1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    bai oameni....ce tot comparati masinile astea..mai ales pe "clubaudi" lasa-ti oameni in masura sa le compare in revistele de specialitate..
    aici sunt fanii brandului Audi ...cum exista STELISTII si dinamovistii ..asa e si aici..nu pot sa spun ca nu imi mai place Audi A6 ca nush ce rahat are in plus seria 5 ..sau invers ....cine alege Audi cred ca are multe alte motive si nu se gandeste sa il compare cu alta masina...inseamna ca nu e fan Audi.
    -eu zic sa inchideti acest post ...nu cred ca pe fanii Audi...ii intereseaza comparatia cu BMW, poate pe outsideri

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    C-O-R-E-C-T !
    Jos palaria in fata acestui post!

3. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    da de ce ai scris stelistii cu litere mari? :footy:

4. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    suna mai bine :P

5. Depanatorul 2nd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A4-B5, C-class
    Audi e Audi, BMW este BMW, iar Mercedes este Mercedes, lasati in pace compararile astea ca nu tine.
    Fiecare marca are calitatile lui.
    Toate cele bune.

6. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Eu cred ca n-ar trebui renuntat la astfel de versus-uri. Ar deveni plictisitor sa ne minunam intruna de Audi. Asa mai vine cate un fan BMW, ne mai spune ce e nou la ei, ca sincer eu abia am timp sa fiu la curent cu Audi, daramite cu alte marci. De exemplu am vazut pe strada noul Passat de care habar n-aveam ca a iesit.

7. Dantes 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Bmw 320Ci,2.2i,170 CP,2003
    Eu le citesc cu mare interes!!pai pana te obisbuiesti cu Passatul asta nou apare altul,cred ca la anu'!:)

8. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    ai dreptate sa vina sa spuna noutati sau comparatii legate de date tehnice ale fiecarui constructor in parte dar fara aberatii.@deocamdata avea mare dreptate intr-un post ceva mai sus.

9. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Din categoria "Cine nu e cu noi, e impotriva noastra"!
    De ce oare nu putem digera o confruntare de idei?
    Pana si constructorii auto trag cu ochiul la marcile concurente si se mai inspira, nu vad ce rau face pasiunii mele pentru Audi o comparatie decenta bazata pe date tehnice.
    Si nu cred ca e cineva actionar la Audi ca sa fie atat de vehement in apararea acestui brand.
    Mai e categoria celor care nici macar n-au urcat intr-un BMW, daramite sa-l mai si conduca. Dar au o parere foarte avizata...
    Mie personal nu-mi place Toyota, nici MB...probabil sunt niste rebuturi. Dar vreo 10 milioane de oameni care au cumparat aceste marci anul trecut au probabil alta parere.

10. Depanatorul 2nd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A4-B5, C-class
    Da fiecare cu parerea si personalitatea lui, nu suntem la fel.
    Si mie nu imi place absolut deloc Citroen, si Opel, nici sa nu aud de ele, dapoi sa mai cumpar unul.
    Pentru mine exista trei marci care le admir si le ador, este Audi, Mercedes si BMW.
    Fiecare are ceva ce nu are celalat, daca s-ar putea le-as uni, din trei sa fac una si cea mai buna:).

11. florinA

florinA 2nd Gear Member

Locație:
    Otelu Rosu
    Masina:
    Audi A5 Sportback
  12. viper_blk

viper_blk 3rd Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    In cautare de a6
    Eu am avut bmw 520d din 2001 si nu am fost multumit de el, acum am am a6 2.4 si imi vine sa dorm in ea!

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Eu am avut un 525d facelift,cel pe care s-a pus prima data angel eyes 2,5l 164cp,pe mana vreo 2luni si mi-a placut masina,exceptand tractiunea spate al carui fan nu sunt.

14. cataline 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Golf VI 2.0 TDI
    Cred ca exagerezi, dupa cum arata 5-arul ala te cred si eu ca erai nemultumit, plus ca e putin cam mic motorul pentru seria 5. O masina spune multe dupa modul cum arata, asta cred ca are suspensia neschimbata de la fabricatie la cum sta pe roti.

Ultima editare de un moderator: 17 Mar 2011
  15. viper_blk

viper_blk 3rd Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    In cautare de a6
    Sta pe roti asa pt ca jantele alea sunt pe 18 cum ai vrea sa stea? Avea suspensi schimbata de fapt cam tot era shimbat dar nu se compara cu audi, parerea mea!

Ultima editare de un moderator: 17 Mar 2011
  16. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    zilele astea personal am avut ocazia sa compar E60-ul si 4F (masina personala)
    ce pot sa va spun :
    Am avut pe mana un 535d pachet M ( cu suspensie M ,servo M,bari de torsiune etc,etc) si 272 cp stok
    calitatea materialelor din interiorul masinii sunt cu mult sub calitetea celor de la A6
    putin dezavantaj pentru tractiunea spate ( depinde de gusturi)

fiind mare fan Audi nu am sa umflu in pene BMW-ul "dar" 535-ul e mai diferit
    motorul trage super bine ,cutia schimba excelent
    si de la 180 cand o calci te tine in scaun
    dpdv al motorului are un mare avantaj comparativ cu A6-le
    dar tot ce tine de interior zici ca "made in china" tineti cont masian care am avut-o pe mana era super full (scaune de seria 7 cu memorii si in tetiere,toate mofturile,comenzi vocale,head up display,memorii pana si la oglinzile laterale si la oglinda retrovizoare
    instrument cluster-ul zici ca e de pe matiz (prea simplist)
    Cine nu are ochi pentru aceste elemente si vrea o masina diesel cu un consum redus si sa mearga super bine (unde mai poti opta la o resoftare cea mai safe si duci masian in 320 cp) pot alege 535-ul
    imi pare rau pentru motoarele 3.0 TDI de 224 de pe audi dar sunt cu multe clase sub 3.0 bi-turbo....
    cred ca punctul forte ramane totusi quattro

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu prea sunt de acord:bmw a scos 272cp dintr-un motor de 3,0l si BITURBO,pe cand audi a scos din acelasi litraj 240cp cu un singur turbo!
    Si putin off topic,colegul nostru Masimo a scos pana acum aproape de 400cp din acest motor ;)

Ultima editare: 17 Mar 2011
  18. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    BMW 2008 3.000 cm3 cu 242/272-286(biturbo) cp,iar cel din 2011 are 258/306(biturbo) cp.Este destul de corect.

19. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi

nu marefer la 3.0 de 240 ci la cel de 224
    535 este echipat cu 2 turbine (una mica si una mare) nu are turbo LAG deloc ..trage foarte liniar era greu sa scoti cifra asta cu o singura turbina
    de ce nu a facut si Audi un bi-turbo??

eu vorbesc de masini de serie stok...nu experimente
    probabil unele masini de +/- 400 cp ce au la baza un 3.0 TDI vor suferii mai devreme sau mai tarziu...este o diferenta foarte mare fata de puterea initiala.
    Sa le facem o propunere celor de la Audi sa faca motorul 3.0 TDI de vreo 350 de cai nu??ce zici oare incep sa rada??

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu inteleg la ce te referi tu trebuie sa fie de referinta?
    Am pomenit de chip pt ca si tu la randul tau ai pomenit pt bmw.
    In fine,s-o lasam asa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta