1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu ai citit suficient de bine:am scos 9,5sec cu ambreiajul schimbat si soft pt motor stock(nu am soft dedicat-custom,la acea vreme aveam 110cp si 250nm cuplu)+injectoare(de fapt stock in carte mea scrie 13,3sec dar 0,2sec chiar nu conteaza si din injectoare am mai castigat un 15,poate 20cp),deci 110+15=125cp.Si nu am zis ca am cat un 131cp chipuit,ci ca ma apropii de unul(nu ai luat in calcul diferenta de greutate intre un b5 si un b6,plus ca din cauza transmisiei la mine treptele 1,2 si 3 sunt f violente) si in nici un caz nu am 160cp,ci cu un soft custom voi ajunge la puterea asta.La mine dupa 3000rpm nu mai tragea datorita turbinei care nu avea suflu,acum cu noua turbina hybrid s-a rezolvat si aceasta problema,prin turbo am mai castigat un 15cp,acum sunt cu:softu` vechi+injectoare+turbo+fmic cam la 140cp;oricum,voi face un alt filmulet cu plecarea de pe loc,stii cum e,o imagine face cat o mie de cuvinte.

Ultima editare: 23 Iun 2010
  2. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Uite ce spuneai aici.Eu inteleg ca nu era schimbat la momentul postarii:)

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    My bad,ma mai incurc si eu.Ca sa terminam povestea,cat sau nu am,in prima faza voi face un filmulet lizibil sa se vada cum trage,iar cand voi ajunge in RO,inainte de chip si dupa o voi pune pe dyno.

4. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Asteptam filmuletul cu interes;) Doar ca mi se par impresionante aceste cifre:9,5 la 110 cp si 250 nm,iar eu tot cam 9,5 scot cu 131cp 285 nm cand cartea imi da 10 sec.Sunt curios ce turatie pentru putere maxima ai acum deoarece vad ca o calci @4500 rpm poate peste(nu se vede clar,iar cartea arata o putere maxima la 4000 rpm)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Tocmai spuneam mai sus 9,5sec din soft stock 110cp si injectoare din care am mai castigat un 15-20cp,deci puterea era undeva la 125-130cp in conditiile in care b5 e mai usor ca b6 cu vreo 150kg.Cu noua turbina imi trage constant pana pe rosu,exact de unde nu aveam suflu,adik dupa 3000rpm,tocmai acolo ma ajuta turbina hybrid.

6. mugur79

mugur79 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 b5
    Ai mai bagat ceva bani in ea, macar esti multumit ? imi place cum arata cu masca fata si farurile , ii schimba complet aspectul, pare ca e mai noua, mai moderna

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Multumit ca am cheltuit bani,nu,dar cand am sa termin masina(sunt pe aproape),voi fi multumit de ce a iesit.

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Azi am fost la dezmembrari si am luat guri de ventilatie luminate de pe facelift,urmeaza sa le curat bine si sa le montez,banuiesc ca le pun direct pe contact.

9. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    in mod normal se leaga pe un + dupa pozitie.Daca vrei cred ca te pot ajuta cu o schema electrica.

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,chiar te rog.

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am ras singur cand am vazut ce ti-ai cumparat!
    Eu de 2 luni caut (in secret :) ) si nu gasesc decat pentru plansa cu volan pe dreapta, inclusiv in Spania l-am pus pe Cristi sa caute... dar nu a gasit facelift-uri. Dar nu renunt... ;)

12. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    ovi, si aerisirile de pe bord cu volan pe dreapta nu potrivesc? ca si eu caut de mult.:p

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mircea, daca te uiti la masina ta care are volan pe stanga ai sa observi ca gura de pe stanga este mai mica decat cea de pe dreapta. La plansa de bord cu volan pe dreapta e identic, gura de la sofer (dreapta de data asta) e mai mica decat cea de pe stanga. Cele de pe mijloc sunt identice la ambele planse.

14. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    mda.. asta chiar nu observasem :p singurul lucru asimetric la masina fiind oglinzile . care de asemenea am incercat sa pun pe dreapta una " de anglia" dar tot asa mi-a spus cineva care a incercat , ca nu se potriveste.
    Cornel.. scuze de off-topic ;)

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mircea, se potriveste oglinda de A4 cu volan pe dreapta, doar ca iti trebuie oglinda de non-facelift. Las ca iti explic la Paltinis.
    Gata offtopicul.

16. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Momentan nu am gasit nimic legat de gurile de ventilatie.Mai sap pana gasesc informatia.
    Teoretic ele se leaga in paralel cu cele care ilumineaza restul butoanelor.se poate lua curent de la un buton aflat in apropierea gurilor,sau de la mai multe butoane.Cresterea de consum pe circuitul respectiv este nesemnificativa,deci nu apar probleme.Sper sa gasesc schema!

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Merci Cata,lasa ca ma descurc eu;Ovi,tu-ti doreai gurile iluminate de f mult timp,nu numai de 2luni.Nu stiam ca e diferenta de marime intre dreapta si stanga,m-am uitat la poza si se vede diferenta de marime.Plecasem la dezmembrari sa caut plasticul ceasuri bord(nici acum nu l-am gasit,astia de la audi au facut zeci de borduri diferite) si climatronic,dar am venit cu altceva;eu am juma de an de cand caut climatronic si cover-ul ceasurilor si nici acum n-am gasit,a ajuns sa ma sece...

Ultima editare: 13 Iul 2010
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iti trebuie cu 4 ceasuri sau cu 6? Si cu cati martori ai acum pe centru, cu 4 sau cu 6?
    Ca si idee, plus contact gasesti pe pinul central de la mufa brichetei.

Ultima editare: 13 Iul 2010
  19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E cu 6ceasuri si 4martori,dar si astea prinderea la spate e diferita!Mi-am luat teapa de 2 ori pana acum!Imi trebuie neaparat de model pana in iunie 96,alea dupa,chiar daca fata e identica,prinderea difera.

20. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Pana la urma ai cedat :rockwoot: .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta