1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    da asa este,comparam quattro cu IX de la bmw,dar tot quattro e mai bun,si cred ca si cel mai infocat fan bmw recunoaste asta

2. micu

micu Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 18T 8L
    Propun sa punem punct acestei mici neintelegeri!

3. flo2203

flo2203 5th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    audi a6 2,4 6v 2005
    foarte de acord .

4. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    sper ca nu am facut nimic rau.. eu nu vreau sa supar pe nimeni :(

5. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    E clar: cine vrea sa simta sportivitate si sa se dea "cu de-a latul" prin diverse locuri isi ia BMW , cine are familie si copii si se duce iarna cu schiurile la munte A6 quattro.Eu nu mi-as lua nici una dintre cele 2 pentru ca-s prea limo pt gusturile mele actuale.
    Sanatate
    Io's ....uite-asa un snitzel am mancat ieri ...cu piureu.Dar acu mi s-a facut iar pofta ca am vazut poza la tine.

Ultima editare: 15 Sep 2007
  6. flo2203

flo2203 5th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    audi a6 2,4 6v 2005
    ai punctul p "i":) absolut corect!

7. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    oarecum offtopic :)

de pui, porc sau vita ?? a fost bun?? unde ca poate ma duc sa pap si eu?! looool

;)

8. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    cred ca posturile #35->#38 ar trebui mutate la "audi vs alte marci" ;)

9. Audi-07-Sil

Audi-07-Sil 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamt sau Iasi
    Masina:
    Audi A6 1,9 TDI 131 CP model 2003 (facelift + ProLine)
    Sa o zicem pe bune

Poate ca o parte din voi cunosc ceea ce voi scrie aici.
    Da corect...BMW marca consacrata care itzi da imaginea de baiat rau si herghelie de cai, sportivitate, manevrabilitate bla bla bla...
    Pe langa A6 meu am si un BMW 525d model 2005 (ma rog fratele meu) si e o masina chiar reusita, adika nu contest faptul ca fluiera cand trece pe langa mine dar eu am 130 CP. Sa nu uitam ce inseamna o comparatzie de 180 CP Quattro la audi.
    Dar hai sa vedem ce face Audi:

1. Prin anii 1980 Audi dezvolta tehnologia quattro cat sa o puna pe o masina sport -macadam si a inceput sa castige toate competitziile cu o femeie la volan. In SUA Audi a fost banat de la curse pentru ca bineinteles castiga tot. Asta e ce stim din istorie dar si in ziua de astazi Audi are cel mai performant sistem de tractziune integrala, si ei care au Quattro s-au convins de asta.
    2. Audi castiga Le Mans cu motoare TDI, au riscat sa vina cu un diesel la o competitzie extrem de pretentzioasa si nu s-au facut de ras, deci stiu ce fac...
    3. Audi a construit un supercar R8 inaintea BMW si Mercedes (chiar daca va ganditzi la SLR care e o masina omagiu si nu a fost categorisita Supercar de catre impatimiti)
    4. Audi a ajuns sa faca RS4 masina competitzie pentru M3 si multzi au zis ca e mai bun RS4 (in special TopGear - parerea mea cei care sunt cel mai in masura sa critice masinile de astazi)
    5. Designul exterior la modelele actuale Audi zic eu sunt mai reusite de cat BMW, interior nu mai vorbim.
    6. Daca nu ma insel Lamborghini apartzine sau este in fuziune cu Audi si daca facetzi o asemanare intre R8 si Lambo Gallardo veti vedea ca seamana izbitor la dimensiuni si ma rog alte elemente constructive.
    7. O ultima chestiune, ABT ofera un kitt pentru motorul 3.0 TDI quattro care mareste puterea de la 230 CP la 300 Cp....aia da senzatzie :anbet:

Sunt fan Audi si BMW dar nu ma pot hotari care e mai bun si totusi pe viitor imi doresc un Quattro :D

10. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Nu o sa-ti para rau ... :icon_thumright:

11. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    da greu de ales?pe partea de interior audi sta mult mai bine insa sa nu uitam ca bmw anul acesta a cistigat cel mai bun motor al anului cred ca asta spune tot.cred ca cel mai bine este sa faci un test drive cu ambele inainte de a te decide si dupa aceia sunt sigur ca vei alege cea mai buna varianta fara sa mai conteze parerea altora:)

12. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Daca omul isi doreste quattro,nu vad la ce ar mai trebui sa faca drive-test,daca ziaristii l-au cataloga cel mia bun motor,inseamna ca asa si trebui sa fie?chiar daca ar fi mai bun,cu cat poate fi mai bun?cu fff putin...si nu doar motorul face o masina...

13. Audi-07-Sil

Audi-07-Sil 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamt sau Iasi
    Masina:
    Audi A6 1,9 TDI 131 CP model 2003 (facelift + ProLine)
    Ziaristii...

Mai e o problema, majoritatea articolelor scrise despre masini, sunt scrise de ziaristi. Ei compara masinile in urma unor declaratzii, drive-teste, si fise tehnice. Nu stiu ce parere avetzi voi, dar cei care pot compara cu adevarat masinile dupa parerea mea, ar fi proprietarii si eventual mecanicii care vad ca si doctorii ce au in fata.
    Aaa si sa nu uitam o parte din ziaristi admira un brand, altzii alte branduri, etc.
    Nu prea putem avea parte de o parere obiectiva si concreta in viziunea mea.
    In cele din urma alegem dupa instinct sau dupa forumuri :D

14. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    pana la urma ce-o fi ales?
    Decizia e foarte greu de luat, deoarece sunt doua marci apropiate ca si performante, fiabilitate etc. Era mult mai usor daca zicea: A6 sau Laguna? ori 530 sau 607?

15. audiholic

audiholic 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8p 2.0 TDI
    Eu am mers cu ambele masini. Seria 5 are un comportament mai sportiv (directie mai precisa, motor amplasat in spatele axului fata, greutate mai mica), dar este oarecum mai greoi de condus in oras fata de A6 pentru ca motoarele de pe 5 trebuiesc turate mai mult ,iar directia este f putin asistata. A6 este ceva mai comoda in oras, destul de plictisitoare daca vrei sa te dai pe curbe, dar mult mai reusit si mai luxos in interior. Daca vrei ceva diesel peste 2 litri atunci si 2,5 TDI si 2,5 D de la BMW sunt f reusite. Daca vrei benzina care sa nu consume f mult atunci - 1,8 T si 170 CP pt Audi sau 2.0 aspirat si 170 CP pt BMW.

16. Niwi

Niwi 5th Gear Member

Locație:
    SUA (satele unite ale Almăjului )
    Masina:
    pe jos
    Cred ca mai conteza temperamentul si varsta posesorului . Daca este mai dinamic cu siguranta bmw i se potriveste mai bine si nu va regreta alegerea..... il asteptam sa mai "creasca" si atunci va alege cu siguranta A6 pentru ca orice om se aseaza la casa lui si isi intemeiaza o familie.....nu?
    E cam greu de ales intre 2 masini de top si eu le recomand pe amandoua in acest caz insa A6 are ceva in plus pentru familisti fata de seria 5 de la bmw.

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am avut in posesie un BMW 525d 164cp 5cilindri in linie(fabricatie 2002) pt 2 luni si mergea demential pe autostrada,dar si consumul...,prin oras nu mi-a placut,fiind o masina mare si greu de manevrat.

18. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Am avut un Bmw 523 i 170 CP E 39 si pot spune despre acest model ca mie unul nu mi-a placut stabilitatea acestei masini la viteze foarte mari 200- 220-240, nici de demaraj nu eram supermultumit dar cred ca faceam comparatie cu cealalta masina pe care o detineam atunci A8 2.8i 193 CP model 2001 despre care pot spune ca prin vanzarea ei am facut greseala vietii mele :keule::keule::keule:
    Dar urmeaza noul A8 motor 4.2 benzina :o:

19. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    mergea masina aia 240??? :huh:

20. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Bineinteles

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta