Audi A4-B8 - personal detailing

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rotitza, 19 Noi 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Incet,dar sigur,o personalizezi si pe asta :)

2. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    Ce frumos o sa se vada ambient light-ul prin ele :). Felicitari si asteptam sa le vedem montate pe masina.

3. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B6 - 1.9TDI AVF - 2004
    Sunt foarte frumoase. De curiozitate, cat au costat?

4. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    HA :)) ! Chiar vazusem manerele pe ebay zilele trecute si mi-au placut tare mult dar am zis ca nu prea se potrivesc cu interiorul meu in schimb ma bucur ca au ajuns la cine trebuie!
    Felicitari Mihai!

5. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Cornel, se pare ca nu ma pot lasa... De fumat m-am lasat dar de "chitibusareala" pe la masina nu :). Au mai fost seri in care mi-am rezervat timpul pentru lucru manual gen lipit numere cu dublu adeziv, sau colantat rama grila in negru mat. Incet, si cate putin, poti transforma o masina din una ordinara in una deosebita cel putin din punct de vedere vizual prin adaugarea micilor detalii care luate individual nu starnesc mare apreciere, dar cumulate si cu un minim de simt estetic pot oferi un caracter special obiectului vizat.

Mitzu, intradevar asta astept si eu, sa vad efectul ambient light-ului cu noile manere. Trebuie sa vorbesc cu Cata sa il prind intr-o zi buna daca tot demontez fetele de portiera as monta si niste leduri mai puternice in locul celor de 3mm originale. Asa cum am procedat si la precedenta.

Dorel, le-am achizitionat la o licitatie. Costul lor cu tot cu transport s-a stabilit in jurul sumei de 100 euro.

George, multumesc. Si eu ma bucur ca vor ajunge la mine :). Ar fi fost o situatie hazlie sa fi licitat si tu. Din experienta dobandita cu ebay-ul nu am mai stat pe ganduri... Am mai pierdut o licitatie fix la manere RS4 pentru B6 si de atunci nu am mai gasit... Bine, nu am mai gasit la un pret bun. Ca asa le gaseam la ECS tuning sau chiar in reprezentanta.

Ultima editare: 26 Feb 2013
  6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Foarte misto manerele, o sa arate bine de tot montate, keep up the good work;)

7. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Sus cu ele Mihai, o sa se vad perfect ambient light-ul prin decupajul lor, probabil asta este si ideea pentru care au fost asa concepute, sa nu uitam ca se monteaza pe masina de top in care elementele montate sant gandite la nivel de detaliu.

8. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Karol pentru apreciere!

Sorin, intradevar asa cum ziceam, uneori diferenta o face nivelul de detaliere.

Si daca tot m-am laudat ca am mai bricolat / "detaliat" va arat si poze cu numarul lipit cu dublu adeziv si rama grilei centrale colanta in negru mat:

IMG_4302.JPG IMG_4305.JPG IMG_4313.JPG

Este prima mea colantare personala si pot spune ca mi-a iesit :) Destul de anevoioasa a fost demontarea grilei de pe bara si implicit demontarea ramei cromate de pe grila... Grila se poate da jos doar cu bara demontata de pe masina ;)

Cireasa de pe tort a modificarilor ultimilor zile vine din domeniul codarilor:
    Am reusit, cu perseverenta in a cauta informatii si bineinteles cu mult noroc (Sorine aici raman dator!) sa activez mesajul grafic pe MMI doar pentru senzorii spate!

IMG_4283.JPG IMG_4294.JPG

Informatia de pana acum era ca acest mesaj grafic apare doar la pachetul parktronic plus, mai precis cu senzori de parcare fata-spate. Se pare ca salvarea a venit si pentru noi cei fara "plus" ;)

Codarea este urmatoarea:

1.Select 10-Park Assist
    2.Select 16-Security Access
    3.Enter access code 71679
    4.Select Coding 07
    5.Select byte 0
    6.Enable bit 4

Si un film cu rezultatul:
    http://www.youtube.com/watch?v=BLaDDyW3gT0&feature=youtu.be

Ultima editare: 28 Feb 2013
    vladmarcel, Lucian a5 și raavi apreciază asta.
  9. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Felicitari! Arata foarte bine cu afisaj grafic la parcare.

10. vdfch Guest

Caut de ceva timp codarea asta. Mersi mult. Merge perfect.

11. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cum ti-ai permis Mihai sa dezvalui un asa secret?Este rusinos din partea ta sa faci asta pe un forum auto!Ne trebuie un training ceva inainte sa incercam codarea asta?Eu zic ca nu facea subiect de DIY!

12. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vdfch, ma bucur ca ti-am putut fi de folos! Cu placere!

Catalin, trebuie sa recunosti ca am fost destul de rezervat in prezentarea codarii deoarece am facut acest lucru doar pe pagina de prezentare a masinii personale, dealtfel cum practic de cativa ani. :p

13. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Chiar ieri am laudat masina lui George, imi place foarte mult cum arata un B8 cu rama grilei pe negru!

14. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Multumim frumos pentru codarea cu afisajul la parcare.

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Mihai, jos palaria! Dar la cum te stiu mai mult ca sigur nu vei rezista mult si se va intampla ce ti-am spus la telefon :))
    Apropo, de ce nu ai colantat si suportul de numar daca tot te-ai pus pe treaba cu rama ?

16. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc Karol! Si mie imi place! De aceea am mai facut o poza :)

Mircea_novac, cu multa placere! Asa cum am spus: Ma bucur ca v-am putut ajuta!

George, multumesc pentru intentiile bune pe care le ai cu mine si cu siguranta vom mai discuta la telefon anumite aspecte ;)
    Suportul de numar nu am considerat ca e necesar sa il colantez. Face parte din grila propriu zisa si sincer nici nu mi-a trecut prin cap sa o trec in alt registru.

17. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    rotitza iti sugerez sa faci si buza de jos de la bara cu negru, aia unde vine trim-ul de s-line.
    foarte fain arata grila neagra. schimba mult aspectul. de asemenea poti incerca sa vopsesti cu o pensula cu negru interiorul fagurelui plin din grila.
    sunt curios daca merge la toti codarea pentru senzori. vazusem pe audizine aceasta codare, dar ei ziceau ca nu o mearga pe toate calculatoarele de PDC, si ca unele nu ar avea de fel suport grafic chiar daca se activeaza bit-ul respectiv cu security access.

18. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    robytza, multumesc pentru apreciere si sfatri!
    Intradevar, chiar in acea seara am incercat sa fac si buza negra doar ca m-am enervat ca nu imi iesea bine si am last treaba asta pe alta data ;)

In ceea ce priveste codarea, cand ai gasit-o ai incercat sa o faci pe masina ta? Din informatiile mele ar trebui sa mearga pe toate inclusiv pe cele cu navi monocrom sau chiar concert. Nu de alta dar nu vad ce legatura are centrala de PDC cu grafica... Eu consider ca MMi-ul este cel responsabil cu decodarea semnalului primit de la centrala in imagine. Daca stie centrala sa beep-aie in functie de senzor si de distanta fata de el de ce nu acest mesaj poate fi tradus si de MMi in imagine. Eu asa cred ca functioneaza.

Chiar sunt curios daca este cineva care incearca aceasta codare si nu ii merge. Ne e cine stie ce mare inginerie de codare dar raspunde dorintei foarte multor posesori de B8 ce au senzori de parcare. Eu sper sa mearag la toti! :hi:

Ultima editare: 1 Mar 2013
  19. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    nu am incercat inca la mine pentru ca nu am avut timp.
    si eu ma astept sa mearga la toti. cum zici si tu, mmi-ul cred ca-i responsabil de "desen", nu calculatorul de pdc.
    cunosc un caz la care nu afiseaza dupa codare... dar motivul e ca s-a "jucat" prea mult la codarile mmi si ceva a stricat acolo. cu toate ca nu-i afiseaza, a aparut in plus o linie de meniu la partea de pdc unde alege grafic sau camera.

20. 25DMG

25DMG 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Ca si nelamurire personala, de ce nu le dau astia cu afisaj direct din fabrica daca ii numa o chestie de codare pana la urma?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta