1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MikePortnoy

MikePortnoy 1st Gear Member

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    BMW 525d E60, 197 PS, Automatik
  2. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
  3. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Aici e chiar chestie de gust, multa lume de exemplu nu suporta design-ul marca "Chris Bangle". La interior iar, multi zic ca Audi are cele mai frumoase interioare... Mie personal imi plac ambele. In schimb ce admir la BMW, clar, motorizarile, aici jos palaria pt ei. Una peste alta, ambele sunt masini de calitate, sa o stapanesti sanatos.

Ultima editare: 25 Feb 2010
  4. Zyxu

Zyxu 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B7, 2.0TDI
  5. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    In sfarsit si-a revenit seria 5 si arata bine (chiar foarte bine), spre deosebire de uratenia precedenta. Astept acelasi tratament si cu seria 3.

6. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
  7. TaucheR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    BMW 525D
    Frumos! Imi place cum au refacut bordul, in special ceasurile.

8. herman

herman 1st Gear Member

Locație:
    hunedoara
    Masina:
    Audi A6 Avant 2010 , 2.0 170 cp. cod motor CAHA
  9. TaucheR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    BMW 525D
    cum o dai tot bmw-ul iese peste....

10. hungimahar

hungimahar 5th Gear Member

Locație:
    Oberosterreich
    Masina:
    A6
    Da, in 2004 :) , numai ca audi a urcat puternic de atunci :superman:. Sa vedem viitorul A6 contra noul seria 5 si mai vedem dupa aia cine este peste. :yes:

Oricum, cum a zis si ala in review, it's all a matter of taste.

11. 911turbo

911turbo Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    2007 A6 2.7TDI BPP Quattro, 2003 A6 2.5TDI BFC, 2003 A6 2.5TDI AKE, 2000 A4 1.9 TDI AJM
    Depinde si de motorizare. Eu am vazut in 2004 intr-un numar din Auto Motor si Sport comparatie intre A6, E class si seria 5 cu benzinarele E320, 530i si A6 3.2 FSI si cu dieselurile 3.0 tdi quattro, E320 CDi si 530D. La benzinare Audi a iesit pe locul 1, bmw pe 2 si Mercedes pe 3, iar la dieseluri bmw a iesit pe locul 1, Mercedes pe 2 si Audi pe 3. In functie de revista, rezultatele difera. Auto motor und sport in 2009, a comparat A6 2.7 TDi avant vs 525d touring vs E250 CDI T-modell si A6 a iesit pe 2, peste seria 5 care s-a clasat pe 3, pe locul intai clasandu-se E250 CDi T-modell (W212) http://www.auto-motor-und-sport.de/...ouring-mercedes-t-modell-im-test-1478124.html . In alt test efectuat de Car and Driver, A6 3.0 TFSi Quattro s-a plasat pe locul 1, 535i pe locul 2, Infiniti M45 pe 3, Jaguar XF 4.2 V8 pe 4 si Mercedes E350 pe locul 5. Tot Auto Motor und Sport a comparat 530i touring vs A6 3.0 TFSI quattro avant si A6 a surclasat seria 5, plasandu-se pe locul 1 http://www.auto-motor-und-sport.de/...ring-sechszylinder-im-kombi-duell-939589.html . Asta dovedeste cat de echilibrate sunt ofertele celor 3 concurenti germani, respectiv Audi, Mercedes si bmw.

12. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    aviz amatorilor de posturi fara noima. aici sunteti pe clubaudi.ro, nu pe 4tuning si nici pe alte forumuri.

Fiecare forum are un standard, daca doriti sa fiti participanti de buna credinta a forumului clubaudi.ro pastrati-va in limite si in regulament.

13. Mariachi

Mariachi 1st Gear Member

Locație:
    Targoviste city
    Masina:
    A6,2.0TDI,2007
    Nu as cumpara un seria 5 in defavoarea unui A6 nici daca ar trebuii sa imping A6-le 100km, jur ! One love for Audi.
    Sa argumentez de ce:
    BMW - sincer imi par masini facute la repezeala si simt ca, constructorul a uitat de finisaje, "Pune un buton aci, unu acolo, indeasa in bord MMI-ul pana dai de cablaje cand desfaci capota motorului.
    Dar cel mai mare minus pentru care nu vreau BMW este ? Bordul frate, daca te urci in seria 1;3;5; x5; nici macar nu iti dai seama ce conduci.

Repet este parerea mea proprie si personala! Sper sa nu fi suparat pe nimeni. Pasionatii de BMW sper sa nu-mi sara in cap.

Eu le dau un minus inginerilor de la mama germanica, ca au pus MOTORUL de 2.0TDi@140CP pe A6... nu-l sufar!!!! Pe A3, A4 e superb fie langa cutia automata sau nu.

Ultima editare: 30 Mar 2010
  14. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Si a4 cu a6 si q7 nu e la fel nu?? sau nu seamana deloc...

15. dumy 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2007 + Wilkinson Sword QUATTRO
    Nu prea inteleg eu de ce faptul ca bordul unui model seamana cu a altui model ar fi mai important decat calitatea intrinseca a respectivului bord, atat prin materiale cat si prin design si functionalitate.
    Din contra, mi se pare imbucurator faptul ca un model inferior poate beneficia de acelasi aranjament/design calitativ ca al unui model superior, diferenta fiind doar la nivel de materiale.

Pe de alta parte, teoretic vorbind, bordul de BMW ar satisface cel mai bine viziunea mea asupra cum ar trebui sa arate un bord de comanda. Deformatia profesionala ma impinge spre modelul simplu dar foarte configurabil, iar asta s-ar mula cel mai bine pe IDrive-ul de la BMW.
    Totusi, practic vorbind, bordul de Audi, prin redundanta oferita, s-a dovedit a oferi o eficienta sporita, tocmai acolo unde ai mai mare nevoie de ea, adica in timpul condusului, minimizand timpii in care soferul acorda o atentie mai scazuta monitorizarii traficului inconjurator.

16. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Corect dumy. Nu este absolut nici o problema....eu unu m-as bucura sa fie la fel...daca nu am bani de a6 sau q7 modele sa zicem care le-as dori...si imi iau a4 ...makr interioru sa semene umpik....deci in mare parte este ok...nu este absolu nici o problema...

17. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
  18. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Noul seria 5 e beton fata de hidosenia anterioara. Arata in sfarsit a BMW-u. :thumbs-up:

19. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Intr-adevar exterior noul seria 5 e cel mai tare din clasa sa; la interior nu vor sa renunte la austeritate.:) Si dpdv tehnic pare foarte ca lumea; A6-lea actual e un pic depasit de seria 5.Vom vedea ofensiva celor de la Audi, cu viitorul A6,dar mai avem de asteptat putin.

20. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    motorul ala pus pe 520d cu 184cp si 380 nm sunt sigur ca nu are ce alege din 2.7tdi-ul de 190 cp. de fapt, un a5 cu un astfel de motor spunea cineva acum un an ca avea probleme mari cu un seria 3 si motorizarea de 177cp si 350nm.

seria 3 cu motorul de doi litri si 184 cp face suta in 7.5 sec

felul cum bmw fac motoare diesel in 4 clindri va fi de neegalat de audi in urmatorii ani. bmw sunt pur si simplu suverani la acest capitol
    nu am fost sa vad noul f10 dar cred ca e interesant.interioarele nu sunt nici pe gustul meu.

luminile la bord tot penale portocalii sunt ? albul mi se pare cel mai elegant.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta