Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. lucian_90tud

lucian_90tud 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    '01 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI ATJ quattro
    Nu are nevoie de niciun gri fusta. Arata foarte bine asa.

PS: Eu parca eram venit de la razboi cu masina :))

2. TheoN

TheoN 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 2009, Audi SQ5 2018
    Pana la urma ai ajuns la Iasi..presupun ca nu ai vazut PM-ul meu..chiar imi doream sa vad si eu modificata live:(

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Theo, te rog sincer sa ma ierti! Pur si simplu am crezut ca am dat de stire tuturor... M-am intalnit cu 4 colegi si ne cunoscandu-va, am crezut ca suntem in formatie completa.... greseala mea!
    Promit sa dau un semn cand mai trec prin "mica Roma"
    Inca o data, mii de scuze!

Ultima editare: 8 Iul 2014
  4. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Sti care e chestia tare acum,parca tobele nu mai par chiar atat de in exterior ca la un B8 stok(lucru care nu-mi placea deloc),poate ca si tipsurile ajuta la iluzia asta optica,traseul cred ca a ramas neschimbat.

5. TheoN

TheoN 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 2009, Audi SQ5 2018
    Nu-i nici o problema:)..pana la viitoarea vizita sper sa fac cunostinta cu o parte din camarazii din Iasi pentru a nu mai pierde astfel de ocazii si sa mai adun modificari sa fie treaba buna. Succes pe mai departe cu masinuta ;)

6. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    eKKo, intr-adevar frumusetea sta in detalii. Si acest lucru este valabil pentru orice obiect. Doar ca e nevoie de mare atentie sa nu devina prea detaliate! :)

Vabis, multumesc pentru apreciere. Poze mai multe gasesti la pagina 71. Legat de proiectiile luminoase cu insemnul Audi la portiere, pe mine nu prea ma incanta.

Bogdan, multumesc. Cred ca e acelasi tip. Am rascolit tot net-ul si este el, unul in Belgia; primul de altfel. Mai este un tip cu un A5 care si-a facut acelasi combo pe bara de S line in Anglia.
    Cel din Slovacia are o bara formata din doua din cate imi dau eu seama sau e din fibra. Si mai este un neamt care face un soi de "replica" din fibra, dar nu e tocmai reusita din punctul meu de vedere. Cred ca e acelasi care are la vanzare si eleroanele de RS.
    Pai si pe sedan se poate face modificarea, doar ca ochiul este obisnuit cu avant deoarece nu s-au facut RS-uri sedan.

Lucian, ai avut ocazia sa o speli :)

Legend, este o iluzie. Traseul a ramas neschimbat, doar ca s-a mai ridicat cam cu aprox 3-5cm. In cazul B8-lui cu doua tevi (stanga-dreapta) tipsurile sunt montate pe extremitatile exterioare ale tobelor. In cazul RS-ului, tipsul are centrul intre cele doua iesiri ale fiecarei tobe.
    Personal nu puteam spune ca ma incanta foarte mult acest aspect: faptul ca tipsurile erau duse in extremitati.

Theo, multumesc si spor la upgrade-uri.

Ultima editare: 9 Iul 2014
  7. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    uitandu-ma la lista ta de "features" observ ca daca ii schimbi si 2G-ul in 3G sau 3G+ atunci chiar va fi full :) dar asta inseamna foarte multa munca si bani (inclusiv amplificatorul de B&O trebuie schimbat pt 3G/3GP). si camera spate ar completa peisajul perfect.

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    :)
    3G chiar nu ii pun. Sincer, din punct de vedere al functionalitatii nu prea vad cu ce sa ma ajute 3G-ul. Si asta ma duce tot acolo. :) Plus, update rapid pe DVD la costuri mai mult de cat decente.
    Ok, nu am acces la net, dar asta se rezolva foarte usor. Cred ca majoritatea are acum un smartphone. Si nu vad fisiere video. Dar se rezolva daca se face retrofit la camera....

Legat de camera, m-am mai gandit si tot m-am razgandit... E un cost mult prea mare pentru a vedea pe ecranul MMI-ului cand dai cu spatele. E nevoie de modul de camera, interfata video...prea multi bani pentru cateva minute de dat cu spatele pe zi. :)

Oricum, nu spun ca sunt de de conceput aceste modificari, doar ca momentan consider ca nu fac banii si efortul pentru ce rezultate se obtin.

Ultima editare: 9 Iul 2014
    vladmarcel apreciază asta.
  9. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    evident ca nu obtii mai nimic la aceste upgrade-uri dar ziceam ca ar merita facute atunci cand nu mai ai ce face, doar ca sa fie totul complet :)

ar mai exista si side/lane/highbeam assist ... care le-ai putea pune, unele fiind chiar usor de implementat

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Da, la unele ma gandeam. Highbeam ma gandesc de mult timp, dar nu gasesc o oglinda la un pret pe care sa il consider eu bun.
    Side assist se face cu ceva mai mult efort: capace de oglinzi cu lampi de semnalizare, buton, cablaj si senzorii din spoilere.
    Lane assist, e mai greu pentru ca nu prea imi vine sa schimb volanul... E nevoie de un volan cu vibrator incorporat din cate stiu. :)

11. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    nu-i problema ca ti-l cumpar eu pe actualul :)

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pai cauta unul identic cu al meu care sa aiba si vibrator si ti-l dau pe asta ;) :)

13. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Am uitat sa va spun cat de incantat sunt de conforul cu care ruleaza masina cu roti pe 19"!
    Fata de cele pe 18" am simtit o imbunatatire a confortului, culmea nu o inrautatire.:) Acest lucru este sesizabil mai ales in zone cu gropi sau mici denivelari unde rotile pe 19" parca absorb mai bine aceste imperfetiuni. Roata cade parca mai "relaxata" in groapa si nu mai are acel efect de "ciocan".

Presiunea in roti este eceeasi cu care rulam si cu cele pe 18", adica 2.5 fata si 2.4 spate.

In consecinta, cel putin pentru mine, mitul rotilor mai mari conduc spre o rigiditate crescuta a rularii, nu se aplica!;)

vladmarcel și MDU apreciază asta.
  14. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Aceeasi impresie o am si eu de cand am trecut pe 17. Roata fiind mai lata nu intra in fiecare groape, trece peste el

15. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iata si rezultatul final!
    Am doar o poza. Zilele viitoare voi incerca sa fac mai multe, momentan si eu o privesc doar pe asta :)

Pe scurt: masina putin mai rigida, mai putin balans, garda la sol stisfacatoare.
    Momentan, fata pare mai lasata, dar cu o diferenta destul de mica vis a vis de spate. Pe teren perfect drept pare a sta ok si fata si spatele. Fiind "lumina" mica intre roata si aripa, orice mica diferenta este sesizabila.

Aaaa, la viraj + groapa roata fata agata! Dar i-am gasit si rezolvarea: se scoate surubul ce tine carenajul. Este o clema si un surub ce ies destul de mult in partea de sus a pasajului rotii. Aceasta solutie este deja clasica pe forumurile straine! Ca si concluzie: cam asta se intampla cand se duce totul spre limite :)
    Dar important este ca eu sunt multumit si incantat nevoie mare de proiectul bine dus la capat! :o:

Ultima editare: 17 Iul 2014
  16. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    Super frumos,de-abia astept sa o vad live!

17. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Arata foarte bine domnule, sa nu te zgarcesti cand ii faci poze si sa ne pui cat mai multe si cat mai detaliate :) nu de alta dar poate furam si noi ceva meserie de la tine :) is foarte curios ce o sa-i mai faci pe viitor pentru ca spatele ti l-ai facut, fata la fel e facuta, in lateral numai ce ai finalizat, deci nu prea vad ce-i mai poti face la exterior, arata extraordinar de bine deja.La interior te-ai mai gandit la ceva? :)

18. lucian_90tud

lucian_90tud 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    '01 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI ATJ quattro
    Ti-am zis ca o sa arate bine. Felicitari! :D

19. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Astai ! :hubbahubba:
    Fier de calcat trantit !
    Superb! :respekt::rock:

20. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Incredibil ce frumos poate sa arate. Chiar daca f posibil ca o repet(nu am apucat sa citesc toate posturile) dar cred ca este cel mai frumos a4 avant de la noi

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta