1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc foarte mult pentru apreciere Daniel! :hi:

2. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ultima editare: 12 Sep 2014
    vladmarcel apreciază asta.
  3. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Foarte frumos :)

rotitza, ma uit si nu inteleg, pe bara fata ai doar 2 senzori de parcare ? ceilalti 2 care vin in grila unde sunt ascunsi ? :)

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc... Adica, multumim! :)

Ceilalti 2 senzori sunt in torpedou :)
    Cand am schimbat bara fata cu cea de S line am comandat-o cu gauri pentru senzori, iar pe cei din bara i-am viopsit odata cu bara, ramanand ca retrofitul cu fire, centrala si buton sa o fac ulterior.

Inca nu am strans toate cele necesare pentru retrofitul complet, dar se va face ;)

5. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    I'm here just for the pictures...
    Where's the LIKE button ?! :rockwoot:
    Foarte frumos ! La cat mai multe intruniri de genul !:beerchug:

6. eKKoMan82

eKKoMan82 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A7 2011
    Superbe masinile!
    Un lucru am observat pana acum, cel mai bine nu te simti intr-un grup de oameni de la lucru, scoala, sport, bar etc. , ci
    cu oamenii cu care imparti un hobby / o pasiune. Instant se creeaza o legatura! Word! :)

7. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc, Tudor! Poate te nimeresti si tu prin tara, cand se va mai face alta intalnire si atunci poti experimenta si tu placerea unui astfel de eveniment. Eu, cel putin, sunt extrem de inacantat!

ekko, ai perfecta dreptate! In aceste cazuri nu interesul este motivul intalnirii ci PASIUNEA!

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ieri, masina mea a facut majoratul :)

In consecinta cadoul pentru ea a fost o sedinta la SPA (a se citi service) ;)

S-au schimbat ca de obicei toate filtrele pe prducatorul MAHLE. Doar filtrul de ulei l-am ales pe cel de la PURFLUX.
    Uleiul, TITAN PRO C-3, ca ii place nespus de mult!

Mai special, cu ocazia implinirii celor 100K am schimbat lichidul de frana. Aceasta operatiune s-a facut cu aparatul cu presiune, asa cum este indicat de producator.

A mai fost schimbat si lichidul de servo cu unul OEM. Aceasta operatiune s-a facut in deplina siguranta cu ajutorul unui aparat de vacum. Mai precis, am scos furtunul de retur si am tras lichidul vechi afara, turnand in vas lichid nou, pana am golit bidonul de 1L. In acest fel am elminat posibilitatea ca pompa sa traga in gol, lucru ce ii dauneaza foarte mult.

Bineinteles la final au fost verificate si partile mecanice si eventualelel scurgeri de ulei. Totul s-a dovedit a fi in parametri asa ca masina este in forma maxima :)

Daca tot se apropia ziua ei, i-am aplicat un sealant - Chemical Guys JetSeal 109 - pe caroserie. In acest fel am reusit sa ii redau stralucirea din momentul in care ne-am cunoscut. :)
    La interior a primit o curatare a textilelor cu Vicont, dar cred ca tot metoda cu aparatul cu injectie-extractie va fi cea finala ;), urmata de o intretiere a partilor din piele.

PS: Cei ce se mai indeletnicesc cu detailingul interior ce mi-ati putea indica ca si dresing pentru plastice? Eu as alege Smartwax SmartDressing. Imi doresc un aspect mat asemeni unei masini iesite din cutie :)

Ultima editare: 16 Sep 2014
  9. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Smartwax Dressing folosesc si eu.Este o alegere buna.Mai poti incerca si PoorBoys Natural look sau Meguiar s HyperDressing.Toate sunt foarte bune.
    Daca mai faci si o curatare inainte cu 1Z Einszett Cockpit Premium iese exceptional!

10. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc foarte mult Radu!
    Curatarea ma gandesc sa o fac cu Vicont, daca tot il am.

Dar daca tot mi-ai raspuns poti sa imi zici si daca este vre-o solutie pe care sa o dau pe textil, bineinteles dupa ce il curat, care sa ii confere materialului o culoare ma profunda, mai puternica! Mai neagra!
    Stiu ca sunt solutii ce formeaza un "scut" impiedicand mizeria sa mai intre in textil, dar fac ele oare culoarea mai profunda?

Ultima editare: 16 Sep 2014
  11. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Pt aspect mat eu folosesc Sonax Cockpit, pt mine e cel mai bun.
    Imi poti spune te rog unde ai schimbat lichidul de servo? Multumesc!

12. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Va doresc in continuare multi km impreuna fara probleme pana la 999.999 km :)
    Felicitari pentru "bibileala" !
    Numai bine :friends: !

13. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Ca produs pentru impermeabilizare știam de 303 Fabric Guard, sau așa ceva.Nu am folosit produse pentru textil pentru ca la a mea am piele, așa ca nu știu dacă îți va revigora și culoarea, dar produsele de acest gen, oferă un efect hidrofob.Mai poți încerca o ***ățare a tapiserie cu pulverizare de Pulimax, agitare cu o perie, după care faci extracție cu un aspirator, clatesti, și iar extragi.

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Razvan, multumesc pentru indicatie!
    Lichidul de servo a fost schimbat la service-ul la care merg de obicei. Daca vrei mai multe detalii ti le las pe PM, sa nu fie considerata reclama.

Tudor, multumesc pentru urare. Asemenea!

Radu, multumesc inca o data pentru raspunsurile promte!
    Din ce am mai vazut, Pulimax face spuma destul de multa si e musai un aparat de injectie-extractie. Vicontul este si acesta considerat ca fiind un curatitor destul de potent si face ceva mai putina spuma. In plus, la plastice Vicont lasa in urma un aspect mat iar Pulimax usor lucios.
    In orice caz trebuie facuta treba cu aparate, ca asa cu mana nu e ce trebuie.

Ultima editare: 17 Sep 2014
  15. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Da,oricum era vorba de aplicare cu un aparat injectie extractie,sau daca stii pe cineva cu un Tornador.

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cateva poze pe inserat de la interior:

Si una de la exterior impreuna cu colegul bet:

Ultima editare: 26 Sep 2014
  17. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Ce va mai place la Baneasa Shopping...
    Parerea mea despre masinile voastre o stiti deja, sunt unice in Romania cel putin ;)

18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Da Stefane, si am stat pana s-a facut sera :)

Eu nu pot decat sa iti multumesc pentru aprecierea extrem de flatanta pe care ne-o faci!
    Mai sunt colegi aici pe forum cu masini foarte frumoase. Mai este si partea de masini, poate cu mult mai interesante, dar nu foarte"mediatizate".

Multumiri inca o data! :hi:

Ultima editare: 26 Sep 2014
  19. Chriss_Deejay

Chriss_Deejay Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi Q5, FY, 55-TFSIe, DLGA
    Foarte frumos !!! :D

20. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    V-ati specializat in detailing exterior, vad si in detailing interior....acum si in poze profi de noapte :thumbs-up:. Oare ce mai urmeaza?
    Superbe de pus pe coperta :salute:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta