1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    :)Da,e defect de fabricatie,are 30kg in plus si prea putin par pt 30ani:):p.

2. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Lasa ca nici eu nu stau pe roze cu parul, la 25 de ani :drag: :keule: asta este....

3. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Salutare,

Te rog mult da-mi un pm cu o adresa de messenger sau ceva de genul asta pentru ca am o dilema legat de transplantul de volan de pe facelift pe masina mea, si noi am mai discutat pe tema asta insa as mai avea cateva intrebari.

Multumesc anticipat!

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Revin cu mici noutati:azi mi-am montat senzori parcare wireless cu afisaj distanta display si buzzer,au costat 16,50lire,mai mult i-am pus ca un moft avand in vedere pretul f mic,cat si pt ca voi pune folie pe luneta spate si noaptea unde este luminozitate scazuta e cam naspa.Am comandat si un set de arcuri eibach pro kit -30mm,cost 167lire,zilele urmatoare astept sa vina:).

5. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Ai dat bara spate jos sau cum ai montat ?
    E sistemul ala cu banda care trebuie montat in spatele barei sau cel cu 4 senzori ?
    Cu ce se alimenteaza senzorul/senzorii ? Au baterii sau acumulatori ? De asemenea ce autonomie au.

Scuze ca pun atatea intrebari dar sunt foarte interesat de senzori. Din cauza spatiilor de parcare limitate, parchez pe unde apuc si de multe ori trebuie sa fac cate `nspe manevre sa parchez sau sa ies.

Pune un bec ptr marsalier si pe partea cealalta. Eu asta fac maine, ca tot mi-am amintit .
    Arcurile le schimbi tu sau la mecanic ?

6. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    unde ai fost in excursie????
    hai cu poze sa vedem cum ai montat senzori!!

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Red sunt pe langa casa,inca nu e vremea excursiilor.Cosmin nu am dat bara jos,s-a dat direct gaura in bara cu bormasina,s-au fixat senzorii,au fost trase cablurile in portbagaj printr-o gura de aerisire,s-au conectat firele de la senzori in receiver,receiver-ul s-a conectat pe o pozitie spate,care de altfel il si alimenteaza pe acesta cand esti in marcharier,fixat receiver-ul sub capitonajul portbagajului.Display-ul l-am alimentat pe direct pe pe firele brichetei.Am sa pun poze sa vezi cum e.

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ramasesem dator cu niste raspunsuri lui Cosmin:am bec pe ambele stopuri la marchariere,iar arcurile le voi schimba la mecanic pt ca imi trebuie presa pt arcuri si nu am asa ceva si sincer,nici timp.Cateva poze cu display-ul,precum si distanta dintre masini ce o afiseaza pe display;poze cu senzorii montati in bara am sa pun maine,pt ca pe timp de noapte nu se desting.

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si poze cu senzorii montati in bara;o ultima poza cu suspensa stock:).

10. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Cornel sper sa te tina si sa nu iti faca scheme. Nu arunca garantia!!
    Iti spun deoarece am montat si noi exact ca ai tai si majoritatea se intorceau cu probleme (asta mai ales in sezonul rece)
    Cred ca ar fi fost mai bine sa ii fi dat cu un spray in nuanta masinii inainte sa ii montezi. Oricum nici acum nu e prea tarziu.
    Altfel aratau mascati discret.
    Astept vesti noi.
    Toate cele bune :hi:

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cata,la 16,50lire cat am dat pe ei,ce garantie sa mai i-au,sunt luati de pe ebay de la un jupan chinez stabilit pe meleaguri englezesti,cat or tine or tine:).

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am masurat azi din nou ce valori am pe injectoare la cam 3000km de cand am tbox-ul: 0,14, -0,07 si -0,12;deci,parfum:)!

13. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pe ce suspensie te-ai hotarat?
    si cum se prezinta masinuta acum cu tbox-ul?

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Eibach pro kit -30mm,comanda am dat-o,astept sa-mi vina,sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa am noile arcuri puse pe masina;si mai sper sa nu-mi para rau dupa arcurile stock.Cum trage masina cu tbox-ul am pus un filmulet,iata link-ul http://www.youtube.com/watch?v=FpAQz8XPEwE, da click pe HD sa ai imagine mai buna;am scos 0-100km/h in 10,5sec ,fata de stock 13,2sec.Motorul trage mai bine decat un 110cp stock(probat de mine pe un a4 si passat de 110cp),care stock scoate 11,5sec 100km/h.Consumul mi-a crescut cu 0,7l ,adica de la 7,5% la 8,2% in oras mers sportiv;in afara consumul a ramas acelasi.

15. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    F. frumos,dupa ce montezi arcurile sa postezi poze,sunt tare convins sa imi iau si eu chiar daca la noi sunt drumurile vai si amar,voi circula cu mai mare atentie ca doar ce am facut-o lata sambata.
    PS:Se intinde frumos la drum;)

16. audi90

audi90 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi 90 B2 1,6 Turbo Diesel & Audi A4 B7 2.5 TDI
    f frumoasa masina sa o stapanesti sanataos si mii de Km fara plobleme si sate tii de distracti cu ea :)
    cu respect ionut

17. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Nea Cornele, cum e cu noile arcuri ?
    Hai cu poze, pareri, impresii. :beerchug:

18. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ai aplecat-o putin? :p

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Comanda la arcuri s-a cancelat,cand am comandat,pe langa detaliile cardului,am dat adresa de service unde sa-mi trimita arcurile,nu adresa unde este inregistrat cardul,iar banca a refuzat tranzactia.Ideea e ca nu mai fac nimic la masina,decat intretinerea ei,1:am facut un calcul total de cheltuieli,iar pt 20cp in plus sa cheltui peste 1200lire nu se merita;2:am vorbit cu 2 reprezentanti unde vroiam sa fac tuning-ul motor si...total surprins neplacut...Am sa las masina asa cum este,merge destul de bine,consum bunicel...pt mine nu mai renteaza sa bag bani in tuning pt ca am in vedere achizitionarea altei masini.Viitoarea masina va avea tot ce-mi doresc ca optionale si putere,neaparat quattro,pt ca sa cheltui bani after market te ajunge mai scump,nemaivorbind de timp si nervi;asa ca,pe viitor,voi deschide bine ochii;pana atunci pun banii la ciorap si mai trag de asta ca are destula viata in ea.

Ultima editare: 2 Iul 2009
  20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Pacat ca ai inceput sa gandesti cu capul si nu cu inima cum o faceai pana acum.Spun pacat pentru masina,nu pentru tine.Acum ai luat decizia,poate este mai bine asa,pentru ca vei trece la ceva mai bun.Asa am facut si eu si nu-mi pare rau,dar acum cea veche zace in parcare cu lunile pana imi mai aduc aminte sa o plimb putin.Cand ai o masina de orice fel,marca ajungi inevitabil sa bagi bani,sa o iubesti si cand faci un calcul ajungi la concluzia ca mergeai cu taxi-ul tot anul si iti mai ramaneau si bani.Bafta cu pusculita si sper sa o umplii repede pentru o masina cu quattro

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta