1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Salut! Am dat si eu o ocheada la masina ta... :hubbahubba:
    Putin offttopic dar as avea nevoie de acel manual daca se poate!
    Mersi!
    ovidiutm@yahoo.com

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Din pacate manualul nu e scanat,dak ai treaba prin Moldova in perioada 10-23 octombrie(in perioada asta sunt in tara) ti-l dau sa-l tragi la xerox;daca nu,stii unde ma gasesti daca ai nevoie de informatii.

3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mersi, pentru faptul ca esti dispus sa imi oferi cate o informatie, doua...
    In Moldova nu am drum anul asta, cel putin din cate stiu eu :)

4. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    daca ajungi si pe la iasi as vrea sa fac si eu o copie la manual.
    nu de alta dar sunt zilele iasului si ma gandeam ca poate ajungi pe aici si bem o bere ceva cat asteptam la xerox ;)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Stefan,manualul pe care il am este pt b5 fabricat pana in februarie 2000;uitandu-ma la masina din semnatura ta vad ca ai b6,deci nu prea ai ce face cu manualul.

6. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    :sign_ot:daca intri prin timisoara da un claxon..0723153441

7. clorin

clorin 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    VW passat variant Comfortline 2.0 TDI 2007
    b5 are stefan si eu tot b5 :yum: daca ai drum prin iasi cu mare drag te asteptam

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Trasnea din pacate vin prin Oradea,Clorin si Stefan lasati un nr de tel pe pm,nu se stie,poate ajung in Iasi,sau poate veniti voi in Piatra.Da nu inteleg ce cauta la Stefan in semnatura b6 cand el are b5?

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Initial,cand am cumparat masina am zis ca o tin 2-3ani si speram cu cheltuieli minime;din neferecire(sau fericire) am mai investit inca odata valoarea masinii pana acum,adica in jur de 1600£ pe:distributie,toate filtrele si lichidele din motor,discuri si placute de frana,toata directia fata,telescoape spate,jante si cauciucuri,mp3 si ceva plastice din masina,un tampon motor si un polish.Am fost cu un prieten de-al meu de si-a cumparat un passat din 2004(l-a costat 4400£) si m-am uitat pe istoricul masinii,iar pe ultima factura (masina iesise din garantie) cand am vazut costul total al pieselor si manoperii(nu mi-am putut da seama prea bine ce fusese schimbat pt ca erau trecute codurile pieselor) m-am ingrozit:1400£!Asta m-a determinat sa-mi tin un timp mult mai indelungat(vreo 5-6ani) masina,mai ales ca am adus-o pe calea cea buna,iar intretinerea ei este mult mai ieftina ca la o masina noua.Cum nu ma prea multumeste exteriorul,interiorul si puterea motorului,am decis sa decurg la light tuning(nu ma intereseaza ceva extravagant).Pt inceput mi-am comandat faruri angels eye cu interiorul farului negru si stopuri smoked cu leduri de pe ebay,cost toatal 250£,astept sa-mi vina sa le montez pe masina(am vrut sa-mi i-au faruri devil eyes,dar pretul m-a facut sa renunt:250£).Urmatorul pas este sa schimb scaunele cu unele din piele originale audi(caut la dezmembrari),plus cotiera si invelitoare piele pt frana de mana;la anul,cand se va incalzi,vreau sa-i vopsesc barele fata-spate,capota si toate cele 4 portiere deoarece sunt zgaraiate destul de profund(e sarita vopseaua).Urmatorul pas este tuningul la motor(al meu este 1z de 90cp):turbina si diuze de AFN 110CP(sau ASV) plus remapare,vreau sa o duc la 130cp,ramane sa ma interesez daca este acelasi intercooler,desi am inteles ca ar fi acelasi.Si bineinteles,la scurt timp un alt ambreiaj(aici mai trebuie sa studiez).Pana cand voi schimba tot ce doresc,in functie de banii si timpul disponibil,astept cu nerabdare farurile si stopurile.Daca aveti ideii,spuneti.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Poti sa iti imbraci volanul in piele, daca nu il ai deja imbracat. De asemenea, plasma ceasuri alb-rosu ca la 8E, grila fara sigla, pleoape faruri... ma opresc aici. Sunt cateva idei pe care eu le-am pus deja in aplicare iar altele urmeaza, inclusiv o remapare si faruri devil eyes pe fond negru.
    Bafta.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Volanul e imbracat in piele,de asta am scapat;plasma ceasuri m-am gandit si eu,daca iti pui,sa-mi arati si mie cum e.Grila sunt inca in dubii,parca nu as renunta la inele,in schimb scrisurile de pe spate cu a4 si 1,9tdi(inafara din nou de inele) vor zbura;pleopele mie nu-mi plac,prefer sa las farul simplu.Apropo,vrei sa-ti pui faruri devil eyes,la ce pret ai gasit?La tine daca o remapezi,stage 1,o duci la 130cp,mai mult nu-ti recomand,sa nu-ti uzezi prea tare motorul,ambreiajul,planetarele,etc.Astept pareri in continuare.

12. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    vad ca esti pus pe fapte mari cu masina asta....:)
    prea multe modificari.....cind o vinzi nu iti mai ei bani pe ce ai investit
    oricum bafta la modificari

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai masina m-a costat 1600£,am mai investit pana acum alte 1600£ in distributie,frane directie,suspensie;cam din calculele mele mai am de investit alte 2000£ sa o fac cum vreau eu(cel mai mult ma costa vopsitul si tuningul la motor),avantajul e ca nu bag toti banii o data,ci o i-au treptat si in nici un caz nu se mai pune problema vanzarii,masina va sta 6ani la mine.S-au pot sa o las asa,sa mai trag de ea 2-3ani si s-o marit,da am eu un pitic pe creier.M-am interesat cam cat costa intretinerea unei masini din 2005 si preturile mi-au cam taiat pofta...Daca fac un calcul:in jur de 5000£(poate si mai mult) pt o masina din 2005 plus intretinerea care e dubla fata de a mea,parca mai avantajos ies cu a mea.Dar asta deocamdata este teorie,pe parcurs voi vedea exact ce si cum.

14. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    da 5000£ daca faci full servis in fiecare luna:):) cum ai calculat....!!!???
    full sevis la audi pt masina mea 300-350£ pentru urmatoarele 10.000 mile
    Sau ai calculat si bani de benzina(motorina) pt un an:)
    2 plinuri pe luna 150£x12 luni=1800£+350 servis=2150+220 taxa de drum 2370.
    pina la 5miare imi mai iau o masina:)

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ma refeream ca 5000£ costa o masina din 2005,nu intretinerea ei:),se pare ca a fost o neintelegere la misloc:);am vazut o factura de la ultima revizie a unui passat din 2004 si era fix 1400£(nu prea am inteles ce piese fusesara schimbate pt ca erau scrise codurile pieselor,singurul lucru ce-am reusit sa descifrez e radiator si servodirectie).

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Faruri Devil Eyes nu am gasit mai ieftin de 322 euro, 2 variante pe crom sau negru cu lupa pe faza scurta, reglaj electric. Marca farurilor, Dectane.

La remapare am gasit mai multe site-uri care ziceau ca pentru stage 1 la motorul 1.9 TDI 110 cai si 235 Nm -adica al meu- o duce in 145 cai si 290 Nm fara probleme la planetara, cutie, motor...

Daca vrei sa vezi cum ar arata plasma pe B5 da-mi un add pe messenger, user ovidiutm. Pe audi nu am pus dar am avut pe masina de dinainte (Opel Astra) si pe am mai pus pe masina unui prieten (VW Golf II) si nu mi-a parut rau, i-a schimbat aspectul.

17. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    1400£ pentru un passat inseamna ca era "varza":haha:
    5 miare£ pt o masina din 2005 este vorba de AUDI!!!!!!!!
    cite mile are? si citi propietari mi se pare prea putin
    la criza asta financiara ori ce este posibil:)

18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu prea esti atent deloc,nu am specificat ca un audi costa 5000£,ci am spus o masina;saptamana trecuta am fost cu un prieten de si-a cumparat un passat din 2004 cu 130 oookm,motor de 130cp,6 trepte,cam aproape toate optiunile pe ea(fara piele,trapa si proiectoare).Depinde de ce intelegi tu prin varza,orisicum,factura mi s-a parut mare.Ovidiutm 35cp in plus mi se pare ca e stage 2,personal nu cred ca e chiar safe,20cp si stage 1 ar fi mai sigur;totusi masinutele noastre nu-s chiar la prima tinerete si au o oarecare uzura.

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Si eu tot asa am gandit dar am vazut deja pe mai multe siteuri care spun ca e stage 1 - 35 cai. Nu stiu ce sa mai cred.

20. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    NU PREA ESTI ATENT deloc...:)
    ai postat acelasi lucru de doua ori:p
    ok am inteles

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta