1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. audirs

audirs Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b8 avant 2.0 tdi 2009 full led wheels 18" 2.7 turbo and remap,stage 3
    Frumusica foc, o grila mai trebuie si e completa. Intrebare: dupa renuntare la DPF scoate putin fum sau este ca si inainte si a 2-a intrebare: ai scos PDF si catalizator ?

2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Multumesc pentru apreciere!

DPF-ul (Diesel Particulate Filter) a fost scos in totalitate de pe masina. Adica piesa intreaga, demontabila. In acest corp filtrant se afla si filtrul de particule dar si catalizatorul. Asadar nu mai am nici unul din filtre.

Legat de fum, treaba sta in functie de cat de bine este realizat softul!
    Pot exista situatii in care sa ai fum vizibil in turele mari chiar si cu DPF pe masina. In acelasi timp exista o vorba: "Unde nu-i foc nu iese fum" iar in cazul diesel-urilor vorba e cam asa: "Unde-i fum e si putere!" :)
    Ce trebuie tu sa stii esta ca daca iti doresti sa cresti puterea foarte mult, de la un anumit prag in sus fara fum nu o vei avea ;)

In cazul meu, masina nu scoate fum vizibil in nici o conditie, dar dupa cateva zile apar depuneri pe tipsuri. Sa nu crezi ca sunt negre, dar capata o pelicula "fumurie". Lucru care este cat se poate de normal ne mai avand filtre. Personal sunt foarte multumit si consider ca masina scoate foarte putin fum pentru caracteristicile date! Asa cum spuneam mai sus, sunt situatii in care cu DPF activ si soft, pot exista cantitati de fum chiar si mai ridicate fata de stuatia mea actuala.
    Mai exista un aspect pe care trebuie sa il cunosti: pe langa fum, apare si mirosul specific de motorina arsa, care la randul sau era retinut de DPF.

Ultima editare: 14 Dec 2015
    MDU apreciază asta.
  3. audirs

audirs Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b8 avant 2.0 tdi 2009 full led wheels 18" 2.7 turbo and remap,stage 3
    A mea miroase si acum umpic a motorina nearsa, putin fum trebuie sa existe pentru ca motorina nearsa (putin fum) raceste camera de ardere deci este bine sa fie ceva fum, toate dieselurile cu multi cai scot umpic sau mai mult fum pentru ca asa e safe pentru motor.
    M-am decis in seara asta sa renunt la DPF. Un diesel care nu scoate gram de fum poate sa mearga "clean" si sa topeasca piston, etc. Deci, putin fum este farmecul nostru.

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Desi oglinda cu HBA (high beam assist) era montata de ceva timp, abia aseara am reusit sa o "legam" la retea. :)

IMG_0577.JPG

Odata cu aducerea firelor din can, am tras si firul de la detectorul de radar in partea de sus a parbrizului, pentru a nu mai sta cu fire atarnate prin masina la drumurile lungi.
    Tot pe acest traseu am reusit sa trag si receptorul IR de la TV tuner, receptor ce a fost pozitionat langa piciorul oglinzii, la limita plafonului pe parbriz. Acum, sunt multumit ca pot folosi acea telecomanda indreptata spre ecranul MMI-ului, asa cum obisnuinta ne-a invatat. :)

IMG_0581.JPG

Asadar, totul functional si clean.
    Bine, daca te uiti din afara masinii deja in loc de cruculite, am aitarnate tot felul de gaget-uri :)

IMG_0584.JPG

Ultima editare de un moderator: 21 Dec 2015
    vladmarcel și bzn_marius apreciază asta.
  5. keth

keth 5th Gear Member

Locație:
    Giurgiu
    Masina:
    Audi A6 C7 black Sline
    Salut, cum apreciezi trecerea de la arcuri stock la pro kit? De unde ai achizitionat kit-ul?

6. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Ce frumos :) Interesant cum merge high beam assitul pe ceata? Sau nu merge deloc :) :)

7. george_gopo

george_gopo Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (BLB) - 140 CP, 2006
    zici ca e masina de politie undercover.:)). glumesc. cu cat mai clean cu atat mai bine pe parbriz.

8. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Si eleronul? :))

9. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    Eu m-am uitat la consumul de pe bord si am ajuns la concluzia ca esti foarte bun in Photoshop :))

10. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Foarte fain aranjate gadgeturile :) Felicitari

11. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Keth, este o modificare ce a fost probata si pe veche masina, A4 B6. Ulterior, desi masina actuala dispune de suspensie magnetica am optat tot pentru Eibach Prokit. Din punct de vedere al tinutei de drum, aceasta este exemplara! Legat de garda la sol, aici trebuie sa stii ca difera de la masina la masina. In principiu, aceste arcuri montate pe o suspensie normala (amotrizoare confort), de cele mai multe ori garda la sol este mai mult decat satisfacatoare. In cazul , meu cred ca este cel mai jos A4 B8 pe astfel de arcuri. :) Bineinteles conteaza si cat de grea este masina ;)

Andrei, voi afla comportamentul acestei optiuni atunci cand voi prinde ceata.

George, multumesc.

Razvane, eleronul e pe treba lui! :))))

Marius, avand in vedere ca retrofitul l-am terminat in jurul orei 1 noaptea, si ca traficul prin Bucuresti era foarte redus, spre nul, faptul ca am mers si pana la centura sa vad cum functioneaza treaba, eu zic ca nu ai de ce sa concluzionezi ca a fost folosit photoshop ;)

Multumesc Cosmin!

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    La multi ani!
    Incepem cu niste poze de sezon cu rotile de A5 si suspensia de low rider... :)

IMG_0636.JPG
    IMG_0638.JPG
    IMG_0641.JPG

Ultima editare: 4 Ian 2016
    vladmarcel, ovidiutm, Claudiu Ziros și alți 3 apreciază asta.
  13. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    La Brasov e soare zăpadă doar artificială în Poiana Brașov...
    Ce model sunt tipsurile le-am cautat atunci insa nu am gasit

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cata_ADC apreciază asta.
  15. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Looking good chiar si winter mode :)

16. george_gopo

Locație:
    Iași
    Masina:
    In realitate arata si mai bine, iar evacuarea suna bine de tot:d

17. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Cosmin!

George, multumesc! Chiar imi parea rau ca nu ti-am zis daca esti interesat de o intalnire spontana. Ma grabeam sa ma intalnesc cu colegul "george" :)

18. george_gopo

Locație:
    Iași
    Masina:
    Data viitoare cand mai ajungi in zona da un semn ca ma bag, asa ca intre vecini.

19. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Mihai ce detector ai / recomanzi ?

Te poti misca pe zapada ? Eu merg acu ca si cu bmw-ul... cu esp aprins non stop :)))
    Creca-mi fac soft de iarna :p

20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Superb setupul de iarna!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta