Ziua buna.Urmarind diverse conversatii m-am decis sa o cumpar. Audi A4 1.9 TDI din octombrie 2003 cutie automata triptronic,gps,cd changer,scaune si oglinzi electrice cu memorie,senzori parcare,oglinzi rabatabile electric,inchidere centralizata+geamuri,senzori lumina si ploaie,xenon,jenti originale 17, si cine stie cate care nu le-am descoperit . Am 2 intrebari: 1- unde gasesc un cd cu pt navigatie TRAVEL PILOT DX mai nou pt cel pe care il detin este din 2003,cam vechi. 2-la cati km ar trebui sa schimb uleiul?daca o intreb imi spune k revizia trebui facuta in 14.000 km cred k nu se refera si la ulei pt k mi-se pare cam mult.Ma pot uita undeva k sa aflu cat mai am pana sa schimb uleiul? Sunt f multumit de ea, consum rezonabil, o rulez in spania, ii plac drumurile :D
bine ai venit printre noi si sa o stapanesti sanatos referitor la intrebarile tale : 1. un cd mai nou cu navigatie poti gasi ori in reprezentanta dar e cam scump acolo sau poti incerca sa cauti pe net ceva pentru tipul tau de navigatie 2. deasupra la volan ai un buton pe care e indicata o cheie .. apasand pe el vei afla cati km mai ai pana la urmatoarea revizie drive safe
Frumoasa masina. Referitor la intrebarea cu schimbul de ulei ai doua variante: 1 - iei de bun intervalul de service (care inseamna schimb ulei si filtre) afisat de computerul masinii si faci schimburile la sfarsitul acestuia; 2 - il schimbi pur si simplu si resetezi calculatorul pentru urmatorii 15.000/30.000 km (in functie de intervalul recomandat de un dealer Audi, in RO se recomanda intervalul mai mic datorita starii drumurilor si a poluarii dar in restul europei stiu ca se foloseste intervalul mai mare al reviziilor) Oricum cel mai bine te poate indruma un dealer local.
Salve. Vad ca ti-au raspuns baietii la intrebari,sunt de acord cu ei De unde ai scos asta cu TRIPTRONIC ca ai fost foarte tare Se numeste tiptronic Bafta la cat mai multi km fara probleme
Foarte frumoasa masina ... Multi km fara evenimente ! Raspunsurile la intrebarile tale sunt cele date de baieti.