitatile masinilor.
    Ca si exemplu, arcurile ce le voi folosi merg si pe sedan cu brio! Oare a mea nu e mai grea pe spate?

In cazul A4 B8 arcurile pot diferi in functie de doua conditii: motorizare (greutate), transmisie (FWD sau AWD).

16. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Faptul ca merg si pe sedan nu prea are ce sa fie rau, poate se lasa si spatele cat trebuie.

La mine inca nu s-a lasat spatele desi am umblat o saptamana cu greutati de 100 kg in portbagaj si in weekend am mai pus ceva bagaje.
    O sa maresc greutatea si trec de la gantere la saci de nisip :)

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Masina se aseaza dupa o perioada de mers si foarte important dupa ce se reface geometria.
    In cazul tau, Stefane, spatele se poate regala?

18. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Nu, la spate nu am ce regla. E punte fixa

19. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Am vazut sute de poze cu masini cu arcuri Eibach vs altele cu arcuri H&R. Pot sa spun ca la Eibach ProKit (si din proprie experienta, pentru ca si eu le am pe masina mea) : fata e putin mai lasata decat spatele. Pot masura si sa revin cu distantele in mm exacte.

La H&R e invers, spatele e mai lasat si asta au vazut/scris mai toti care le-au instalat (pe Audizine). In US sunt mai populare H&R ca si aici.

20. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Asta am vazut si eu... Doar ca am vazut un A4 B8 avant cu arcuri Eibach Pro Kit ce are suspensie magnetica si sta bine: 203608411-w988-h660.jpg Si asta pare ridicata de spate putin dar are si roata in groapa.

Plus, paradox sau nu, al meu B6 statea mai inalt de fata :) Era cu amortizoare confort. Stiu caz cu amortizoare sport si e mai lasata de fata....

Ultima editare: 24 Iun 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta