1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Eu nu.
    I-as da 30 zile si i-as dubla salariul daca ar gasi o reclama mult mai originala si cu impact mai mare decat cea a BMW-ului.
    Apoi dupa m-as gandi la concediere. ;)

2. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    perfect de acord cu primul comentariu lasat sub acest articol:)

3. valimiu

valimiu 2nd Gear Member

Locație:
    Brănești
    Masina:
    Audi A4 2.4 2003
    @TraiansiDecebal..Sa zicem ca "disperati" nu mai imi pare cuvantul potrivit..e intradevar ingenios ce au intreprins..dar acum si voi cu concedierea..asta presupune ca toti managerii de reprezentante TREBUIE sa akizitioneze fiecare centimetru de spatiu publicitar din zona in care se afla showroom-urile..kiar dc ar fi fost cv de la Audi in locul acela sunt sigur ca s-ar fi gasit alt spatiu prin zona..dar impactul nu ar fi fost la fel de puternic..acesta a fost cum se spune in publicitate "elementul socant"..si kestia cu "cel mai tare brand din lume".....:sadlike: e mult prea subiectiva afirmatia.dc ma uit la design..in afara de X6 care e intradevar o masina "sexoasa"..nimic nu imi gadila simturile..vizual..asta fiind parerea mea..da, la motoare sunt intradevar buni..acum nu stiu cum e cu fiabilitatea, nu am avut BMW niciodata..dar ca design no way Bmw before Audi!

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Valimiu am si eu o rugaminte NU MAI PRESCURTA CUVINTELE ca nu suntem pe messenger. Atentie la regulament.

O zi buna

5. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    2.0TDI are 170cp, in timp ce pe precedentul A6 se gasea varianta 2.5TDI cu 150cp, deci nici actualul 2.0 nu-l poti numi chiar lesinat. Serie 5 se gaseste si el in varianta 520D, care e cam in aceeasi categorie de putere cu A6. Deci, ce ai vrut sa spui?

6. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    De ce 5er vb? 530?

7. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    din cate stiu exista 16 2.0 tdi si de 140 de cai...deci sa nu luam in considerare doar cel de 170 ca sunt putini care au cel de 170 de cai zic eu....

8. rvaler2010

rvaler2010 2nd Gear Member

Locație:
    Weissenhorn
    Masina:
    Audi A6 4B2 C5 2.8 AQD Quattro 1999
    salutare ! sunt nou pe forum si sunt fan bmw ! sa vedem si ultima comparatie facuta de revista autobild ...http://www.autobild.de/artikel/bmw-5er-gegen-a6-c6-xf-und-e-klasse_1144454.html?bild=40&now=02#mmg ! numai bine !

9. 911turbo

911turbo Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    2007 A6 2.7TDI BPP Quattro, 2003 A6 2.5TDI BFC, 2003 A6 2.5TDI AKE, 2000 A4 1.9 TDI AJM
    Eu am aratat testele cu modele comparabile ca varsta respectiv E60 si A6 model C6, in majoritatea A6 era peste E60. In ultimul test care lai postat tu, este vorba de noul seria 5 F10, model 2010. E si normal sa fie mai bun decat A6 lansat acum 6 ani. Nu cred ca lucrurile vor mai sta lafel atunci cand A6-le nou va aparea.

10. MariusQMP

MariusQMP 3rd Gear Member

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant, 1.9TDI 131 Cp AVF, 2002
    Probabil la a6 le tau 2.0 nu era prins bine motoru' :))))) deaia era " de tot rahatu".
    Eu sincer nu cred ca intre doua masini avand aceeasi putere si aceeasi greutate poate sa fie o diferenta foarte mare. Mai ales ca e vorba de cei mai buni producatori auto din lume. Totul tine de preferinte. Se pare ca la unii dintre noi le place sa isi impuna punctul de vedere mai tare.
    :hi:

11. gicu

gicu Silver Member

Locație:
    Gropești București
    Masina:
    Audi Allroad biTDI 2014, Audi RS3 Greta
    520d alearga clar mai bine decat A6 2.0. Asta e ceva ce nu poate fi contestat.

12. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    E peste....dpdv tau 911turbo.....din punctul altora de vedere nu e peste....
    la top gear sau fifth gear de exemplu 530i a batut a6 3,2 fsi cu o secunda jumate pe circuit....deci pentru cine zicea mai sus ca benzinarul e clar la audi peste bmw....depinde ....nu mi se pare peste

13. rvaler2010

Locație:
    Weissenhorn
    Masina:
    si mercedesul ? si de ce audi nu scoate masini odata cu BMW si Mercedes ? ii e cam frica de concurenta sau mi se pare mie ? asteapta sa vada ce masini mai scoate unu si altul si apoi hop si ei ii mai pun una alta un plus fata de ce au celelalte si gata ! a noastra e cea mai tare :applaus:! revista a comparat ultimele modele de masini din acea clasa ! ca nu are si audi una noua e problema lor ! sau mai bine nu o luau in calcul ca e modelul vechi ?

14. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    Asa a fost si cu RS4 si M3.....rs4 aparuse in 2004 daca nu ma insel , si m3 in 2000 si se laudau ca bate RS4....4 ani diferenta....cu rs6 la fel....2004 apare m5 si rs6 dupa nush cati ani....bate rs6 cel mai tare....vrajeli....nu ai cum sa compari masini aparute la 2 ani diferenta ...poate chiar mai mult....parerea mea...

15. rvaler2010

Locație:
    Weissenhorn
    Masina:
    asa este ! nu am vrut sa mai zic si asta ! asa au facut si cu R8, ca BMW nu are masina cu care sa compare dar M6 ii da fum de nu se vede chiar daca nu e un supercar cum il denumesc ei pe R8. dar daca ar avea un supercar ? sunt o gramada de filmulete pe un site pe care il stim cu totii unde vedem R8 lasat in urma de mai multe masini ! "SUPERCAR" La naiba !

16. Alex87 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ?!?!
    nu avem dc sa fim rai. R8n este o masina frumoasa si buna...si are si performante nu putem spune ca nu...Bmw-ul nu are intradevar in clasa aceea de masina. Dar sa nu uitam ca Bmw-ul avea M1 aku mult timp in urma ...dar aku nu se mai produce...sa vedem pe viitor.
    Mercedes-ul am auzit ca scoate SLM sauc eva de genul in clasa cu R8-ul. Vedem ce scoate BMW.

Toate 3 sunt marci bune...doar ca unii nu prea se uita dekt in fata....nu privesc si in jur..

17. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    as vrea sa va pastrati calmul si sa fiti obiectivi, lasati zarva si nu va mai bateti cu pumnii in piept pt ca aici nu suntem nici in curtea scolii si nici pe 4tuning ;) sper ca ati inteles aluzia.

Daca sunteti capabili sa purtati o discutie corecta si normala, o puteti face in continuare.

Catre sustinatorii ambelor tabere Audi si restul masinilor (in speta BMW, si se pare ca ati baga si Mercedes in oala...desi aici este Audi vs BMW, cu Mercedes avem alt topic) Ori veniti cu fapte reale, teste facute de profesionisti ori va puneti masinile la bataie pe traseu sa vedem care e mai tare :)

Nu mai veniti cu chestii, BMW e mai rapid decat Audi cu 1.5 secunde pe circuit deci este mai bun! Cine isi cumpara un BMW ser 5 sau Audi A6 probabil ca nu-l cumpara pt circuit...iar un BMW cu tractiune spate este normal sa fie mai rapid de un circuit in comparatie cu o masina de aceiasi greutate si putere dar cu tractiune fata sau integrala....

asdar, pastrati-va calmul si discutati politicos, altfel ca stric distractia okay?
    Multumesc

18. rvaler2010

Locație:
    Weissenhorn
    Masina:
    asa este! scuze pentru OFF topic! sa revenim la Audi vs. BMW ! inainte de Paste a venit un prieten de-al meu din spania cu un A6 2.5d 164 cp quattro tiptronic( cred ca asa e cutia) din 1999. a inceput sa zica de masina mea ca e carutza ca e asa si pe dincolo si ca el nu si-ar cumpara asa ceva si nici alta masina cu motor mai mic de 2500 cmc si sub 150 cp. ok ! l-am lasat sa zica ce vrea si apoi la caterinca (nu ca nu ar fi adevarat) si ca sa-l enervez sa se oftice i-am zis ca "BMW-ul tot BMW ramane!" a luat foc ! domne facem oliniutza oricand vrei tu dar facem pe masini. dupa paste a venit ziua cu liniutza. s-a urcat unu care avea permis la masina lui si i-am dar fum de 3 ori. sub nici o forma nu s-a putut tine de mine. a incercat si manual si pe pozitia 4 si pe 2 ( care zicea el ca ar fi pentru munte). cel care a condus masina are si el un A6 din '99 2.5d 150 cp dar fara quattro si e manuala. s-a dus si el acasa si a luat-o si pe a lui sa mai facem o liniutza. pe o distanta de 900-1000 m faceam. in vitezele 1 si 2 era primul dar dupa ce i-am dat a 3-a l-am lasat in urma cam cu 3 lungimi de masina. mentionez ca masina mea e BMW 520d 2001 136 cp. sincer sa fiu nu m-am asteptat sa il fac si pe cel cu manuala.
    A6- quattro -164 cp - 2450 kg ( desi cred ca minte)
    A6 tractiune fata -150 cp - 2100 kg asta scrie in certificat
    BMW 520d 136 cp - 1560 kg - in certificat

treaba mai nasoala e ca la o saptamana dupa asta prietenul meu cu A6 quattro a facut-o varza, a intrat cu ea in cativa pomi si 3 urechi de pod. pacat! arata super bine masina si era intretinuta ! culoarea e un verde turcoaz foarte frumos si mergea foarte bine ! :keule:
    nu vreau sa se inteleaga din ceea ce am scris si in alte posturi ca Audi sunt masini proaste sau urate. doamne fereste ! mai ales modelele cu LED-uri in faruri arata super !
    va salut si va doresc numai bine orice masini a-ti conduce !

Ultima editare: 8 Iun 2010
  19. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mai frate, de ce vorbiti fara sa aveti habar. Scuza-ma dar unde ai vazut tu in certificat 2100 de kg la A6 tractiune fata, 150 PS??? Bine, sa nu mai zic ca cei 2450 kg la quattro sunt din basme. Pentru cultura ta si a celor care ti-au spus asta iti spun eu ca un A6 de 2.5 Quattro are masa proprie 1560 si maxim autorizata 2110...iar avant-ul are cu 50 kg mai mult!
    Ma gandesc ca daca stiai datele prezentate mai sus ii luai fata cu 100 de metri fara probleme.

20. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Daca erai curios vedeai ca motorul 2.5 TDI 163 cp a venit odata cu faceliftul de prin 2002/2003 si nu din 1999 cum spui tu.Apoi eu n-am vazut quattro pe 163 cp,doar pe 150 si 180.Iar in legatura cu masa proprie 2.5 TDI 163 are 1560/1590 kg si este fara quattro,iar cel de 180 cp quattro este de 1675 kg si 1710 kg cu tiptronic.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta