1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MikePortnoy

MikePortnoy 1st Gear Member

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    BMW 525d E60, 197 PS, Automatik
    Am avut inainte un A4 cu lumini albe la bord, d.p.d.v. optic au aratat bine, practic, luminile orange de la BMW sint mai odihnitoare, in special la condus mult pe intuneric:). Nu mai zic de luminile de ambianta, tot orange, care coboara din plafon in fata si in spate. Numai daca vezi intelegi...

2. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Bmw-ul a schimbat stilul de bord de la 2004 in sus de cand a aparut E60. Iar cine zice ca E60 este urat la exterior....vb prostii....este senzational la aspect cu angel eyes si leduri alea portocalii care se vad....forma farurilor....este super frumos....iar interiorul e chestie de gust. daca ne uitam atenti la audi a schimbat stilul de bord de la a6-ele model actual...iar la forma bate inspre ce a avut bmw-ul inainte...consola centrala inclinata spre sofer.
    Iar mercedes-ul , chiar daca multi il critica pentru interiorul "urat" , eu am tot respectul pentru ca sunt singurii care si-au pastrat stilul...au ceva original. Este foarte important...iar de la 2001 in sus...sunt chiar ffff frumoase.
    Si da Mike , orange-ul de la bmw este cel mai bun pentru ochi e foarte odihnitor.

3. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    audi tinde sa ia "lucruri" de la bmw.
    bmw cauta sa ia "lucruri" de la audi.
    interiorul de la A6 mi se pare mult mai frumos/functional decat cel de pe E60. la E60 nu imi place ca s-a renuntat la orientarea comenzilor catre sofer; ceasurile din bord au aspect nasol rau (par sa fie de pe renault); nu mai sunt patru cesuri indicatoare in bord, ci doar doua (s-a revenit la noul seria 5 :D )

4. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Da corect....nu mai e bordul ala orienta spre sofer sa te faca sa crezi ca e "doar al tau"...lucru care a aparut la audi de la a6-ele actual. Este frumos bordul de la audi....dar imi place mai mult i-drive-ul ala decat enormitatea de butoane de langa schimbator de la audi. Ceasurile nu-mi displac...si ma bucur enorm ca nu au renuntat la lumina portocalie...

5. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Nu vorbesc prostii, e doar parerea mea. E prea umflat, prea fortat, capota portbagajului care zici ca e aruncata din avion, partile laterale care-ti dau impresia unei tanti cu fuste lungi etc, etc. La faruri sunt de acord cu tine ca sunt reusite, dar asta e o parte infima. Restul masinii: suchs.
    .... parerea mea :p

6. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    Ai zis bine, asta e parerea ta...:yes:

7. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Normal, ca doar n-o sa impun acuma la oameni sa nu le placa, asa cum face colegul de mai sus, care afirma categoric ca e cel mai cel, fara drept de apel. Fiecare om are gusturile lui. :p

8. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Normal ca afirm atata timp cat mie imi place. Din punctul meu de vedere este frumos si mi l-as dori oricand. In special 530d de 231 de cai , care merge super bine si consum fff ok.

9. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    E60-ul dacă avea bordul orientat spre şofer ar fi fost peste e39. Aşa, multora care ştiu ceva despre istoricu şi tradiţia acestei mărci consideră e39-le peste e60. De aia noul seria 5, f10, este considerat cel mai reuşit model bavarez. Bine şi nu numai :lol:

10. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Da corect E39 este fff frumos la interior...dar nu ma deranjeaza nici interiorul de E60 m-as obisnui cu el.

11. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    :beerchug:

Nu prea inteleg, sincer, pe cei care zic ca E60 e nasol!

Ultima editare de un moderator: 22 Apr 2010
  12. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    :beerchug: Designul lui E 60 e genial, de la stinga la dreapta, are o linie foarte eleganta si moderna, care a fost ulterior copiata de Mercedes. Audi are un design de Biedermeier, vechi si cu muuuult plastic. La E 60 in mijloc se potrivea, eventual, un afisaj electronic al Klimei si atunci era perfect ( sau poate putea fi facut altfel)

13. hungimahar

hungimahar 5th Gear Member

Locație:
    Oberosterreich
    Masina:
    A6
    Nici mie nu-mi place bimmer 5 series (gusturile, ce sa le faci), si nu vorbesc ca hater. Nu-mi place exeriorul, numi place interiorul si mai ales iluminarea portocalie a bordului ca la logan si schimbatorulde viteze care arata mai mult a dildo.

14. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002

15. MikePortnoy

Locație:
    WIEN, ÖSTERREICH
    Masina:
    Exagerezi! Nici o sekunda n-as ezita sa ma urc intr-un A6, mai ales c-am avut un A4. Asta nu inseamna ca nu putem fi critici, egal ca e vorba de masina ce o posesam la un moment dat sau alltele. Dar nu-mi place cind cineva arunca cu noroi in capra vecinului. Fiecare e un pic, poate, si subiectiv, deh, propriiul copil e intotdeauna cel mai si cel mai...

16. valimiu

valimiu 2nd Gear Member

Locație:
    Brănești
    Masina:
    Audi A4 2.4 2003
  17. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    daa.. nici io nu inteleg, tocmai dupa logan s-au luat si astia de la munchen.... ce uameni !!!

18. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    bmw nu sunt cam disperati, sunt foarte smecheri. si de ce ar fi disperati? pt ca sunt brandul premium numarul 1 in lume?
    si , exact cum scria si acolo, ar trebui sa pice capul unui manager de la audi hong kong pt ca a fost atat de prost si nu a avut grija ca spatiul publicitar de deasupra propriului sediu sa nu fie achizitionat de concurenta.
    un potential cumparator care vede reclama bmw deasupra sediului audi , rade si cu fundul de audi.

Ultima editare: 29 Apr 2010
  19. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
  20. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    eu l-as concedia pe managerul de la audi hong kong fara sa-i cer nici o explicatie. nici nu m-ar interesa sa aud o vorba de la el.

Ultima editare: 29 Apr 2010
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta