1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 C7 (4G) 3.0 TDI (CDUC) - Quattro - S-Tronic

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de bet, 6 Iun 2015.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Multumesc Stefan550! Suspensia are 5 moduri de setare efficiency, comfort, auto, dynamic si individual, fiecare aducand o modificare a garzii la sol. Pentru o ajustare a garzii mai serioase exista raise si lower. In concluzie lift-ul de pe 4f exista insa modul de activare e putin diferit.

2. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Multumesc mult bet! eram curios cum se ridica si se lasa, iar pe mine ma intereseaza strict pt Bucuresti, fiindca mai esti nevoit sa escaladezi cate o bordura ca sa poti parca pin diverse locuri. La A8 folosesc functia de lift, insa nu am apucat sa vad mai de aproape un Audi din noua generatie care sa fie dotat cu air suspension sa ma pot dumiri.

3. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
  4. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Dupa ceva cautari pe partea de jante am luat decizia de a achizitiona un set de jante de RS7, un adevarat echilibru intre greutate design si et potrivit.
    Codul lor este 4G8601025BA, au dimensiunea 9x20 et 35, o greutate de 11,8 kg, ideala pentru o janta de 20, si au venit incaltate cu Pireli P Zero 275 35 20.
    Odata cu montarea noilor jante masina a dobandit comportamentul pe care mi-l doream, esential cred eu fiind greuatatea redusa a jantelor in asociere cu cauciucuri late.
    Am facut si o proba pe un drum forestier (cel mai prost drum pe care as putea vreodata ajunge voluntar) si nu ating nici macar cu suspensia setata in cea mai joasa pozitie a ei.
    Dupa ce voi face un drum mai lung voi decide daca mai e cazul unei interventii pentru a imbunatati stabilitatea, momentan ma declar super multumit, exceptie facand Pirelli care sunt departe de o marca premium.

. IMG_F3.jpg IMG_F4.jpg IMG_F5.jpg IMG_F6.jpg IMG_F7.jpg IMG_F10.jpg IMG_F11.jpg IMG_F1.jpg IMG_4017.JPG IMG_3829.JPG

Ultima editare: 3 Mar 2016
    LucianDom, keth, Tudor.r și alți 5 apreciază asta.
  5. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Omg !! Arata extrem, trebuie sa recunosc. 20" se aseaza perfect pe un C7. Acum clar nu mai ai senzatia ca jantele sunt "inghitite" de caroserie.
    Foarte tare upgrade-ul [emoji41]

6. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Tare faine !! :applaus:

7. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Foarte frumoase.:hubbahubba: Sa le invarti cu placere. Cat au distanta intre prezoane?

Edit. Am gasit singur raspunsul dupa codul lor. Banuiesc ca sunt aceste:20"x9" ET35 5x112 .
    Din pacate nu potrivesc pe masina mea.:( Felicitari pentru cum reusesti sa intreti interiorul.:applaus:

Ultima editare: 3 Mar 2016
  8. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Arata foarte bine. Curios ca nu iti ating....anul trecut venise cineva la vulcanizare cu aceleasi dimensiuni si zicea ca ii atinge la orice viraj. Ma refer la latimea de 275. Dupa ce a pus 255 nu a mai avut probleme. Probabil avea ET-ul prea mic daca la tine nu sunt probleme ;)

9. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    :hubbahubba::hubbahubba::hubbahubba:Vai de mine cat de superb arata, vin perfect.

10. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    Foarte bine ii sade domnule, dar de ce zici ca Pirelli sunt departe de a fi anvelope premium? Eu chiar intentionam sa-mi iau noi anvelope de vara p zero:(

11. Theseus

Theseus 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C6 quattro, 3.0TDI CDYA, 2009
    Arata foarte bine.:applaus: Sa le invarti cu placere!

12. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Sorin arata foarte bine
    Pe masina lui @CMG păreau mari aici sunt just perfect
    275 all-round și nu atinge nici măcar în fata?
    Sunt curios cum se comporta în condiții mai dure. Lasă că nici Dunlop urile nu sunt departe de Pirelli. Nimic nu se compara cu Michelin Pilot Sport

Banicaa apreciază asta.
  13. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Arata foarte bine masina cu noile jante, felicitari! Multumesc pentru invitatia de a urmari ce se intampla cu suspensia, as da o fuga la intalnire daca reusesti sa ajungi.

14. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Si eu aruncam un ochi in toamna la pirelli, am vrut sa comand un set de vara de pe anvelopejantepromotii, 245/40/18 era la vreo 500lei/bucata..am avut pirelli pe fosta masina, acum vreo 5 ani, mi-au placut ca utilizare, franare buna atat pe uscat, cat si pe umed, singura problema a fost ca s-au consumat cam repede, in vreo 20.000km erau cam pe duca, cam putin pentru o anvelopa premium dpmdv. In alta ordine de idei, constat ca pirelli e sensibil mai ieftin decat Continental, Dunlop, Michelin samd, ma gandesc ca e un motiv serios in spatele acestui lucru.

15. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Multumesc Luciane, acum da, iti trebuie ceva capabilitate sa inghiti aceste jante!

Multumesc Nucu!:hi:

Marian Multumesc, asa cum ai gasit dupa cod au 5x112 distanta intre prezoane, nu se potrivesc pe Q7, n-am prea acordat mare atentie interiorului, momentan rulajul scazut isi spune cuvantul.

Barladi multumesc, din testele de pana acum n-au atins, adevarat n-am trecut inca peste denivelari la viteze mari, acum intru lejer in garaj si pe dynamic datorita faptului ca am crescut in circumferinta tb. sa iau o decizie daca o mai cobor putin.:)

Multumesc Mariusica!

Sel multumesc, e doar parerea mea si nu vreau sa influentez pe nimeni, insa primul impact cu ele sunt foarte zgomotoase si incofortabile, au grip bun pe uscat si slab pe umed, usor sub bugetul lor ai variante mai bune Vredestein Ultrac Vorti cu un minus pe partea de greutate a acestor anvelope si Dulop Sport Maxx RT, la un buget sensibil egal Good Year Eagle F1 asymetric 2 sau 3, performantele declarate de producator si rewieuri-le acestor anvelope sunt la ani lumina de Pirelli, peste buget putem vorbi de Michelin.

Catalin multumesc!275 peste tot si nu au atins, cel putin pana acum, dupa cum se aseaza par ca au loc sa intre sub caroserie chiar si in conditii mai dure.Am invartit Dunlop acum cativa ani pe B7 si au facut fata cu brio,.Cu Michelin iti dau dreptate insa pretul lor e unul dintre cele mai mari, cel putin la 20.

Stefan 550 multumesc, nu sunt sigur inca daca reusesc in aceasta seara, insa de obicei vin.

Razvan, asa cum am spus nu vreau sa influentez pe nimeni, pana acum am avut parte de experienta cu Pirelli spre sfarsitul vietii si am fost rezervat, insa aceste anvelope au Dot 2014 si sunt rulate 3000 km si daca tot nu ating probabil o sa petrecem impreuna ceva timp impreuna, am spus doar ca nu se ridica la nivelul conceptului de premium nu ca sunt niste mizerii cu care nu se poate circula, sunt niste anvelope medii pe care eu nu le-as achizitiona pentru ca am impresia ca se poate face un deal mai bun de acesti bani sau cu putin peste.

Ultima editare: 4 Mar 2016
    snipe apreciază asta.
  16. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Foarte frumoase jantele :) Sa pui ceva protectie pe ele ( sealant / protectie ceramica ) pentru un plus la luciu si o bariera impotriva prafului de la placute s.a.m.d

17. Megatron Gold Member

Locație:
    Franţa / Zalău - Romania
    Masina:
    Audi
    Imi place, o faci sa sa arate din ce in ce mai sanatoasa si mai frumoasa. Felicitari!

18. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Multumesc Cosmin, am aplicat deja o protectie ceramica Nanolex Si3D, care pare ca isi face treaba forte bine in sensul ca praful de placute zboara instant la spalare cu un simplu jet, sper sa imi fac timp sa aplic aceasta protectie pe toata masina.

Multumesc Victorash!

Cosmin ZKG apreciază asta.
  19. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi RS6 Performance SEDAN
    Arata excelent!

20. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Multam Costi!:hi:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta