Audi A6 4F - Mistress :)

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de piratuxxx, 3 Sep 2018.

1. piratuxxx

piratuxxx 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI ASB.
    @mik15 - se simte diferenta de la cele standard la astea destul de mult. In acest moment am nevoie si de frane spate pentru a echilibra situatia. Fata in acest moment frangeaza grav si la viteze mari daca franez vine spatele peste mine:))
    Sincer eu le-am pus pentru design arata super bine cu jante pe 19:) si pentru ca au venit la pachiet cu o serie de retrofituri ai am avut un discount pe tot pachetul considerabil. Etrieri, discuri si placute noi 600€
    A93E91D3-14AA-4F7A-9FBC-4593C5373E1B.jpeg

Pe spate vreau sa merg pe cele de la facelift de 320.

Andu333 și AlexMaroga apreciază asta.
  2. mik15

mik15 Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    VW Touareg 3.0TDi
    arata intr-adevar foarte bine combo-ul tau, jantele sunt de C7 cu inele de centrare banuiesc?

3. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Felicitari dar ce elan ai in modificari nu te impiedici tu in niste etrieri de allroad 4f facelift de 330x22 ca sa dureze mult sa faci si spatele.

Daca stiam ca mergi pe setup-ul asta iti luai placute mai misto decat astea.

4. hercheacatalin

hercheacatalin 3rd Gear Member

Locație:
    Vrancea/Kuwait
    Masina:
    A6 C6 4F , BMK, 2006
    Felicitari pentru masina pe care o detii si modul in care ai modificat-o. Sunt curios ce cod de culoare ai folosit pentru ca imi place enorm.

5. Balut Andrei

Balut Andrei 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A6 C6 4F Avant 3.0TDI Quattro 2010
    Salut, misto rau de tot masina, ce pasi a trebuit sa faci pentru a pune subwooferul de q7, multumesc

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Userul / colegul @piratuxxx NU te poate ajuta. Nu a mai accesat forumul de aproape 2 (doi) ani. Verifica asta inainte de mai scrie mesaje pe forum.

Distribuie pagina asta