1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Vad ca la jetta se demonteaza foarte usor,nu stiu de ce se complica lucrurile de la model la model.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu gasesc poza cu spatele de la instrument cluster pe net ca sa iti arat. O sa incerc sa iti explic.
    "Sticla", (am pus in glimilele pentru ca e plastic de fapt) e lipita la cald peste celalata parte neagra, care este despartitorul dintre ceasuri (pe care dealtfel se fixeaza inelele cromate). Astea doua parti se desfac impreuna numai desuruband toate suruburile care tin acest ansamblu, suruburi pe care le gasesti in partea din spate, de jur imprejur. Dupa ce desfaci acele suruburi, tragi ansamblul din cleme si gata, crede-ma e foarte simplu.

Cat despre calibrare, garantez ca metoda mea de mai sus este practicabila dar pentru ca tu cautati metoda cu VAG, uite: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=44346

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Tocmai aici am incercat eu sa desfac,unde e lipita de partea neagra;m-am gandit eu ca paraitul care se aude cand desfaceam sticla nu e a buna si imediat am avut confirmarea,s-a crapat:).Am incercat mai inainte cu pozitionarea acului cum era descris in link-ul pus de mine,nu merge;am incercat sa scot acul indiator,nu iese si mi-e frica sa trag prea tare,poate il stric si pe asta:sadlike:

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai incearca si echilibrarea cu VAG daca tot ai insistat sa faci asa. Daca totusi vrei sa scoti acul, baga o furculita dedesuptul acului si fa parghie.

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am incercat cu WAG-ul dar nu cu versiunea care o am,nu s-a putut,am incercat sa scot acul,dar tot nu am reusit;dar am resusit sa pozitioneaz corect,ducand invers acul indicator pana am gasit pozitia corecta.Deci de o problema am scapat;urmeaza sa ma duc la dezmembrari sa-mi i-au alta sticla.Rog un moderator sa inchida(stearga) topicul deschis cu aceasta problema;multumesc anticipat.

6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Crezi ca vei gasi undeva doar sticla? Sincer nu prea cred, dar bafta!

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    La scrap yard gasesti o multime de a4 b5,in special benzinare(alea diesel inca sunt pe strada,prietenii stiu de ce);maine ma duc sa procur una si o si inlocuiesc.

8. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    [
    PHP:
    QUOTE=DIESEL POWER;182279](alea diesel inca sunt pe strada,prietenii stiu de ce)
    probabil cele DIESEL rezista mai mult....pentru ca sunt pe carbune:p

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Got it!:)

10. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Referitor la "sticla lipita la cald" am vazut un tutorial pe net era vorba de faruri tot asa lipite la cald....se baga in cuptor la 220 celsius si se lasa cateva minute, dupa care se ia jos fara probleme...evident se folosesc manusi :p

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Si tot in filmulet spunea ca in afara de Valeo toate merg bine. Eu nu inteleg de ce mai insisti sa dezlipesti sticla, nici prima oara nu trebuia.

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai nu insist sa desfac sticla,de unde ai tras concluzia asta:)?Am fost la dezmembrari si nu am gasit modelul meu,dar am desfacut una de curiozitate(dak o stricam si pe asta,nu mai era a mea:)) si cand am vazut ce usor se da jos,imi venea sa :banghead::banghead::banghead: ;asta e,mai caut.In schimb am gasit husa piele originala de b5(care mi-o doream de mult timp),care deaja a inlocuit husa AM care o aveam;am mai gasit si guri de ventilatia iluminate,dar cand am vazut cum e partea electrica,m-am lasat pagubas.Mi-au venit in dimineata asta led-urile pt nr de inmatriculare,le montez dupa ce termin cafeaua(de abia m-am trezit din somn).

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pfuai, nici nu stiam ca sunt guri pentru B5 cu iluminare. Cred ca mi-as fi batut eu capul cu alea. ;)

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Hai zau...de ce nu m-ai intrebat?:):p

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu am stiut ca ai de vanzare! :p

16. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    De vanzare nu dar am de vizualizat:p:pte pot lasa sa le privesti uratule.

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Led-urile nu s-au potrivit,fiind prea mari(Ovi te intrebasem dak asta e marimea:asskicking: )asa ca am luat tot un bec normal;dar in schimb,am montat injectoarele...continuarea pe topicul dedicat tuning motor 1z:)

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cornel, pai tu ai contactele in care sta becul in varful capetelor sau in capat din lateral? Si indiferent de raspuns, de ce nu ar intra? Sunt mai lungi decat lungimea locului sau a contactelor?

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sunt mai lungi decat contactele;am contactul in capetele laterale a becului.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ca si la mine, pe lateral... o sa desfac luni si o sa masor "becurile" din interior ca inainte de asta masurasem becul stock ce l-am scos de acolo dar nu ar trebui sa fie diferente de dimensiuni. Ale tale au 39 mm lungime, le-ai masurat? In cazul in care sunt mai mari inseamna ca unul e bun la plafoniera centrala.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta