Frumoasa masina , in special interiorul e demential. Imi place ca ai incalzire in bancheta din spate in schimb ai putea sa-i mai adaugi CC si comenzi pe volan(trebuie sa vezi daca iti suporta calculatorul de coloana), In rest nota 10 + pentru masina, Poate vii la intalniri (vineri seara la 20:00 la CP sau Junior) sa o vedem si noi live.
Ce bine arata buburuza asta. Unele aspecte imi plac mai mult decat la RS4, cum ar fi bara fata si spate. Ce nu imi place, sunt tipsurile (fata de cele de la RS4) oricum, daca ai pune o sigla RS4 pe spate, multi ar crede ce scrie pe sigla ai, la cat de nervoasa arata masina. Sa ai noroc de ea!
Senzational acest dtm, e practic altceva..., interiorul e demential, stai cumva pe langa mall vitan? Salut
Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, e mega suparata @sergiu...nu toti isi doresc sa umble cu cioara vopsita
Masina ta arata intr un fel.....)).O mica observatie,fa ceva cu jantele ca masina CLAR merita ceva mai agresiv sa ii pun in evidenta mai mult bariile...etc..Nu ai cum sa iti pui comenzi pe volan ca asta ar insemna sa renunti la bijuteria asta de volan...sigur acest model cu comenzi cu vei gasi. Sergiu-cei care cunosc catusi de putin nu au cum sa confunde un A4 cu RS4 niciodata..nici macar la o prima privire ))
stiu chestia asta..ma refeream ca la cat de agresiva arata, ar putea purta sigla RS4 (strict legat de aspect) in fine, a fost doar o parere...
Multumesc. Jantele sunt cele originale DTM si cred ca nu merita sa le inlocuiesc cu ceva aftermarket, i-am pus la inceput jantele de la masina anterioara (borbet in 5 spite si cu buza lata ,tot de 18 inch) si nu arata foarte bine. Eleronul cred ca este fixat si cu ceva suruburi pt. ca nu se misca deloc, m-am gandit eu sa nu -i faca cuiva cu ochiul,ca dealtfel si spoilerul din fata care este fixat cu nu mai putin de 18 suruburi !!! Am si eu o intrebare pt. cei care se pricep mai bine : nu reusesc sa fac sa-mi apara agenda telefonului pe RNS-E. SE conecteaza, imi afiseaza cine ma suna, toate bune si frumoase, dar daca vreau sa sun eu trebuie sa o fac de pe mobil (nokia C6-00).
Cine a spus sa pui jante AM pe masina??? Varianta pe 18 OE cu un et mai mic si un j mai mare sau de ce nu 19).Ce ai acuma pe masina au et prea mare si pierzi considerabil la aspect(parrerea mea)
Jantele sunt foarte ok Un set de distantiere de 20 mm rezolva problema ET-ului Ai varianta de la SCC , sunt profesionisti in productia de distantiere Si prezoane Si parca ar mai merge lasata pe burta 2 cm
Nu sunt recomandate in general pentru ca pun mai mult stres pe suspenise, masina fiind mai lata. Plus de asta, in functie de masina, jante, talon si latime anvelope pot agata cu ele in momentul in care directia este barcata la maxim.
Referitor la dimensiune jante: 8j cu ET43 cele OEM DTM si anvelope 235 40 r18. Daca se vrea un ET mai mic trebuie redusa latimea anvelopei. Asa am avut pe B6 cu omologare TUV jante 8j cu ET 35,dar anvelope 225 40 r 18. Producatorul recomanda si la B6 235/40R18 ET43 conform omologarii europene, si credeti-ma stiu asta f. bine.
Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme Am si eu o intrebare la tine: culoarea este Rosu Misano pearleffect? Daca vrei sa schimbi volanul iti recomand asa ceva: http://www.cfpro.com.hk/carbon-fiber-steering-wheel-audi Partea buna e ca poti sa le specifici sa iti faca partea din piele perforata in alcatara astfel incat sa nu pierzi din look-ul interior de DTM. Costa ceva dar merita toti banii. Cruise control-ul este foarte simplu de instalat, costa in jur de 100E cu totul si face toti banii. Toate cele bune