salutare , sunt nou aici , am vazut multe subiecte ineresante si multe rezolvari simple la fel si fel de probleme, mai mici sau mai mari . sper sa fie o colaborare buna din care toti sa avem de castgat ------------ In 2 ore am reusit sa aflu destul de multe ... am raspuns la tot ce am stiut si o sa raspund la tot ce intalnesc si stiu am inceput sa va stresez cu intrebari si sper sa ma stresati si voi pe mine chiar imi place ca am intrat si eu si imi pare rau ca in 3 ani de cand am masina "nu v-am gasit "
Pai mai fieacare dintre noi am aflat destul de tarziu de forum. Dar de acum inainte il promovam cu toto interesul. Putine poze cand ai timp fa mai multe. pe forumul nostru
nu sunt multi dar o sa fim ! alexa76 si johnny_cv9 poate ne vedem si noi la o ... ceva sa mai vorbim. Trimite-ti si voi numerele de telefon pe mail si vorbim.
Marfa in 4 zile am devenit 2nd Gear Member primesc un premiu ceva ? Multumesc celor care mi-au raspuns , ii respect pe cei care m-au contrazis si astept sa-mi raspunda si pe cei care nu au facut-o PS : pt moderatori sa nu ma pedepsiti voua AUDI-stilor
_me_eu_moi_ Salut si bine ai venit. O intrebare: ai zis ca ai navigatie, dar in poza nu se vede. In rest - frumoasa masinuta . Succes.
am cu ce dar nu am ce-mi trebuie ) Duncan multam mult cand mai fac un drum de "Nemtia" fac o poza si o pun pana atunci "off map"
Duncan e navigatie mica care apare in bord..daca o sa fii atent langa maneta de la frana de mana se vede butonul de la navigatie