1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 vechi,poluant, pe motorina

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TTs, 1 Sep 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Rade ciob de oala sparta :) ;nu mi-am revenit,sunt doar in hibernare,astept sa vina primavara sa ma apuc mai departe :)

Ultima editare: 7 Dec 2010
  2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    La primavara se apuca si Cristi! :p
    Cornel, dar ce ai cu volanul? Nu te mai coafeaza 4 spite? :)

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Altu care ma ia la misto :) ;tu cu Cristi sunteti vorbiti?
    Ma consolez cu ideea ca am scaune sport faine :) ;sa vad la vara cu ce ma mai carcotesti dupa ce schimb cotiera si volanul :)

4. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Fii atent:la primavara il caut pe Luca in Caras,dar pt 4x4:)

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Intai pune poze cu masina,ca ti-am mai zis o data,dar te faci ca ploua :) ;oricum nu se pune,asta e forum audi :)

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cornele, stai sa imi fac eu si o sa vezi cu ce te carcotesc... numa' asteapta...
    Pana una alta, spor la montat cotiera. ;)

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Deoarece imi doresc un interior cat mai complet(vor urma mai multe modificari,dar toate la vremea lor :) ),nu puteam vedea un interior frumos fara o navigatie,asa ca am cumparat un RNS-E cu ecran de 6,5;in vanzare sunt incluse codul de securitate,cabluri si adaptoare,full 2010 dvd EU navi map(vanzatorul zice ca numai pt test,nu inteleg ce vrea sa zica,asa ca va urma sa-l intreb),antena GPS,2 SD card si sustine ca are ultimul soft uploadat,dar banuiesc ca e penultimul,din ce am citit a aparut un altul in acest decembrie si implicit 2011 navi map.
    Ca si pret,a fost castigat la licitatie pe ebay,castigandu-l cu 350£;am vazut ca preturile sunt undeva la 500£ pt vanzarea standart,asa ca,consider ca am scos un pret bun.
    Singurul lucru ce mai trebuie cumparat,este cusca;bineinteles ca va trebui sa fac modificari,am niste idei,dar mai ramane de studiat.Vor urma pozele cand primesc navigatia.

8. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Asteptam cu interes,iti urez multa bafta si spor in efectuarea modificarilor si in final sa pui pozeee

9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Merci,dar modificarile vor fi facute in primavara,pt moment doar cumpar ceea ce doresc sa modific si ma tot documentez,asa ca va mai trece ceva timp pana voi pune poze cu produsul final;sper ca la final,sa-mi iasa un interior exclusivist de b5 prefacelift :)

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Referitor la RNS-e ai facut o super afacere. Nou costa cam 700 euro pe ebay. La reprezentanta in Romania este 13 600 lei ( cam 3100 Euro), niste hoti. Referitor la soft nu ai alt soft fata de alte modele RNS-e doar hartile sa tot modifica. Cum spune si colegul 97LIR in cazul sistemelor de navigatie RNS-E fabricate inainte de Iunie 2009, versiunea software-ului este 0650 (nu a fost modificat).
    La cele noi 2009-2010 face si un update de soft. Citeste tot acest topic de la noi din club sa te familiarizezi cu tot ce inseamna navi RNS-e http://www.clubaudi.ro/i-c-e-car-en...copie-back-up-pentru-dvd-navigatie-rns-e.html.

O seara buna

Ultima editare: 17 Sep 2012
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Na bravos, o sa ai ceva de munca, mult pe partea teoretica, apoi cu consola dar sunt sigur ca se va merita. ;)

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Bravos Cornele,dai idei si la cel de mai sus:)

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu, cu asta promit ca il las pe Cornel pionier. Imi place prea mult ce am acum ca sa modific. ;)

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am inteles eu gresit,nu mi-am dat seama ca update pt soft e numai pt cele noi;de altfel,m-a dus in eroare si ce zice vanzatorul:"unit is with newest EU software",dar banuiesc ca se refera la harti.
    Au aparut noile harti 2011,sau iar n-am inteles bine?;intreb pt ca vanzatorul imi da 2010.
    Ovi,ai dreptate,mai mult va fi de studiu pe partea teoretica decat munca in sine.
    Cristi,ne tot dam idei unu altuia :)

Ultima editare: 30 Dec 2010
  15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Au aparut noile harti 2011 dar pretul pe piata este inca prohibitiv. La reprezentanta costa 250 Euro 2 CD Pentru Europa. Studiaza link-ul postat de mine mai sus si gasesti acolo codurile pentru hartile 2011.

O zi buna

Ultima editare: 17 Sep 2012
  16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ieri noapte fiind de servici am studiat toata sectiunea I.C.E. (In Car Entertainment),mi-am facut o idee;cred ca in cateva luni vor aparea pe piata hartile 2011 la preturi accesibile,stii la ce ma refer.Ca exemplu,am vazut pe 2010 cu 25lire,mai trebuie putina rabdare :)

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mi-a raspuns vanzatorul la mail si e k DVD-ul cu mape;sunt curios ce harti are RO pe dvd map 2010.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Off: :) Tu pui navigatia asta noua pe A4 vechi, poluant si motorinar? :)

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pai masina e veche,are 15ani,e poluanta,nu mai are egr,catalizator,toba mediana si acusi scot si toba finala, practic nu mai indeplineste nici o norma euro,deci e poluanta si e pe motorina.Nu zic adevarul :) ?

Ultima editare: 31 Dec 2010
  20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mai nu stiu ce sa zic, eu alimentez numai DIESEL ca asa scrie la pompa... motorina nu am mai vazut demult. :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta