1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Thanks RED,i come back only on my topic;m-am gandit pana la urma ca daca bag banii castigati intr-o luna nu o fi un capat de tara,vreau sa vad unde ajung cu masina asta:la balamuc,la scrap sau fac ceva super.

2. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    felicitari de proiectul ce ai inceput sa il pui in practica. eu unul cred ca odata ce ai sa-l termini nu ai sa mai ai nici un motiv sa vinzi masina cum ziceai ceva mai devreme. sper ca in scurt ai sa revii si pe forum :o:.

3. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Felicitari;)de abia astept sa o si vad...

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Multumesc baieti,acusica e septembrie:);cine are nevoie de ajutor,sfaturi,exista pm;).Cristi,te interesa cum e arcurile eibach,acuma le-ai vazut puse pe masina mea,precum si feeling-ul;te bagi?

5. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    M-as baga,;)pretul de 88 e sau lire,ce o fi sunt per/total sau bucata?

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pretul lor e de 160lire;eu le-am gasit intamplator la oferta,se facea lichidare de stock si pretul era de 80lire si am mai platit 8lire transportul.

7. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Super pretul...si eu as vrea la banii astia si maine..:(:(

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Te cred,eu am gasit oferta intamplator,pe toate site-urile de tuning pretul lor e de 160lire.

9. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cristi, te-ai mutat din Romania si nu stiu eu?
    Cornel, oferi test-drive cu masina ta pentru feelling pe dreapta? :)

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,sigur ca da:);)!

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sunt nevoit sa schimb telescoapele pe spate pt ca sunt prea moi pt noile arcuri:la viteze mari cand i-au un damb datorita balansului imi bat amortizoarele in cap;m-am suit in portbagaj(am 100kg) si datorita faptului ca spatele se lasa prea jos buza aripei acopera partea superioara a cauciucului,noroc ca n-am pus distantiere pe spate(ma batea gandul),ca altfel freca.Am cumparat amortizoare spate bilstein sport(simple nu reglabile),pret 85£,vineri le schimb.

12. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Zbor la treaba, domnul .
    Amortizoarele le schimb tu sau cei 2 meseriasi ? La mine s-au chinuit un pic pana au scos suruburile de la baza, sper sa nu ai aceeasi problema.

Urmatorul upgrade cred ca ar trebui sa fie un scaun cu sustineri laterale.
    Acum cand intru tare in curbe nu mai fuge masina de nebuna ci fug eu de pe scaun :jump: .

O rugaminte: cand ai timp salta un pic capota si arunca o privire in compartimentul motor, in partea din spate(inspre parbriz) sub tubul din plastic de la admisie (pe la jumatea lui). Uita-te acolo sub el si zi-mi , te rog, daca ai o mufa de culoare albastra. Daca ai fa o poza sau spune-mi la ce e conectata.

Eu am observat ca am o mufa albastra(destul de mare) care e scoasa dar nu pot sa-mi dau seama de unde.

Multa bafta !

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Le schimb eu ca nu e greu,da cu sculele meseriasului;telescoapele se scot usor,stiu cand am schimbat arcurile,dar trebuie inca un om pt a putea scoate arcul cu amrtizorul.Ai dreptate cu curbele si scaunul,este uimitioare stabilitatea in curbe;numai sa ai grija sa ai cauciucuri bune,pt ca dak fortezi curba f tare si nu ai cauciucuri bune,masina iti aluneca in decor.Am sa ma uit si am sa fac poza vineri,atunci sunt liber si alochez timpul masinii in vederea pregatirii de vacanta.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    M-am uitat acum si este un furtun de cauciuc mai grosut invelit in material textil albastru care pleaca de sub vasul lichid frana si duce undeva in spatele oalei servo,nu am putut localiza exact unde.

15. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Scuze, probabil nu am fost destul de explicit. Unde te-ai uitat tu e prea in spate. Iti atasez un foto .

Stai linistit, cand ai timp arunca o privire .
    Multumesc !

16. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    Baieti,dupa ce va terminati operatiunea,va recomand sa va refaceti unghiurile de convergenta,cadere etc.,cu arcuri si telescoape sport se schimba datele problemei!:readit:

17. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    @cozmino, daca te ajuta... la mine la AFN e ceva de genul asta:

-din compartimentul ECU pleaca un invelis care contine o gramada de cabluri. La un moment dat din el ies 2 fire care intra intr-o mufa albastra (mama) care e conectata intr-o alta mufa albastra (tata). Ansamblul mufei albastre are un loc in care sta fixata.

- din mufa tata iese iar cablaj care la un moment dat se intersecteaza cu un alt cablaj in forma de "T"
    - o parte de cablaj (de la T) merge in alternator
    - celalalt capat (de la T) ocoleste motorul prin stanga (cum stai cu fata la masina) si intra sub galeria de evacuare unde isi continua traseul fara posibilitate sa vezi de sus, unde merge. Cum nu am avut unde sa ma bag sub masina nu as putea sa iti spun la ce e conectat acest capat dar a gandesc ca ti-ai facut o idee despre mufa aia.

Mi se pare mie sau tu ai ECU in partea cealalta?

Ca idee mi-am folosit "calitatile" de desenator: :p

18. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cornel, in primul rand imi cer scuze ca-ti poluez topicul.
    Ovidiu- eu nu am mufele alea albastre(mama-tata) ci alte 2 mufe negre destul de mari.
    ECU, tulumba de servo si rezervorul de lichid sunt in stanga, bateria/filtrul in dreapta.

Mai jos sunt pozele cu mufa buclucasa.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cosmin,in prima poza mai vine cuplat un furtun de cauciuc negru,vine de undeva de sub bord,nu mi-am putut da seama exact de unde;acea mufa albastra e de la un senzor,din pacate am pierdut toata documentatia pe care am avut-o(mi s-a stricat hardul la fostul laptop),am postat de cateva ori pe forum senzorii de la non pd,da nu mai stiu pe ce topicuri.Totusi uita-te atent,in acea zona sunt 2 senzori,vezi unde ar veni mufa.

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi m-am apucat de dat jos galeria de admisie,turbina,catalizatorul,EGR-ul si tubulatura superioara si inferioara la intercooler.Ceea ce ma asteptam,mi s-a confirmat:galeria de admisie infundata pe gurile de la cilindrul 2 si 3 in special;Egr-ul avea f putina pulbere neagra,nimic notabil;catalizatorul nu am avut timp sa-l scot,dar am remarcat ceva funingine pe evacuare;tubulatura de la intercooler are mult ulei adus pe la epurator,nu turbina.Impresia mea e ca scapa gaze carter(semeringuri pistoane?) de am atat de mult ulei.Acuma am o intrebare pt cei cu motoare non pd:de la valva N75 sunt 3 furtunuri de cauciuc invelite in material textil,plus o mufa cuplata la N75 cu un furtun gol in prelungire;faza e....ca furtunul nu-i cuplat la nimic,unde ar trebui sa vina acel furtun?Galeria de admisie am lasat-o peste noapte intr-un amestec de motorina si benzina;btw,am cumparat si un alternator bosch,cel vechi avand prob ori cu carbunii,ori cu releul de incarcare.Maine sper sa termin tot si sa fac niste teste.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta